Liberec – Plzeň 4:2 (kon.) | Třinec – Zlín 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Přerov 8:1 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 5:3 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Sparta 5:2 (kon.)
K. Vary – Č. Budějovice 5:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
8:1 (1:0, 5:0, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 21.10.2023, 13:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    59:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    ROBIN RAKUS ještě v posledních vteřinách nejspíše gólově uzavírá dnešní utkání. Asistence: Jan Ekrt a Denis Svoboda.
     
    57:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté alespoň kosmeticky upravují skóre. Střelou na zadní tyč Ondráčka překonal RADIM HRADIL. Asistence: Adam Holík a Jan Billa.
     
    51:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rychlý brejk Kometě vyšel! ADAM BOLTVAN nabral s kotoučem rychlost a s přispěním tyče jej krásně uklidil za Vojtka. Asistence: Denis Bárta a František Němec.
     
    37:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další branka Brna! Po střele Rakuse a nepřehledné situaci v brankovišti hostí se ke kotouči dostal JAN EKRT, který už neměl problém s překonáním ležícího Ryšavého. Asistence: Robin Rakus a Toms Mots.
     
    34:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané přidávají další branku. Po přihrávce Tomse Motse se přesnou střelou na přední tyč prezentoval DENIS SVOBODA. Asistence: Toms Mots a Libor Kuswito.
     
    33:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Oba týmy při signalizované výhodě přestály na chvíli hrát, což se nakonec vymstilo hostům. ROMAN OTAVA totiž jako první zareagoval, přejel celé hřiště a zakončil svoji individuální akci střelou mezi nohy Ryšavého. Asistence: Denis Bárta a Adam Boltvan.
     
    23:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí potrestali chybu v rozehrávce hostí.Po přihrávce Chludila kotouč do prázdné branky zametl DAVID MORAVEC. Asistence: Danny Chludil a Jáchym Nesvadba.
     
    20:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhá branka pro první útok domácích! Kotouč se odrazil příhodně pro ROMANA OTAVU, který tak mohl vyrazit do samostatného úniku. V koncovce si poté kapitán Brna počínal nekompromisně, když o břevno zavěsil kotouč do sítě. Asistence: Denis Bárta a Adam Boltvan.
     
    10:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace prvního útoku Brna končí brankou! Bárta s Boltvanem z první posunuli kotouč, který se následně dostal na hůl ROMANA OTAVY. Ten už se z předbrankového prostoru nemýlil a puk uklidil mezi nohy Ryšavého. Asistence: Adam Boltvan a Denis Bárta.

    Filip Prokeš

    Branky a nahrávky: 11. Otava (Boltvan, De. Bárta), 21. Otava (De. Bárta, Boltvan), 24. D. Moravec (Chludil, J. Nesvadba), 34. Otava (De. Bárta, Boltvan), 35. D. Svoboda (Mots, Kuswito), 38. Ekrt (Rakus, Mots), 52. Boltvan (De. Bárta, F. Němec), 60. Rakus (Ekrt, D. Svoboda) – 58. Hradil (Holík, Billa)


    HC Kometa Brno: Ondráček (Kavan) – Ulbricht (A), F. Němec, D. Svoboda, Zubíček, A. Pospíšil, Jurný, Kuswito – Boltvan, Otava, De. Bárta – Mots (A), Ekrt, Rakus – Veselský, Zembol, Habermann (C) – J. Nesvadba, D. Moravec, Chludil.
    Trenér: Karel Beran

    HC ZUBR Přerov: Ryšavý (41. Vojtek) – Tomiga, Pekr, Holík (C), Billa (A), Škňouřil, Koblížek, Janek – Hradil, Ozollapa, Kuchta – Hlávka, J. Hanák, Kolařík – Dobša, Halík, Buršík (A) – Nášel, Mašek, Šťastný.
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Kohoutek, Maršálek – Zídek, Kráľ
    bahis siteleri