Česká Lípa – Ostrava 7:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Chodov 3:8 (kon.)
konec
FBC 4CLEAN Česká Lípa
7:3 (1:0, 2:1, 4:2)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Sobota 21.10.2023, 19:00 • SH Česká Lípa • Livesport Superliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    58:42 Tomáš PŠENIČKA - 7:3
     
    58:42
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa dává gól na 7:3! Václav Vavruška jednoduše předl míček před branku na TOMÁŠE PŠENIČKU, který bez problému zakončil do prázdné branky Ostravy! Asistence: Václav Vavruška.
    57:07 Jakub SEIBERT - 6:3
     
    57:07
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Nyní už to bude mít Ostrava velmi těžké! Radim Křenek předal míček na nabíhajícího JAKUBA SEIBERTA, který v krátkém čase dokázal vstřelit druhý gól v utkání a možná i rozhodl o výhře České Lípy! Asistence: Radim Křenek.
    55:44 Jakub SEIBERT - 5:3
     
    55:44
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa dává důležitý gól! Radek Krajcigr v protiútoku sklepl míček na volného JAKUBA SEIBERTA, který ukázkově vymetl levý horní roh Binderovy branky, který byl bez šance! Asistence: Radek Krajcigr.
    51:56 Lukáš HERBLICH - 4:3
     
    51:56
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava snižuje na rozdíl jedné branky! Hosté šli do přečíslení, kdy přihrávku na hůl dostal Jan Daniš, který v pádu dokázal najít na druhé straně LUKÁŠE HERBLICHA, který dává svému týmu naději na bodový zisk! Asistence: Jan Daniš.
    43:30 Štěpán SLANÝ - 4:2
     
    43:30
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    České Lípě se vyplácí tlak, který měla nyní delší dobu! Tomáš Pšenička nenápadně přihrál na úplně volného ŠTĚPÁNA SLANÉHO, který dokázal z levé strany zakončit přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Tomáš Pšenička.
    41:47 Marcel JAKUBEC - 3:2
     
    41:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava snižuje na rozdíl jediné branky! Adam Mikoláš nahrála na střed hřiště kapitánovi týmu MARCELU JAKUBCOVI, který střelou tahem ze středu hřiště zamířil přesně pod horní tyč! Asistence: Adam Mikoláš.
    36:28 Lukáš HERBLICH - 3:1
     
    36:28
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava snižuje na rozdíl dvou branek! Jan Daniš vybojoval míček u levého mantinelu, předal ho na střed hřiště, odkud střelou tahem zamířil přesně LUKÁŠ HERBLICH ke vzdálenější tyči! Tohle si určitě Ondřej Kopič za rámeček nedá. Asistence: Jan Daniš.
    28:58 Vladimír TRČKA - 3:0
     
    28:58
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa dává další gól! Daniel Štěrba dostal míček na levou stranu, odkud z první dokázal hned přihrát krosem na volného VLADIMÍRA TRČKU, který střelou také z první prostřelil Bindera, který málem míček vyrazil mimo branku! Asistence: Daniel Štěrba.
    26:43 Tomáš PŠENIČKA - 2:0
     
    26:43
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Daniel Štěrba nahrál po levém mantinelu na TOMÁŠE PŠENIČKU, který se vysmýkl dvěma hráčům následně přiběhl před branku a zakončil přesně do pravého horního rohu branky! Binder neměl žádnou šanci na zákrok! Asistence: Daniel Štěrba.
    4:04 Radek KRAJCIGR - 1:0
     
    4:04
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa jde do vedení! Ondřej Kopič nahrál k levému mantinelu, kde se míčku ujmul RADEK KRAJCIGR, který střelou tahem ke vzdálenější tyči dokázal prostřelit Bindera, který inkasuje hned z první střely. Asistence: Jakub Seibert.

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 5. Krajcigr (Seibert), 27. Pšenička (Štěrba), 29. Trčka (Štěrba), 44. Slaný (Pšenička), 56. Seibert (Krajcigr), 58. Seibert (Křenek), 59. Pšenička (Vavruška) – 37. Herblich (Daniš), 42. Jakubec (Mikoláš), 52. Herblich (Daniš)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 16:11.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Švajcr) – Mlejnek, Stárek, D. Kellermann, Seibert, Slaný, F. Šedivý, Křenek – Vavruška, Dzierža, Pekárek, Kouba, Trčka, Pšenička, Kopič, Jirsa, Štěrba, Krajcigr (C), Cobl.
    Trenér: Vladimír Trčka

    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Strakoš (Binder) – Friedel, Šulc, Mikoláš, Pum, Jakubec (C), Kuczera, Košarišťan, Němec – Herblich, Turoň, Daniš, Pešat, Bräuer, L. Kučera, M. Sedláček, Pobořil, Murín, Tomek.
    Trenér: Jakub Robenek

    Rozhodčí: Milan Baloun a Tomáš Sommer

    Diváci: 390
    bahis siteleri