Č. Budějovice – Plzeň 2:0 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:2 (po pr.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:7 (kon.)
Přerov – Jihlava 1:4 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 12.10.2023, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    60:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé prodloužení, už po 19 vteřinách je rozhodnuto! Hradečtí vyhráli buly a hned z první akce udeřili. Štěpán Černý načal akci za svou bránou a potom narýsoval průnikovku MICHALU BENEŠOVI, který měl větší rychlost než soupeř a v samostatném úniku poslal černou pryž mezi betony – 3:2p. Asistence: Štěpán Černý a Matěj Beneš.
     
    34:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tahle přesilovka je bleskově proměněna v gólovou odpověď a pod Bílou věží máme skóre znovu vyrovnané! MICHAL BENEŠ napřáhl na pravém kruhu, trochu svou střelu schoval a trefil se přesně k bližší tyčce – 2:2. Asistence: Štěpán Černý, Adam Novotný.
     
    32:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec nejdřív hrozil a Hradec ještě jeho dobývání kryl, teď už je ale přesilovka využita a hosté jdou do vedení! DAVID ROZSÍVAL si potáhl kotouč na pravém kruhu a pěkným švihem poslal hrací předmět kolem gólmanovy vyrážečky až do sítě – 1:2. Asistence: Jakub Hladík, Patrik Křížek.
     
    14:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši využili přesilovku na maximum a srovnávají gólový krok se svým soupeřem! MIKULÁŠ JENČOVSKÝ se dostal do pěkné palebné pozice u vrcholu kruhů a krásnou a tvrdou ránou nekompromisně vymetl prostor pod horní tyčí – 1:1. Asistence: Radim Handl, Lukáš Plos.
     
    08:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    PETR HRDLIČKA teď překvapil úplně všechny a Hradec jde do vedení! Hradecký forvard v situaci jeden na jednoho zabruslil na pravý kruh a vyslal ne úplně razantní střelu na delší tyč, ta se ovšem snesla do brány takovým obloučkem, že ji nejlepší gólman juniorské extraligy nestihl lapačkou zneškodnit a puk zaplul až do sítě – 1:0. Asistence: Marek Matašovský.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 9. Hrdlička (Matašovský, V. Aschenbrenner), 34. Mi. Beneš (Š. Černý, A. Novotný), 61. Mi. Beneš (Š. Černý, Ma. Beneš) – 15. Jenčovský (Handl, Plos), 33. Rozsíval (Hladík, Křížek)


    Mountfield HK: Tuček (Lequin) – Havlíček, Š. Černý, Pavelka, J. Aschenbrenner, Hrbek, Bezpalec, Pavič – Ma. Beneš, Mi. Beneš, A. Novotný – Hrdlička, Matašovský (C), M. Novotný (A) – V. Aschenbrenner, Vencl (A), Prášek – Jón, Zámečník, Mach.
    Trenér: Martin Vágner

    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Schnattinger) – A. Král, Hladík, Pilíšek, Ehrenberger (A), Jarabko, Macháček, Meisel – Plos, Jenčovský (C), Handl – Janata, Hois (A), Rozsíval – Vološín, Křížek, S. Jansa – Lachkovič, Kofroň, Prokůpek.
    Trenér: Valdemar Jiruš

    Rozhodčí: Svobodová, Čáp – Bohuněk, Landsmann
    bahis siteleri