Ottawa – Washington 6:1 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 6:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
6:3 (1:1, 3:0, 2:2)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 19.10.2023, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Alex DEBRINCAT - 6:3
     
    58:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Pens to ještě zkusili v pěti, bez Jarryho v bráně. Nevyplatilo se, Karlsson nechal puk za sebou, domácí otočili hru a ALEX DEBRINCAT udeřil podruhé v zápase a už popáté v sezoně.
    58:28 Andrew COPP - 5:3
     
    58:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nejspíš je rozhodnuto. Pens měli smůlu, kotouč Malkinovi nešťastně přeskočil hůl. Ujal se jej důrazný ANDREW COPP, jenž puk dovezl za modrou a vypálil do horní části branky – 5:3.
    53:03 Bryan RUST - 4:3
     
    53:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Drama! BRYAN RUST odvedl obrovský kus práce, když se prosadil v brankovišti a opravdu výtečně (a vědomě) tečoval Karlssonovo nahození. Tady už domácí brankář neměl žádnou šanci – 4:3. Asistence: Erik Karlsson a Marcus Pettersson.
    43:37 Erik KARLSSON - 4:2
     
    43:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    První branka ERIKA KARLSSONA mezi Tučňáky! A byla to slušná jedovka zápěstím, Crosby nejprve na mantinelu vybojoval puk a nalil právě hvězdnému obránci, ten trefil parádně – 4:2. Tady to vypadá na drama! Asistence: Sidney Crosby a Ryan Graves.
    37:49 David PERRON - 4:1
     
    37:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesilovka bleskově využita! Po rychlé kombinaci pálil z mezikruží Larkin, jenž trefil Jarryho do masky. Pohotově se puku ujal DAVID PERRON. jenž zametl kus černé gumy do sítě – 4:1. Asistence: Dylan Larkin a Alex DeBrincat.
    35:42 Andrew COPP - 3:1
     
    35:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je to 3:1! Výbornou práci odvedl na modré Petry, jenž nahodil na bránu tak šikovně, že ANDREW COPP mohl kotouč šikovně tečovat. Tady Tristan Jarry neměl šanci... Řekl bych, že hosté chvilku zvažovali, že budou reklamovat vysokou hůl, nakonec si to ale rozmysleli... Asistence: Jeff Petry a Michael Rasmussen.
    25:21 Ben CHIAROT - 2:1
     
    25:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí celek otáčí skóre! Larkin zavezl puk do pásma a vybídl BENA CHIAROTA, ten si srovnal kotouč na holi a vypálil. Tristan Jarry byl možná trošku překvapivě překonán, rána to ale byla dobrá – 2:1. Asistence: Dylan Larkin a Jeff Petry.
    12:23 Alex DEBRINCAT - 1:1
     
    12:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Austin Czarnik proskočil do pásma a najednou se zjevil v dalším přečíslení, ve kterém ideálním pasem před prázdnou bránu vyzval ALEXE DEBRINCATA! Domácímu lídrovi to lepí, jde o jeho čtvrtou trefu ve čtyřech zápasech – 1:1. Asistence: Austin Czarnik a Shayne Gostisbehere.
    00:53 Jevgenij MALKIN - 0:1
     
    00:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace hned na startu! Hvězdný obránce Karlsson vysunul crossem skrz střední pásmo Malkina, ten si vyměnil púk se Smithem, najel si nalevo a právě JEVGENIJ MALKIN z první zakončil – 0:1. Asistence: Reilly Smith a Erik Karlsson.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 13. DeBrincat (Czarnik, Gostisbehere), 26. Chiarot (Larkin, Petry), 36. Copp (Petry, Rasmussen), 38. Perron (Larkin, DeBrincat), 59. Copp, 59. DeBrincat (Larkin) – 1. Malkin (R. Smith, E. Karlsson), 44. E. Karlsson (Crosby, Graves), 54. Rust (E. Karlsson, M. Pettersson)


    Detroit Red Wings: Husso (Reimer) – Walman, Seider, Chiarot, Määttä, Gostisbehere, Holl, Petry – DeBrincat, Larkin, Perron – Rasmussen, Compher, Raymond – Sprong, Copp, Veleno – Kostin, Czarnik, Fischer.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (Nedeljkovic) – Graves, Letang, M. Pettersson, E. Karlsson, P. Joseph, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Rust – R. Smith, Malkin, Rakell – Harkins, Eller, D. O'Connor – Nieto, Acciari, Carter.
    bahis siteleri