K. Vary – Kladno 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 2:0 (kon.) | Liberec – Plzeň 3:4 (0:2 po s.n.)
Olomouc – Litvínov 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (0:2 po s.n.) | Motor ČB – Pardubice 4:3 (po pr.)
Sparta – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
po s.n. (0:2)
Bílí Tygři Liberec
3:4 (2:0, 0:2, 1:1 - 0:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 22.10.2023, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Škoda Plzeň.
    Autorem vítězné branky je TIM SÖDERLUND.
     
    55:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A po velmi nenápadné střele je skóre znovu na nule! ADRIÁN HOLEŠINSKÝ si s pukem najel do prostoru levého kruhu a odtud vypálil po ledu. Dávid Hrenák zde měl ještě neutěsněnou mezeru, a tak slovenský útočník toto zaváhání ztrestal. Asistence: Tim Söderlund.
     
    47:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    A domácí konečně využívají přesilovou hru a rozšiřují v nich svůj příděl v sezóně na čtyři! THOMAS JOSEPH MELANCON dostal pas od Oscara Flynna z pravé strany na levou, do puku se ihned opřel a krásně vymetl horní růžek Hlavajovy branky. Asistence: Oscar Flynn, Tomáš Filippi.
     
    36:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Chyba v rozehrávce od domácího brankáře znamená srovnání stavu utkání. Hrenák totiž nešťastně rozehrál za svojí brankou přímo na hůl Tima Söderlunda, jenž puk předal na ADRIÁNA HOLEŠINSKÉHO, který už měl značně zjednodušený úkol. Asistence: Tim Söderlund.
     
    26:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hostům se vyplácí bojovná druhá část, jejich první branku má na svědomí TOMÁŠ MERTL, který na brankové čáře doklepl puk do sítě po dobrém průniku Adriána Holešinského. Asistence: Adrián Holešinský.
     
    10:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    A šelmy již vedou o dvě trefy! Dopředu ujížděla dvojice Tomáš Filippi a IAN MCCOSHEN a právě druhému jmenovanému servírovala touš před již odkrytou klec liberecká jedenačtyřicítka. Americký bek měl velmi lehkou práci a do puku mu už stačilo jen lehce ťuknout. Asistence: Tomáš Filippi, Jaromír Pérez.
     
    02:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácím se vyplácí aktivní vstup do zápasu! Pohotový pas zpoza plzeňské klece od Rychlovského dobře zachytil před Hlavajem MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ a střelou po ledě vyslal Tygry do vedení. Asistence: Jakub Rychlovský, Tomáš Filippi.
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 3. Faško-Rudáš (Rychlovský, Filippi), 11. McCoshen (Filippi, Pérez), 48. Melancon (Flynn, Filippi) – 27. Mertl (Holešinský), 37. Holešinský (Söderlund), 56. Holešinský (Söderlund), rozh. náj. Söderlund

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Tim Söderlund (PLZ)
    0:1   Oscar Flynn (LIB)
    2. série:
    0:2   Adrián Holešinský (PLZ)
    0:2   Martin Faško-Rudáš (LIB)
    3. série:
    0:2   Jakub Lev (PLZ)
    0:2   Tomáš Filippi (LIB)
    4. série:
    0:2   Miroslav Indrák (PLZ)
    0:2   Adam Najman (LIB)


    Bílí Tygři Liberec: Hrenák (D. Král) – Budík, McCoshen, Ivan, Melancon, Derner, Galvas, J. Dvořák – Rychlovský, Filippi (C), Faško-Rudáš – Bulíř (A), A. Najman, Flynn – Hawryluk, Vlach (A), Klíma – Pekař, Šír, Pérez.
    Trenér: Filip Pešán

    HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Pavlát) – Malák, Zámorský, Laakso, Jiříček, Houdek, Dujsík, Piskáček (A) – Holešinský, Mertl, Söderlund – Schleiss (C), Lev (A), Matýs – Pour, Indrák, Rekonen – Straka, Jansa, Hrabík.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Sýkora, Šindel – Svoboda, Špůr
    bahis siteleri