Mountfield HK – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Litvínov 1:2 (kon.)
Pardubice – Třinec 3:5 (kon.) | Zlín – Jihlava 3:5 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:3 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 1:8 (kon.) | Sparta – Liberec 3:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 19.10.2023, 18:00 • ZS Přerov • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
    59:36 Jakub SLUSARCZYK - 1:3
     
    59:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané přidávají do prázdné branky pojistku na své vedení (a pravděpodobně i vítězství). Tomiga kotouč promáchl a dopředu tak mohl jet JAKUB SLUSARCZYK. Útočník Vítkovic Vítkovic se dostal až na levou stranu útočného pásma, odkud neměl problém trefit vzdálenější dolní roh přerovské brány. Asistence: Marek Chaloupka a Šimon Bialy.
    16:26 Matěj ŠTIAK - 1:2
     
    16:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zubři podobně jako jejich kolegové z A-mužstva inkasují při vlastní přesilovce. Slusarczyk v oslabení poslal puk z obranného pásma, MATĚJ ŠTIAK pronikl mezi přerovskými beky a po nájezdu prostřelil Vojtka k levé tyči. Vítkovice tak otáčejí skóre zápasu. Asistence: Jakub Slusarczyk a Denis Puchala.
    13:40 Marek CHALOUPKA - 1:1
     
    13:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Podobná situace jako ve včerejším duelu přerovského A-týmu proti Třebíči. Z pravé strany střílel do volné části branky Zubrů MAREK CHALOUPKA a dokázal přesunujícího se Vojtka překonat. Domácí brankář ale mezitím posunul branku, takže rozhodčí se chvíli radili, jestli gól vítkovického obránce uznají. Nakonec jeden z hlavních arbitrů ukázal na středový kruh, Ostravané vyrovnávají. Asistence: Maxim Vehovský a Robert Chlán.
    02:17 Radim HRADIL - 1:0
     
    02:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři otevírají skóre utkání. Kuchta přihrál na levé křídlo RADIMU HRADILOVI, který si zboku najel před branku a poté zakončil pod horní tyč a současně nad rameno Smolky. Asistence: Tobiáš Kuchta a Rauls Ozollapa.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Hradil (Kuchta, Ozollapa) – 14. Chaloupka (Vehovský, Chlán), 17. Štiak (Slusarczyk, Puchala), 60. Slusarczyk (Chaloupka, Bialy)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Tomiga, Da. Bárta, Škňouřil, Billa (A), Pekr, Koblížek, Janek – Hradil, Ozollapa, Kuchta – Hlávka, J. Hanák, Kolařík – Holík (C), Halík, Buršík (A) – Šindler, Mašek, Nášel.
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Vávra) – Puchala (C), Kalandra, Čuba, Bialy, Chaloupka (A), Vi. Glos, Man – Štiak (A), Tobola, Milata – Zapletal, Vehovský, Muroň – Slusarczyk, Žídek, Přibyl – Saxa, M. Hanák, Chlán.
    Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Blaha, Maťašovský – Bubela, Mikšík

    Diváci: 165
    bahis siteleri