Přerov – Vítkovice 6:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:4 (kon.) | Tábor – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Sparta – Liberec 3:4 (1:2 po s.n.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (kon.) | Třinec – Poruba 4:3 (po pr.)
Kladno – Č. Budějovice 2:3 (0:2 po s.n.) | HC Litvínov – Slavia 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 4:5 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
4:3 (3:0, 0:1, 0:2 - 1:0)
HC RT TORAX Poruba
Sobota 21.10.2023, 13:00 • WERK ARENA, Třinec • Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
     
    62:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři nakonec přesilovku už hrát nebudou. V situaci čtyř proti třem doráží kotouč do sítě MATĚJ WEISS a Oceláři berou nakonec bod navíc.
    Asistence: Řípa, Holub.
     
    59:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    Kdepak, dneska ještě nekončíme! Kde našli hosté síly na takový zvrat, to nám je záhadou. Ale doslova s poslední střely se nakonec prosadil LEON STRYCZEK a posílá dnešní zápas do prodloužení.
    Asistence: Majkowski, Dietrich.
     
    58:47
    Poruba právě vstřelila branku!
    Pozor, tak přece jen ještě drama! Už to vypadalo, že z toho pro Porubou dneska nic nebude. Ale 72 vteřin před koncem ještě vykřesal hostům naději. VÍT DIETRICH.
    Asistence: Skorokhod
     
    28:46
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí se nechali možná trochu uspat a platí za to krutě. Hosté měli hrát přesilovku, ale v signalizované výhodě zaútočili. JAN OSTŘÍŽEK dorazil střelu Vehovského do zcela odkryté branky.
    Asistence: Vehovský, Stryczek
     
    18:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla akce do Zlaté helmy! Třinečtí mladíci si zahráli s hostující obranou biliard. Od modré čáry při přechodu do útočného pásma prošel kotouč čtyřmi domácími hokejky. Na konci krásné akce stál Matěj WEISS, který měl už velmi snadnou pozici.
    Asistence: Rybnikár, Švančara
     
    10:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích nese ovoce! Po sérii šancí se nakonec Třinec prosadil po zdánlivě nenápadné akci. Od modré čáry nahodil kotouč na branku DAVID HOLUB. Bernard měl zakrytý výhled a kotouč zapadl až do sítě za jeho záda.
    Asistence: Niemczyk, Hrček
     
    03:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ale gól padá na druhé straně! Dominik Řípa se z ničeho nic ocitl sám před brankou Poruby a zasunul kotouč za bezmocného Bernarda.
    Bez asistence.
    Marken.cz

    Rostislav Niedoba

    Branky a nahrávky: 4. Řípa, 11. Holub (Niemczyk, Hrček), 19. Weiss (Rybnikár, Švančara), 63. Weiss (Řípa, Holub) – 29. Ostřížek (Vehovský, Stryczek), 59. Dietrich (Skorochod), 60. Stryczek (Majkowski, Dietrich)


    HC Oceláři Třinec: Čelko (Javorek) – Niemczyk, Holub (A), J. Marek, Mrtka, Kaleta, Hladoník – Rybnikár, Švančara (C), Weiss – Hebar, Spaskin (A), Blahuta – Řehák, Hrček, Řípa – Makula, Karas.
    Trenér: Malík

    HC RT TORAX Poruba: Bernard (Láryš) – Stasjuk, Majkowski, Planka, M. Kozák, Korbel, Dragon (A), Michalík – Ostřížek, Vehovský (A), Skorochod – Ignatěnko, Stryczek, Indrst (C) – Dietrich, Bobok, J. Žídek – Václavek.
    Trenér: Moravec

    Rozhodčí: Pavel – Mikšík, Molin
    bahis siteleri