Liberec – Plzeň 2:5 (kon.) | Jihlava – Přerov 3:1 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 4:5 (po pr.)
Slavia – Kladno 3:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 7:1 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Poruba – Olomouc 4:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
7:1 (0:0, 2:1, 5:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 19.10.2023, 18:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
     
    58:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ještě jedna branka v hostující síti! Kristek zpoza branky procpal kotouč do slotu a tam díky nedůrazu hostí přidává šestý úspěch domácích SVIATOSLAV VASIAK. Asistence: Jakub Kristek a Imrich Maxin.
     
    45:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Völfl si na kotouč poprvé sáhne až přitom, co jej bude lovit ze sítě! Na levé straně se k puku dostal IMRICH MAXIN a ten rychlou střelou nekompromisně zakončil do bližšího vinglu. Asistence: Jakub Kristek.
     
    45:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Odbila pátá! PETR HANYŠ zůstal nepokrytý před brankou a po pasu Berana měl u pravé tyčky dost času na to, aby zavěsil. Tímto momentem navíc skončilo utkání pro brankáře Tvrzníka, ten pustí do hry náhradníka Völfla. Asistence: Vojtěch Beran a Rostislav Šilhavý
    .
     
    42:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z tlaku domácích vzniká čtvrtá trefa! Churáček zpoza brankové čáry přihrál na hranici pravého kruhu, odkud přesně do vinglu zakončil ONDŘEJ HROUDA. Asistence: David Churáček a Matěj Doležel.
     
    40:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    3:1 pro domácí! Čermák z pravé strany krosem přihrál k levé tyčce, kam si sjel ADAM KURKA a ten potvrdil svůj střelecký apetit. Ranou na bližší šibenici tak zaznamenává svůj dvacátý gól v sezoně. Asistence: Tomáš Čermák a Vojtěch Beran.
     
    39:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři rychle využívají přesilovku a berou si vedení zpět! Po přistrčení Hanyše pálil z pozice nad levým kruhem VOJTĚCH BERAN. Dvorní nahrávač Adama Kurky se tentokrát trefil naprosto přesně – 2:1. Asistence: Petr Hanyš a David Churáček.
     
    37:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! DAVID HRUBÝ nabral kotouč v pravém rohu, podél tyčky se protlačil do slotu, odkud poté dokázal propálit Kováře střelou k levé tyči – 1:1. Asistence: Václav Nestrašil
     
    23:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ale to až poté, co domácí borci doslaví gól v oslabení! Bruslaři opět dobře napadali a díky tomu se dostali do vedení. Střelou z levého kruhu se prosazuje obránce KAREL MACHÁČEK, puk skončil u vzdálenější tyčky. Asistence: David Churáček a Ondřej Hrouda.
    Marken.cz

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 24. K. Macháček (Churáček, O. Hrouda), 40. V. Beran (Hanyš, Churáček), 41. Kurka (T. Čermák, V. Beran), 43. O. Hrouda (Churáček, Doležel), 46. Hanyš (V. Beran, R. Šilhavý), 46. I. Maxin (Kristek), 59. Vasiak (Kristek, I. Maxin) – 38. Hrubý (Nestrašil)


    BK Mladá Boleslav: F. Kovář (Sklenička) – T. Čermák, R. Šilhavý, Hora, D. Kovář, K. Macháček, Doležel, Kříž – Kurka (A), V. Beran, Hanyš (A) – Vasiak, Kristek (C), I. Maxin – O. Hrouda, Churáček, K. Hájek – Ždanov.
    Trenér: Martin Škaloud

    HC Sparta Praha: Tvrzník (46. Völfl) – Dufek (A), Burda, Cichoň (C), Já. Novák, Nedvěd, Hoznourek – Nestrašil (A), D. Novotný, Hrubý – M. Bolocan, B. Adamec, Trachta – Hlinka, Prikhodko, T. Bolocan – Volodin.
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Wagner – Kettner, Brož

    Diváci: 72
    bahis siteleri