Vyškov – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Havířov 4:3 (po pr.)
SHKM Hodonín – Opava 2:1 (kon.) | Písek – Benátky n/J 3:5 (kon.) | Vel. Meziříčí – Šumperk 2:5 (kon.)
Žďár n/S – Nový Jičín 5:2 (kon.) | Chomutov – Hronov 9:3 (kon.) | Technika Brno – Kopřivnice 2:3 (kon.)
Tábor – Kralupy n. Vltavou 3:2 (3:0 po s.n.) | Cheb – Letňany 1:3 (kon.) | Kobra – Děčín 3:7 (kon.)
Řisuty – Ústí n/L 1:3 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
3:7 (2:3, 0:1, 1:3)
HC Děčín
Sobota 14.10.2023, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:42 Tomáš NEZBEDA - 3:7
     
    50:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dovolím si říct, že v Praze máme rozhodnuto! Kobra si na své první domácí vítězství v nové sezóně bude muset počkat, pohodlný náskok hostujícím hráčům zařídil TOMÁŠ NEZBEDA – 3:7! Asistence: David Tůma, Jan Zedek.
    48:22 Martin JURSA - 3:6
     
    48:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Severočeši přidávají další přesný zásah a kráčí vstříc tříbodovému zisku! Na střeleckou listinu se podruhé zapisuje MARTIN JURSA, jenž si tak stejně jako Tůma zadělává na hattrick – 3:6! Asistence: Ondřej Sýkora, Dominik Kučera.
    47:39 Tomáš FAIGL - 3:5
     
    47:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro skvadru trenéra Šeby, která byla párkrát kousek od vyrovnání, hořká pilulka! Hosté nabídnutou početní výhodou nepohrdli, Dudáčkův trest v gól přetavil TOMÁŠ FAIGL – 3:5! Asistence: Vladimír Brož, David Tůma.
    41:39 Kamil BŘÍŠKA - 3:4
     
    41:39
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácím se nakonec přeci jen daří početní výhodu přetavit v gól a vyrovnání rázem mají na dosah ruky! Po Urbanově přihrávce se v těsné blízkosti Lavigerovy svatyně uvolnil KAMIL BŘÍŠKA, jenž následně nasměroval puk za nepřipraveného hostujícího gólmana – 3:4! Asistence: Tomáš Urban, Filip Vlček.
    23:42 David TŮMA - 2:4
     
    23:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    Uff, tak to byla pořádná dělovka! Medvědům nyní dvougólové vedení vrátil DAVID TŮMA, který na kruhu zachytil Faiglovu přihrávku a zadělal si na hattrick tak tvrdou ranou, že div neprotrhl síť – 2:4! Asistence: Tomáš Faigl, Adam Bartoň.
    10:58 Martin JURSA - 2:3
     
    10:58
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se po defenzivní minele Kobry rychle vrací zpátky do čela! Parshakov zachytil Kučerovu rozehrávku na hraně útočného pásma, protáhl se před Pittra a poslal puk ke vzdálenější tyči na najíždějícího MARTINA JURSU, jehož zakončení z voleje prošlo za Pittra – 2:3! Asistence: Nikolaj Parshakov, Dominik Kučera.
    09:16 Stanislav TICHÝ - 2:2
     
    09:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, začínáme zase od začátku! Kvasnička najel za hostující svatyni a přihrávkou na mezikruží vybídl ke střele STANISLAVA TICHÉHO, na jehož střelu k pravé tyči Lavinger nestihl včas zareagovat – 2:2! Asistence: Matěj Kvasnička, Jan Matuška.
    07:14 Dominik NOVÁK - 1:2
     
    07:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    Odpověď na sebe tentokrát nenechala dlouho čekat, kontaktní gól je na světě! Další zápletku do dnešní divoké první třetiny udělal DOMINIK NOVÁK, který za Lavingera protečoval rychlý kotouč od pravého mantinelu – 1:2! Asistence: Tomáš Urban, Vladislav Houška.
    06:44 Aleš MACEK - 0:2
     
    06:44
    Děčín právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Tohle si domácí obrana za rámeček nedá, nedostatečně hlídaný ALEŠ MACEK totiž puk protlačil za bezmocného strážce pražské branky z hranice brankoviště – 0:2! Asistence: David Černý, Jan Smola.
    05:12 David TŮMA - 0:1
     
    05:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jako první nakonec v dnešním utkání udeřili Severočeši! Bleskový útok Děčína po středu kluziště táhl DAVID TŮMA, který se dostal do bezprostřední blízkosti Pittrovy svatyně a následně branického gólmana připravil o čisté konto – 0:1! Asistence: Tomáš Nezbeda.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Do. Novák (T. Urban I, Houška), 10. S. Tichý (M. Kvasnička, Matuška), 42. Bříška (T. Urban I, Vlček) – 6. D. Tůma (Nezbeda), 7. Macek (D. Černý, Smola), 11. Jursa (Parshakov, D. Kučera), 24. D. Tůma (Faigl, Bartoň), 48. Faigl (Vl. Brož, D. Tůma), 49. Jursa (O. Sýkora, D. Kučera), 51. Nezbeda (D. Tůma, Zedek)


    HC Kobra Praha: Pittr (Ondrík) – T. Duda, Šteiner (A), Holý, Dudáček, Dráb, J. Stejskal, Pelant – Houška, Bříška (A), Šťastný (C) – Vlček, T. Urban I, Do. Novák – M. Kvasnička, S. Tichý, Matuška – Petrák.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    HC Děčín: Lavinger (M. Petrásek) – Bartoň, Vl. Brož (A), Zedek, D. Kučera, Kaltenböck, A. Starý – Faigl (C), Nezbeda, D. Tůma (A) – Parshakov, Jursa, O. Sýkora – Macek, D. Černý, Smola – Chovanec.
    Trenér: David Švagrovský.

    Rozhodčí: Valda – Kučera, Herles.

    Diváci: 147
    bahis siteleri