Mountfield HK – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Litvínov 1:2 (kon.)
Pardubice – Třinec 3:5 (kon.) | Zlín – Jihlava 3:5 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:3 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 1:8 (kon.) | Sparta – Liberec 3:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 19.10.2023, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    59:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši avšak výrazné drama nepřipustili! Lvi se nepohodli při rozehrávce, následně po zaváhání jednoho z nich dostal puk do skvělé pozice JAKUB GALNOR, jenž neměl problém ho nikým neatakován poslat do prázdné klece. Asistence: Matěj Zeman.
     
    58:49
    Už to vypadalo, že Vary definitivně potvrdí svou výhru, Štěpán Černý zamezil zakončení do prázdné klece a domácí stále žijí!
     
    57:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši se dostávají na dostřel! Energetici už sice byli v pěti hráčích v poli, to však nezabránilo ADAMU NOVOTNÉMU v kontaktní trefě. K útočníkovi s číslem šest se touš příhodně odrazil po ráně Štěpána Černého a nejmladší střelec v historii české nejvyšší soutěže dostal se štěstím puk za čáru –⁠ 2:3. Asistence: Štěpán Černý, Matěj Beneš.
     
    56:10
    Hradec to zkouší v šesti!
     
    55:30
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Vojtěch Steklý – 2 min., hákování.
     
    52:48
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Adam Bezpalec – 2 min., držení hole.
     
    40:25
    Velká možnost Energetiků zůstala nevyužita! Ondřej Dorot vystřelil z pravého kruhu, Filipu Tučkovi puk vypadl a před odkrytou klecí se tak sám zjevil Matěj Zeman, jemuž se však nepovedlo dopravit touš na místo určení –⁠ těsně minul.
     
    38:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tým z lázeňského města jde po parádní individuální akci opět do trháku! VÍT ZÁHEJSKÝ se dostal ke kotouči, zpoza klece se ambiciózně natlačil před svatyni soupeře, Filip Tuček toto řešení nečekal. Poté mladý forvard vytáhl parádní prohazovačku touše mezi nohami à la Tomáš Hertl a perfektně zavěsil do horního rohu –⁠ 1:3. Asistence: Vojtěch Čihař, Jakub Vogel.
     
    36:23
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Michal Beneš – 2 min., hákování.
     
    32:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se konečně dočkali! Adam Novotný naservíroval puk na volného MATĚJE BENEŠE, který ze slotu pohotově poslal puk za záda přesouvajícího se brankáře hostí a protrhl dosavadní trápení svého celku –⁠ 1:2. Asistence: Adam Novotný, Adam Bezpalec.
     
    24:49
    Matěj Zeman v přečíslení dva na jednoho vybídl Jakuba Galnora, jeho přihrávku obětavou rybičkou zastavil Jan Pavelka, úspěšný obranný zákrok zachránil svůj mančaft.
     
    15:29
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Jakub Aschenbrenner – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    13:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici přidávají z ničeho nic druhou trefu! Tobiáš Pastor si připisuje další asistenci v tomto klání, tentokrát vybídl osamoceného Víta Záhejského a forvard, ještě dorosteneckého věku, který už stačil naskočit i za A-tým Varů, přistrčil touš na VOJTĚCHA ČIHAŘE, jenž zvyšuje přesnou střelou na 2:0. Asistence: Vít Záhejský, Tobiáš Pastor.
     
    07:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši dávají premiérový gól duelu! Tobiáš Pastor sváděl boj o touš u mantinelu, ten nakonec vyhrál a předložil hrací předmět na VOJTĚCHA ČIHAŘE, který ze slotu vypálil a zamířil naprosto přesně k tyči Tučkovy svatyně –⁠ 0:1. Asistence: Tobiáš Pastor, Ondřej Postl.
     
    06:03
    Domácí defenziva teď pouze sledovala, jak se na Tučka řítí Matyáš Váňa, gólman v bílém čekal zakončení mezi betony a šanci vyrazil.

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 33. Ma. Beneš (A. Novotný, Bezpalec), 58. A. Novotný (Š. Černý, Ma. Beneš) – 8. Čihař (Pastor, O. Postl II), 14. Čihař (Záhejský, Pastor), 39. Záhejský (Čihař, Vogel), 60. Galnor (Zeman)


    Mountfield HK: Tuček (Mrázek) – Pavelka, Š. Černý, Bezpalec, J. Aschenbrenner, Hrbek, Samek – Ma. Beneš, Mi. Beneš, A. Novotný – Dommers, Matašovský (C), Hrdlička – Jón, Zámečník, V. Aschenbrenner – M. Novotný (A), Vencl, Prášek – Mach.
    Trenér: Martin Vágner

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Dorot (C), O. Postl II, Anton, M. Beran I, Vogel – Galnor, Adámek, Zeman – Šlechta (A), M. Váňa, Steklý – Záhejský, Čihař, Pastor – P. Vojáček, Rybár, V. Váňa – Holejšovský.
    Trenér: Pavel Arnošt

    Rozhodčí: Micka, Hacaperka – Teršíp, Tuháček

    Diváci: 78
    bahis siteleri