Olomouc – Přerov 4:5 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Třinec 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Zlín 0:6 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 8:3 (kon.) | Plzeň – Sparta 4:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 2:3 (kon.)
K. Vary – Litvínov 2:5 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
5:4 (3:0, 1:4, 0:0 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 14.10.2023, 12:00 • Veřejné sportoviště pro zimní sporty, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
    61:03 Lukáš ČÍHAL - 5:4
     
    61:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obrana hostí v situaci tři na tři zapomněla na pravé straně na rozjetého LUKÁŠE ČÍHALA, který vzal odpovědnost na sebe a pravé strany prostřelil Krále. Bez asistence.
    38:50 Maxim BURKOV - 4:4
     
    38:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté také využívají přesilovku. Estonský bohatýr MAXIM BURKOV si našel před brankou kotouč po zakončené krásné akci Denise Jeletze a zavěsil nechytatelně pod víko. Dnes se prosazuje už podruhé. Asistence: Denis Jeletz.
    36:49 Adam CEDZO - 3:4
     
    36:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka Ocelářů v této třetině! Hosté otáčejí stav zápasu, když Sikora po vyhraném buly posunul puk na ADAMA CEDZA a ten na svůj gól v oslabení navazuje trefou i při plném počtu hráčů – přesně přes clonícího obránce. Třinec sice přesilovku nevyužil, ale vůbec mu to nemusí vadit. Asistence: Petr Sikora.
    31:33 Adam CEDZO - 3:3
     
    31:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Utkání dvou protichůdných třetin pokračuje. Jihlava dostává branku při vlastní přesilovce a začíná se od začátku. ADAM CEDZO využil toho, že domácí na modré nezachytili puk. Dostal se do úniku, ve kterém přetlačil Čiíhala a našel skulinku mezi betony Cinky. Asistence: Petr Sikora, Petr Andrle.
    28:16 Jan BARTOŠ - 3:2
     
    28:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ačkoliv kombinace třineckých hokejistů nebyla příliš rychlá a překvapivá, nakonec vedla k brance. JAN BARTOŠ dostal kotouč od Šilara do prostoru před branku a procpal kotouč pod betony Cinky do sítě. Asistence: Tomáš Šilar, Patrik Volas.
    22:46 Jan BARTOŠ - 3:1
     
    22:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou zpět v zápasu. Šilar zavezl kotouč do pásma a předal ho na Švančaru, jehož střelu vyrazil Cinka. Ovšem před brankou volný a dorážející JAN BARTOŠ se z levé tyče nemýlil. Asistence: Robin Švančara, Tomáš Šilar.
    16:41 Ilarion KUPRIJANOV - 3:0
     
    16:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka pět na tři dává Dukle tříbrankové vedení. ILARION KUPRIJANOV krásně zakombinoval s Jonášem Jungwirthem, který mu kotouč vrátil do prázdné branky a ukrajinský snajpr neměl nejmenší problém zavěsit. Asistence: Jonáš Jungwirth.
    11:16 Maxim BURKOV - 2:0
     
    11:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hey hey baby zní na jihlavském stadionu podruhé. Možná nový goalhorn Dukly oznamuje, že Jihlava vede o dvě branky. Hned po rozehrávce se čevenožlutí ujali puku, Kuprijanov ho zavezl do pásma, Jungwirth vystřelil a celou akci produktivní jihlavské formace zakončil kdo jiný než MAXIM BURKOV. Řekl jsem své přítelkyni, že když dá Maxim gól, tak s ním konečně uděláme rozhovor, jelikož já azbukou příliš nevládnu a estonštinou vůbec. Takže inteview bude. Asistence: Jonáš Jungwirth, Ilarion Kuprijanov.
    10:48 Lukáš ČÍHAL - 1:0
     
    10:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla jde proti Třinci poprvé od sedmého semifinále play off 2023 do vedení. Celá akce začala dobrým bekhendovým nahozením Modla, po kterém měl Jakub Král hodně práce. Puk vyplaval mezi kruhy na hosty, kteří ho ale nevyhodili. Šabatka jej proto posunul na LUKÁŠE ČÍHALA, který se trefil přesně. Asistence: Štěpán Šabatka, Jakub Modl.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Číhal (Šabatka, Modl), 12. Burkov (Jo. Jungwirth, Kuprijanov), 17. Kuprijanov (Jo. Jungwirth), 39. Burkov (Jeletz), 62. Číhal – 23. Bartoš (Švančara, Šilar), 29. Bartoš (Šilar, Volas), 32. Cedzo (Sikora, Andrle), 37. Cedzo (Sikora)


    HC Dukla Jihlava: Cinka (Vejmelka) – Číhal (A), Jeletz, Ludvík, P. Mrtka, Vovsík (C), Vandas, Topol – Jo. Jungwirth (A), Kuprijanov, Burkov – Bulík, Modl, Coufal – Nosek, R. Váňa, Klapica – Šabatka, Niederhafner, Valach.
    Trenér: Michal Broš

    HC Oceláři Třinec: J. Král (A. Černý) – Andrle (A), A. Horváth, Volas, Kurbaka, Buják (A), M. Pospíšil, Ošmera – Kozlík, Šilar, Bartoš – Cedzo, Sikora, Švančara – Gerych, Šutý (C), Mikula – Blaha, Svozil, Lysak.
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Skopal, Roischel – Úlehla, Obr
    bahis siteleri