Liberec – Plzeň 4:2 (kon.) | Třinec – Zlín 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Přerov 8:1 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 5:3 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Sparta 5:2 (kon.)
K. Vary – Č. Budějovice 5:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
HC Sparta Praha
Sobota 21.10.2023, 13:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    59:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají pojistku do prázdné klece. VOJTĚCH POLÁK ve středním pásmu sebral volný puk a díky nedůrazu hostí jej dovezl do branky. Bez asistence.
     
    56:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři odskakují na rozdíl dvou branek! JAN HURT nahodil kotouč před branku, Teplý dobře napadal a Hurt se poté k puku dostal ještě jednou přímo před Vedralem, kterého následně překonal po bekhendové kličce. Asistence: Josef Teplý a Jakub Hruška.
     
    38:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se nejspíš inspirovali u svého a-týmu, přesilovky využívají stejně dobře jako místní seniorský tým. Druhou početní převahu domácích využívá kánonem z modré čáry útočník VOJTĚCH MALÍNEK. Asistence: Jan Půček a Vojtěch Polák.
     
    31:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Půček byl v mezikruží podrážen a byl signalizován trest pro hosty, který však nebude uložen. VOJTĚCH POLÁK totiž obkroužil útočné pásmo a z pravé strany vypálil na vzdálenější tyč. Máme tak vyrovnáno. Asistence: Jan Půček a Jakub Vítek.
     
    31:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se podruhé prosazují při početní převaze a překlápějí stav utkání na svou stranu! Na modré čáře se napřáhl Samson a jeho ránu před Horou tečoval JAN KRUPIČKA. Asistence: Oliver Samson a Jakub Žmola.
     
    25:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na pátý pokus už ale hosté přesilovku využívají! Po pasu Samsona z levého kruhu vypálil JAKUB ŽMOLA a Horovi kotouč propadl mezi betony – 1:1. Asistence: Oliver Samson a Jan Hamršmíd.
     
    04:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí úvodní přesilovku využívají a jdou do vedení! Pokus Malínka z modré Vedral vyrazil před pravou tyčku, kde byl připraven JAKUB HRUŠKA a ten touš doklepl do sítě. Asistence: Vojtěch Malínek a Vojtěch Polák.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 5. Hruška (Malínek, Polák), 32. Polák (Půček, Vítek), 39. Malínek (Půček, Polák), 57. Hurt (Teplý, Hruška), 60. Polák – 26. Žmola (Samson, Hamršmíd), 32. Krupička (Samson, Žmola)


    BK Mladá Boleslav: D. Hora (Forst) – A. Vlasák, Š. Němec, T. Moravec (A), Hrouda (C), Sypecký, Průšek, Ri. Kubíček – Zvagulis, Malínek (A), Kučera – Vítek, Půček, Polák – Hurt, Hruška, Teplý – Šindelář, Šachl, M. Vojáček.
    Trenér: Marek Melenovský

    HC Sparta Praha: Vedral (Hanousek) – David (C), Culek, T. Bartoň, Samson, Mack, J. Tůma – Krupička, Žmola, Daníček – Holeček, Senčák, Hrabík – Bareš (A), Hamršmíd (A), Vašíček – Odehnal, Novák, S. Pavlák.
    Trenér: Tomáš Netík

    Rozhodčí: Zavřel, Battěk – Klouček, Teršíp

    Diváci: 119
    bahis siteleri