New Jersey – Arizona 3:4 (0:2 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 0:4 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 5:2 (kon.)
Winnipeg – Florida 6:4 (kon.)
po s.n. (0:2)
New Jersey Devils
3:4 (0:1, 3:1, 0:1 - 0:0)
Arizona Coyotes
Sobota 14.10.2023, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nick BJUGSTAD - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Arizona Coyotes.
    Autorem vítězné branky je NICK BJUGSTAD.
    53:55 Nick SCHMALTZ - 3:3
     
    53:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přesilovka Yotes končí vyrovnáním na 3:3. Po sražené střele Kellera Durzi udržel puk v útočném pásmu. NICK SCHMALTZ dvakrát po sobě dostal nabito od Cooleyho. Poprvé trefil Sieganthalera, ale ve druhém případě už se z levého kruhu trefil mimořádně přesně. Vyzdvihnout se musí Cooleyho přihrávka za sebe. Asistence: Logan Cooey.
    38:53 Jesper BRATT - 3:2
     
    38:53
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Všichni kromě Hischiera se zapojili do strašně rychlé série přesných přihrávek. Jack Hughes jako hlavní distributor shodil puk doprava a JESPER BRATT z voleje zavěsil k bližší tyči. Asistence: Jack Hughes, Tyler Toffoli.
    32:29 Dougie HAMILTON - 2:2
     
    32:29
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové využívají přesilovku a srovnávají na 2:2! Stojící Jack Hughes adresoval puk směrem k modré čáře. DOUGIE HAMILTON parádně vystřelil příklepem a skóroval, protože Vejmelka nic neviděl přes clonícího Bratta. Asistence: Jack Hughes, Jesper bratt.
    28:09 Jesper BRATT - 1:2
     
    28:09
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácím pomohl odraz od mantinelu na Hamiltona, který neprodleně rozjel protiútok. Jack Hughes zleva přihrál přes Dumbu a z voleje pálící JESPER BRATT tentokrát nedal Vejmelkovi čas na přesun. Asistence: Jack Hughes, Dougie Hamilton.
    24:23 Sean DURZI - 0:2
     
    24:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    Po Dumbovi se gólově prosadila i druhá defenzivní posila Arizony! Cooley si vyjel k modré čáře. Keller po něm přihrál za sebe a dělová rána SEANA DURZIHO se zastavila až v síti Schmidovy branky. Asistence: Clayton Keller, Logan Cooley.
    06:22 Matt DUMBA - 0:1
     
    06:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    Keller odtáhl Siegenthalera a zadovkou udělal prostor pro MATTA DUMBU. Bývalý obránce Minnesoty přijel z druhé vlny a nechytatelnou střelou zápěstím z pravého kruhu korunoval povedený start Coyotes vedoucí trefou. Asistence: Clayton Keller, Nick Schmaltz.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 29. Bratt (J. Hughes, Hamilton), 33. Hamilton (J. Hughes, Bratt), 39. Bratt (J. Hughes, Toffoli) – 7. Dumba (Keller, Schmaltz), 25. Durzi (Keller, Cooley), 54. Schmaltz (Cooley), rozh. náj. Bjugstad

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Timo Meier (NJD)
    0:1   Nick Bjugstad (ARI)
    2. série:
    0:1   Jesper Bratt (NJD)
    0:2   Nick Schmaltz (ARI)


    New Jersey Devils: Schmid (Vaněček) – Hamilton, Siegenthaler, Marino, Bahl, B. Smith, L. Hughes – Bratt, J. Hughes (A), Toffoli – Mercer, Hischier (C), Meier – Holtz, Haula, Palát (A) – Bastian, M. McLeod, Nosek.
    Trenér: Lindy Ruff

    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Dumba, Moser, Dermott, Välimäki, J. Brown, Durzi – Schmaltz (A), Hayton, Keller (A) – Kerfoot, Cooley, Zucker – Crouse (A), Bjugstad, Maccelli – Carcone, McBain, O'Brien.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: Blandina, Rank – Alphonso, Murray

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri