Olomouc – Přerov 4:5 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Třinec 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Zlín 0:6 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 8:3 (kon.) | Plzeň – Sparta 4:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 2:3 (kon.)
K. Vary – Litvínov 2:5 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 3:2 (po pr.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Mountfield HK
Sobota 14.10.2023, 13:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    45:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se ale hned záhy dostali do tlaku a podařilo se jim opět odskočit. Po Pavelkově střele Forstovi vypadl kotouč a MICHAL BENEŠ jej od levé tyčky doklepl do sítě – 2:3. Asistence: Jan Pavelka.
     
    44:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    2:2! Po boji o kotouč na levém kruhu se s herním předmětem na levé straně objevil KRISTERS ZVAGULIS. Lotyšský forvard zamířil a poté puk poslal naprosto přesně do pravé šibenice. Asistence: Tomáš Moravec a Jan Půček.
     
    38:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou krátce před ochodem do šaten do vedení! JAN VENCL před brankou ze vzduchu doklepl za Forstova záda vyražený pokus svého spoluhráče – 1:2. Asistence: Jaroslav Prášek.
     
    26:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Na pravé straně se napřáhl MAREK MACH a kotouč z jeho hole zamířil do levého vinglu. My tak pokračujeme od nuly. Asistence: Jan Vencl a Jakub Aschenbrenner.
     
    25:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesilovka je ale využita hned záhy! Na modrou čáru dostal nabito ADAM VLASÁK, jehož rána ze zápěstí skončila v šibenici. Asistence: Jan Hurt a Jakub Hruška.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 26. A. Vlasák (Hurt, Hruška), 45. Zvagulis (Půček, Hruška) – 27. Mach (Vencl, J. Aschenbrenner), 39. Vencl (Prášek), 46. Mi. Beneš (Pavelka)


    BK Mladá Boleslav: Forst (D. Hora) – A. Vlasák, Š. Němec, Hrouda (C), Průšek, T. Moravec (A), Sypecký, Ri. Kubíček – Hurt, Malínek (A), Teplý – Půček, Polák, Kučera – Zvagulis, Hruška, M. Vojáček – Vítek, Šachl.
    Trenér: Marek Melenovský

    Mountfield HK: Tuček (Lequin) – Š. Černý, Havlíček, J. Aschenbrenner, Pavelka, Pavič, Bezpalec, Hrbek – Dommers, Mi. Beneš, Ma. Beneš – Hrdlička, Matašovský (C), Jón – M. Novotný (A), Zámečník, V. Aschenbrenner – Vencl (A), Mach, Prášek.
    Trenér: Martin Vágner

    Rozhodčí: Zavřel, Svobodová – Frodl, Klouček

    Diváci: 97
    bahis siteleri