Ostrava – Pardubice 5:4 (kon.) | Královské Vinohrady – Sparta 2:6 (kon.) | Tatran – Karlovy Vary 11:3 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
11:3 (3:0, 7:3, 1:0)
FB Hurrican Karlovy Vary
Neděle 08.10.2023, 17:00 • Sportovní centrum Řepy, Česko • Livesport Superliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    47:51 Tomáš HANÁK - 11:3
     
    47:51
    Tatran právě vstřelil branku!
    Další chyba v karlovarské rozehrávce, Pícha si nepohlídal za svou brankou Bočka, který ho hravě obral a naservíroval míček TOMÁŠI HANÁKOVI na kraj brankoviště pro střelu. Asistence: Boček.
    38:42 Martin FENIK - 10:3
     
    38:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté dokázali utnout gólovou šňůru soupeře, když se MARTIN FENIK dostal v akci dva na jednoho po bekhendové přihrávce od Klápy k příklepu z levého křídla. Kliment se nestihl přesunout. Asistence: Klápa.
    37:04 Adam KUČERA - 10:2
     
    37:04
    Tatran právě vstřelil branku!
    Eliášova střela z otočky rozezvonila horní tyčku, ADAM KUČERA však byl v brankovišti pozorný a dostal se k dorážce, kterou zanesl pod Váradiho nohu. Asistence: Bureš.
    36:06 Tomáš HANÁK - 9:2
     
    36:06
    Tatran právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ HANÁK nejprve obral Šmajdu o míček na pravé straně brankoviště. Na první pokus se neprosadil, ale zpětný pas o pár vteřin později do stejné pozice už zužitkoval ránou na vzdálenější tyč. Bez asistence.
    31:41 Marek BENEŠ - 8:2
     
    31:41
    Tatran právě vstřelil branku!
    Kapitán domácích vyslal neskutečný příklep ze středové čáry, rána MARKA BENEŠE zapadla do milimetrového prostoru v pravém horním rohu Váradiho branky. Asistence: Hanák.
    29:48 Martin MÜHLFAIT - 7:2
     
    29:48
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice se utrhly ze řetězu. Momentum Varů je definitivně pryč, Tlapák předal vzdušný pas z levého křídla MARTINU MÜHLFAITOVI do brankoviště, obránce se pak o míček postaral a přesměroval ho do sítě. Asistence: Tlapák.
    28:57 Adam KUČERA - 6:2
     
    28:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Lebeda nevyužil obrovskou šanci sám před Klimentem, domácí tak otočili hru a využili pravidlo "nedáš, dostaneš". V brejku Sádlo našel po ose ADAMA KUČERU, který přesouvajícího se Váradiho propálil z první. Asistence: Sádlo.
    28:05 Matěj HAVLAS - 5:2
     
    28:05
    Tatran právě vstřelil branku!
    MATĚJ HAVLAS proměňuje rychlou sérii nahrávek, když dostal přes brankoviště z pravého křídla nabídku k levé tyči. Váradi se přesouval, ale v leže byl překonán. Asistence: Šindelář.
    25:14 David ŠIMEK - 4:2
     
    25:14
    Tatran právě vstřelil branku!
    DAVID ŠIMEK vrací svému celku bezpečnější vedení, když využil hrubé chyby soupeře. K tomu se dokutálel míček do brankoviště po špatné rozehrávce, Šimek napoprvé nastřelil jen horní tyč, ale reparát mu vyšel. Asistence: Kún.
    22:09 Matěj ŠVARC - 3:2
     
    22:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají na dostřel jediné branky velmi rychle, když Klápa našel zadovkou zpoza brankové čáry MATĚJE ŠVARCE na kraji brankoviště. Proti rychlému zakončení neměl Kliment šanci. Asistence: Klápa.
    20:29 Vít HRBÁČEK - 3:1
     
    20:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hned ze startu periody se karlovarští dostávají na dostřel dvou branek, VÍT HRBÁČEK vzal celou akci na sebe na pravém křídle a přečíslení propálil Klimenta pod levou ruku. Bez asistence.
    16:22 Milan MELIŠ - 3:0
     
    16:22
    Tatran právě vstřelil branku!
    Pytel s góly se nám roztrhl, když MILAN MELIŠ vyslal dalekonosnou střelu od středové čáry. Jeho přízemní pokus proletěl až k pravé tyči, Váradi přes clonu nic neviděl. Asistence: Havlas.
    15:32 Vojtěch KÚN - 2:0
     
    15:32
    Tatran právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH KÚN se chopil míčku v obranném pásmu a přenesl hru po levém křídle před Váradiho. Balonek si hezky srovnal a z kraje brankoviště vypálil tahem nad nohu brankáře a ke vzdálenější tyči. Asistence: Sládeček.
    3:27 Matěj HAVLAS - 1:0
     
    3:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    MATĚJ HAVLAS dostal od Jakuba Bočka přihrávku na pravé křídlo, krásně si stáhl míček na kraj brankoviště, kde byl úplně sám a mohl tak zakončit nahoru k bližší tyči. Asistence: Boček.

    Jiří Pudich


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Havlas (J. Boček), 16. Kún (Sládeček), 17. Meliš (Havlas), 26. Šimek (Kún), 29. Havlas (Šindelář), 29. A. Kučera (Sádlo), 30. M. Mühlfait (Tlapák), 32. Mare. Beneš (T. Hanák), 37. T. Hanák, 38. A. Kučera (Bureš), 48. T. Hanák (J. Boček) – 21. Hrbáček, 23. Švarc (M. Klápa), 39. Fenik (M. Klápa)


    Využití: 2:0. Zásahy brankářů: 11:19.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Lev (Jurco) – Meliš, Tlapák, M. Mühlfait, Sládeček, F. Eliáš – T. Hanák, Havlas, J. Boček, Mare. Beneš (C), Vavroušek, Šindelář, Čelakovský, A. Kučera, Kún, Šimek, Sádlo, Bureš.
    Trenér: Martin Pánek

    FB Hurrican Karlovy Vary: Váradi (Ernst) – Šmajda, T. Smolka, Pícha, Zeman, Korbel – Strachota, Fenik, M. Klápa (C), Švarc, Macháček, Hozman, Lebeda, Šťovíček, Zahraj, Hrbáček, Rosa, Staněk.
    Trenér: Miroslav Závora

    Rozhodčí: Kačer – Vašíček
    bahis siteleri