Liberec – Plzeň 4:2 (kon.) | Třinec – Zlín 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Přerov 8:1 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 5:3 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Sparta 5:2 (kon.)
K. Vary – Č. Budějovice 5:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Sobota 21.10.2023, 12:00 • Svijanská Aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    59:29
    Bílí Tygři se v závěru nadechli k ještě jedné parádní šanci. Janata ujížděl sám na Lokajíčka, avšak kotouč mu sjel z hole.
    58:50 Radim HANDL - 4:2
     
    58:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí to přeci jen dokázali. Nejspíše finální branku tohoto zápasu střílí RADIM HANDL, který sebral zblokoval nahrávku Dolhého a následně si sám dojel pro trefu do prázdné branky. Bez asistence.
     
    55:38
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Adam Benák – 2 min., krosček.
     
    52:52
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Adam Benák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    47:01
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Matyáš Beran – OK + 5 min., faul kolenem.
     
    Pekař se parádně prosmýkl plzeňskému obránci a uháněl vstříc Lokajíčkovi. Liberecká třináctka zvolila zakončení švihem. Kotouč nakonec skončil v náručí libereckého brankáře.
     
    42:03
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Marek Čančura – 2 min., držení.
    38:08 Marek HOŘEJŠÍ - 3:2
     
    38:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obdobně jako v první periodě využívají hosté početní výhodu v závěru třetiny. Čančura od modré čáry našel před brankou MARKA HOŘEJŠÍHO, který si odbruslil kousek od branky a následně až na druhý pokus překonal Schnattingera. Asistence: Čančura, Řehoř.
     
    36:18
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Vojtěch Pilíšek – 2 min., krosček.
    31:33 Lukáš PLOS - 3:1
     
    31:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další parádní akce v podání LUKÁŠ PLOSE! Liberecký střelec si obdobně jako u předchozího gólu parádně najížděl po pravém křídle. Po tom levém mu sice najížděl jeho spoluhráč Handl, avšak liberecký forvard se rozhodl, že celou akci vezme na sebe a neudělal špatně. Jeho parádní střela švihem prošla Lokajíčkovi pod lapačkou. Asistence: Jenčovský, Handl.
    29:28 Lukáš PLOS - 2:1
     
    29:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle byla parádní akce v podání druhého nejlepšího střelce soutěže! Výborné napadání předvedl Jenčovský, který zastavil soupeře při přechodu do útočné třetiny. Následně zahlédl najíždějícího LUKÁŠ PLOSE, který si šikovnou kličkou položil Lokajíčka a po té zakončoval do odkryté branky. Asistence: Jenčovský.
     
    26:41
    Uvidíme další početní výhodu. Jarabko si v souboji v rohu kluziště počínal nedovoleně, za což ho rozhodčí ocenil dvěma minutami.
     
    22:32
    Střela zápěstím v podání Krále končí na pravé tyčce Lokajčíkovy brány. Liberecký bek se dobře zorientoval v mezikruží a následnou parádní střelou nastřelil brankovou konstrukci.
    19:56 Adam DOLHÝ - 1:1
     
    19:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští to přeci jen stihli a čtyři sekundy před koncem periody srovnávají stav skóre! Obdobně jako jejich soupeř dokázali využít přesilovou hru, a to po nahození od Peška, kdy si kotouč před Schnattingerem přebral ADAM DOLHÝ. Kapitán Škodovky pak jednoduchou kličkou rozhodil libereckého brankáře a zakončoval bekhendem za jeho záda. Asistence: Pešek, Hála.
     
    19:40
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Patrik Křížek – 2 min., hákování.
    15:35 Daniel PEKAŘ - 1:0
     
    15:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen jsme se dočkali první branky v úvodní třetině. Gajda si chtěl klepnout kotouč se svým spoluhráčem v rohu kluziště. Tím hráčem byl DANIEL PEKAŘ, který se rozhodl vzít celou akci na sebe, vybruslil si z rohu a propálil Lokajčíka pod vyrážečku. Asistence: Gajda, Jansa.
     
    14:53
    Najíždějící Plos byl v klíčové fázi zahákován, a tak byl hostující Tolar poslán na dvě minuty za katr.
     
    13:34
    Ani tentokrát Škodovka na Schnattingera nevyzrála. Najíždějící Pešek v závěru zvolil přihrávku tak, aby vylepšil pozici pro své spoluhráče. Dorážející Beran však libereckého gólmana nepřekvapil a ten si připsal další veledůležitý zákrok.
     
    09:17
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Mikuláš Jenčovský – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Denis Řehoř – 2 min., sekání.
     
    08:35
    Po jednom ze soubojů v rohu kluziště je poslán za katr Mazanec, který se provinil podrážení. Faul nastal v útočné fázi hry.
     
    04:56
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Adam Benák – 2 min., podrážení.
     
    04:08
    Obrovská šance v podání Soukupa. Benák výborně našel svého spoluhráče stojícího před brankou, ten však nedokázal procedit kotouč za Schnattingerova záda.
     
    03:14
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Mikuláš Jenčovský – 2 min., napadení.

    Ondřej Gajdáček

    Branky a nahrávky: 16. Pekař (Gajda, A. Král), 30. Plos (Jenčovský, Handl), 32. Plos (Jenčovský, A. Král), 59. Handl – 20. Dolhý (Pešek, Hála), 39. M. Hořejší (Čančura, Řehoř)


    Bílí Tygři Liberec: Schnattinger (Hambálek) – Koštoval, A. Král, Ehrenberger (A), Pilíšek, Meisel, Jarabko – Jenčovský (C), Plos, Handl – Pekař, Janata, Hois (A) – Gajda, Křížek, Vološín – Prokůpek, Kofroň, S. Jansa – Hrabčák.
    Trenér: Valdemar Jiruš

    HC Škoda Plzeň: Lokajíček (D. Jansa) – M. Houdek (A), Dolhý (C), Hromádka, Cícha, Čančura, Tolar, Prošek – Pešek, M. Soukup, Hála – Mazanec (A), Benák, M. Hořejší – Řehoř, Šimák, J. Matějka – Sabiniok, Tchaliov, M. Beran II.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Micka, Bernat – Maštalíř, Thuma
    bahis siteleri