Liberec – Plzeň 2:5 (kon.) | Jihlava – Přerov 3:1 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 4:5 (po pr.)
Slavia – Kladno 3:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 7:1 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Poruba – Olomouc 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:1 (3:1, 3:0, 0:0)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 19.10.2023, 18:00Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
     
    52:22
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Alex Nesrsta – 2 min., držení.
     
    50:14
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Dalibor Doležal – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    45:45
    Jaroslav Prchal nebezpečně vypálil z velkého úhlu a nebyl daleko od radosti, protože kotouč zazvonil o brankovou konstrukci!
     
    41:28
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Michal Sedláček – 2 min., hákování.
     
    33:12
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Jakub Šulla – 2 min., vysoká hůl.
     
    27:38
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Filip Šebela – 2 min., držení hole.
    26:08 Matěj HOLBA - 6:1
     
    26:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínská krasojízda pokračuje, domácí dokonce skórují v oslabení! Postaral se o to MATĚJ HOLBA, který přímo z buly vystřelil na Viktora Krále. Ten ale nepodržel kotouč, takže se znovu chopil zlínský forvard, který bleskově obkroužil bránu a zakončil podél tyče. Asistence: Dominik Kos.
     
    24:26
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Tadeáš Schmied – 2 min., držení.
    23:29 Alex NESRSTA - 5:1
     
    23:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    Síť Komety už se vlní popáté! Jiří Venený byl již u třetího gólu, tentokrát místo střely zvolil přihrávku přímo na brankoviště, kde číhal ALEX NESRSTA, jenž bez problémů proměnil. Asistence: Jiří Venený.
    23:20 Matyáš PLUSKAL - 4:1
     
    23:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani si berou své tříbrankové vedení zpět! Po vyhraném buly se do puku opřel MATYÁŠ PLUSKAL, který ani nevěřil v úspěšnou střelu, takže ho příjemně překvapilo, když kus gumy zaplaval až do sítě. Asistence: Matěj Holba, Adam Matula.
     
    19:40
    Hosté měli další velkou příležitost v oslabení, protože se dostali do přečíslení tři na jednoho! To ale nevyřešili vůbec ideálně, celé ho ukončil jistým zákrokem Radek Šimšálek.
     
    18:48
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Vojtěch Kubín – 2 min., sekání.
     
    17:23
    Artěm Čajka zůstal úplně zapomenutý před brankovištěm a mohl za hosty ještě jednou snížit, kotouč ale nepropasoval skrz výstroj Radka Šimšálka!
    10:10 Matyáš MÁTL - 3:1
     
    10:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se přece jen dostává do hry! Hosté také udeřili z rychlé protiakce, a to když Vojtěch Kubín na sebe natáhl bránícího hráče a následně poslal kotouč před bránu, kde byl úplně volný MATYÁŠ MÁTL. Ten si úspěšně poradil s Radkem Šimšálkem v bráně. Asistence: Vojtěch Kubín, David Štulo.
    09:34 Dominik KOS - 3:0
     
    09:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí ještě více šokují favorizovanou Kometu! Hosté opět dovolili dalekonosné zakončení, o které se tentokrát postaral Jáchym Mořkovský. Jeho ránu však ještě tečoval DOMINIK KOS, který puk srazil mimo dosah gólmana. Asistence: Jáchym Mořkovský, Luca Pečner.
    08:55 Jiří VENENÝ - 2:0
     
    08:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Žlutomodří navyšují svůj náskok! Opět to bylo po rychlém přechodu modré čáry, puku se tentokrát chopil JIŘÍ VENENÝ, který z velké dálky přesně vymetl pravou šibenici brněnské brány. Asistence: František Sedláček, Dalibor Doležal.
     
    06:39
    Jan Kerbler mohl srovnat ve vlastním oslabení, protože se po zlínské chybě valil do úniku! Ten řešil prostor střelou, Radek Šimšálek však včas vyjel a jistě zasáhl!
     
    05:08
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Matyáš Mátl – 2 min., krosček.
    01:31 Dalibor DOLEŽAL - 1:0
     
    01:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se dostávají do rychlého vedení! Po přechodu modré čáry se puku zmocnil DALIBOR DOLEŽAL, který už neměl komu přihrát, takže se vrhl do zakončení. To se štěstím odrazilo od bránícího hráče přímo nad rameno Viktora Krále. Asistence: Alex Nesrsta, Jiří Venený.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 2. Doležal (Nesrsta, Venený), 9. Venený (F. Sedláček, Doležal), 10. Kos (Mořkovský, Pečner), 24. Pluskal (Holba, Matula), 24. Nesrsta (Venený), 27. Holba (Kos) – 11. M. Mátl (Kubín, Štulo)


    Berani Zlín: Šimšálek (Ševců) – J. Kubečka, T. Schmied, M. Sedláček, Mořkovský, F. Sedláček, Římák, Uřičář (A) – Matula, Holba (A), Pluskal – Kočica, Pečner, Kos (C) – Doležal, Nesrsta, Venený – Škrip.
    Trenér: Juraj Jurík.

    HC Kometa Brno: V. Král (J. Váňa) – Vyhlídal (A), Polák, M. Mátl (C), Panasenko, J. Veselý, Bína – Štulo, Kubín, Hamák – Kerbler, Brabenec, Šebela – Prchal, Stibůrek, Šulla (A) – Čajka, Kukleta.
    Trenér: Jan Zachrla.

    Rozhodčí: Škach – Přecechtěl, Kaprál

    Diváci: 150
    bahis siteleri