Chodov – Královské Vinohrady 3:5 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Sobota 14.10.2023, 16:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    48:48 Marek MATOUŠEK - 3:5
     
    48:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Teď už domácí snižují! Tom Ondrušek dokázal míček zpoza branky dostat na nabíhajícího MARKA MATOUŠKA, který střelou z první sice trefil masku Křepelky, ale od ní se míček odrazil do branky! Asistence: Tom Ondrušek.
    43:35 Ondřej PLÍHAL - 2:5
     
    43:35
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady už vedou o tři branky! Jan Procházka našel úplně volného ONDŘEJE PLÍHALA, který rozpohyboval Dittricha v brance a následně bekhendem dostal míček ke vzdálenější tyči! Asistence: Jan Procházka.
    41:26 Daniel KELLER - 2:4
     
    41:26
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady jdou do dvoubrankového vedení! Tomáš Gärtner šikovně vybojoval míček za brankou, následně ho předal před branku na DANIELA KELLERA, který bez problému dokázal doastat míček do branky! Asistence: Tomáš Gärtner.
    32:07 Zbyněk STUCHLÍK - 2:3
     
    32:07
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Z ničeho nic se dostávají Vinohrady zpět do vedení! Daniel Keller posunul míček u levého mantinelu na ZBYŇKA STUCHLÍKA, který střelou ke vzdálenější tyči dokázal prostřelit Dittricha, který toho moc neviděl. Asistence: Daniel Keller.
    28:10 Marek VÁVRA - 2:2
     
    28:10
    Chodov právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Mikuláš Komárek vybojoval míček na polovině hřiště a upaloval sám na Křepelku, následně ještě přihrál na nabíhajícího MARKA VÁVRU, který dokázal míček dostat do branky Křepelky, který byl ve složité situaci! Asistence: Mikuláš Komárek.
    23:36 Ondřej PLÍHAL - 1:2
     
    23:36
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady otáčejí skóre dnešního utkání! Klavs Araks se dostal přes dva hráče Chodova a šel se spoluhráči do přečíslení 3 na 2, následně ze středu hřiště shodil míček na ONDŘEJE PLÍHALA, který z pravé strany dokázal překonat Dittricha! Asistence: Klavs Araks.
    19:33 Ivan PERGLER - 1:1
     
    19:33
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady přeci jen dokázaly vyrovnat! Zbyněk Stuchlík po velkém zmatku Chodova dokázal nahrát na hranici velkého brankoviště na úplně volného IVANA PERGLERA, který dokázal přesně zamířit k bližší tyči! Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    14:53 Tomáš SÝKORA - 1:0
     
    14:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde do vedení! Tom Ondrušek nahrál na TOMÁŠE SÝKORU, který střelou tahem ke vzdálenější tyči dokázal prostřelit Křepelku a posílá svůj tým do vedení! Asistence: Tom Ondrušek.

    Adam Náhončík


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Sýkora (Ondrušek), 29. Vávra (Komárek), 49. Matoušek (Ondrušek) – 20. Pergler (Z. Stuchlík), 24. Plíhal (Araks), 33. Z. Stuchlík (Keller), 42. Keller (T. Gärtner), 44. Plíhal (Ja. Procházka)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 17:21.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Dittrich (Hodík) – Tichý, M. Šmíd, Sýkora, Matoušek, J. Bauer, Horký, Slunečko – Komárek, Vošta, Ondrušek (C), Skřivánek, Kafka, Votava, Eremiáš, J. Dufek, V. Klápa, Vávra.
    Trenér: David Podhráský

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Futschik (Křepelka) – Ji. Procházka, Čuda, Trojáček, Araks, Ja. Procházka (C) – Keller, Plíhal, Žiška, Pinkas, Pužman, P. Hájek, Horák, Švejda, T. Gärtner, Pražák, Z. Stuchlík, D. Gärtner, Pergler.
    Trenér: Miroslav Purkrábek

    Rozhodčí: Kamil Sojka a Tomáš Sojka

    Diváci: 191
    bahis siteleri