Arizona – Anaheim 2:1 (kon.) | Montreal – Washington 3:2 (po pr.) | Tampa – Toronto 3:4 (po pr.)
Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Vancouver 3:5 (kon.) | Chicago – Vegas 3:5 (kon.)
Dallas – Philadelphia 5:4 (po pr.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:1 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Colorado – Carolina 6:4 (kon.) | Seattle – NY Rangers 1:4 (kon.)
Edmonton – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Boston 2:4 (kon.) | Detroit – Calgary 6:2 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
3:4 (3:1, 0:0, 0:2 - 0:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 22.10.2023, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:06 John TAVARES - 3:4
     
    64:06
    Toronto právě vstřelilo branku! Je rozhodnuto! Aktivní Toronto se dostalo do šance dva na jednoho, příhrávku od Nylandera do volné pozice dostal JOHN TAVARES, kterému už stačilo pouze kotouč poslat do prázdné části branky. Asistence: William Nylander a John Klingberg.
     
    59:47
    Kučerov byl v obrovské šanci! Teď mohl rozhodnout celý zápas. Už pomalu zvedal ruce, jelikož se sám dostal před branku a zvedal kotouč do její odkryté části. Woll ale perfektně puk zbrzdil betonem a na rozuzlení duelu tak ještě budeme muset počkat.
    54:33 Matthew KNIES - 3:3
     
    54:33
    Toronto právě vstřelilo branku! A je to tady, začíná se od znovu. Stejná lajna udeřila v krátkém sledu podruhé. Hagel ztratil kotouč ve středním pásmu, čehož využil Domi, ten ho znovu zavezl do pásma, i když tentokrát po levé straně, a následně našel na druhé straně perfektně najetého MATTHEWA KNIESE, který kotouč jednoduše poslal do odkryté části branky. Asistence: Max Domi a David Kämpf.
    52:09 Matthew KNIES - 3:2
     
    52:09
    Toronto právě vstřelilo branku! Drama je na světě. Domi po pravé straně podél mantinelu protáhl puk do pásma a následně ho skvěle přesunul nalevo, kde už operoval MATTHEW KNIES. Ten se pak prosadil nádhernou ránou do pravé horní části branky. Asistence: Max Domi.
     
    24:40
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    William Nylander – 2 min., podrážení.
     
    23:06
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    John Klingberg – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    19:06
    Brandon Hagel dokonce unikl sám na brankáře. Přehodil si kotouč na druhou stranu, ale nakonec trefil pouze tyčku.
     
    18:04
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Michael Eyssimont – 2 min., nebezpečná výstroj.
     
    13:29
    Tak a Ilja Samsonov toho má dost. Na jeho místo přichází Joseph Woll. Je nutno dodat, že Tampa neměla ani deset střel na branku.
    13:29 Nikita KUČEROV - 3:1
     
    13:29
    Tampa právě vstřelila branku! Tak tohle bylo velice rychlé. Stamkos vyhrál buly, kotouč dojel k Sergačjovovi. Ten ho naservíroval do nebezpečné pozice NIKITA KUČEROVOVI, který se svou obávanou střelou z první opět nemýlil. Asistence: Michail Sergačjov a Steven Stamkos.
     
    13:24
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Jake McCabe – 2 min., hákování.
    10:04 Alex BARRÉ-BOULET - 2:1
     
    10:04
    Tampa právě vstřelila branku! Blesky sehrály další skvělou kombinaci. Rychlý přechod pokračoval po žabičce na Pointa z levé strany zpět na Kučerova. Ten pálil, ale spíš s cílem najít hůl svého spoluhráče. ALEX BARRÉ-BOULET jeho úmysl perfektně přečet a střílenou přihrávku zasunul pod Samsonova. Asistence: Nikita Kučerov a Brayden Point.
     
    06:43
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Erik Černák – 2 min., nedovolené bránění.
    06:26 Nikita KUČEROV - 1:1
     
    06:26
    Tampa právě vstřelila branku! Tak je srovnáno, a to velmi rychle. Krásná kombinace Tampy v přesilovce šla po ose Hedman-Point-NIKITA KUČEROV-Point a znovu Kučerov. Ten pálil z první z pravého kruhu na vzdálenější tyčku a byl úspěšný. Asistence: Brayden Point a Victor Hedman.
     
    06:10
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Matthew Knies – 2 min., krosček.
    04:15 William NYLANDER - 0:1
     
    04:15
    Toronto právě vstřelilo branku! Krásná kombinace posílá Toronto do vedení. WILLIAM NYLANDER přihrál na Tavarese na slotu. Ten se s kotoučem otočil a nabídl ho zpátky Nylanderovi, který pálil do volné části branky z levého kruhu. Johansson se nestihl přesunout. Asistence: John Tavares a Timothy Liljegren.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 7. Kučerov (Point, Hedman), 11. Barré-Boulet (Kučerov, Point), 14. Kučerov (Sergačjov, Stamkos) – 5. Nylander (Tavares, Liljegren), 53. Knies (Domi), 55. Knies (Domi, Kämpf), 65. Tavares (Nylander, Klingberg)


    Tampa Bay Lightning: J. Johansson (Tomkins) – Černák, Hedman (A), D. Raddysh, Sergačjov, Perbix, Bogosian – Kučerov (A), Point, Barré-Boulet – Hagel, Cirelli, Stamkos (C) – Merelä, Paul, Jeannot – Eyssimont, Glendening, Sheary.
    Trenér: Jon Cooper

    Toronto Maple Leafs: Samsonov (14. Woll) – Brodie, Rielly (A), Liljegren, McCabe, Klingberg, Giordano – Marner, Matthews (A), Bertuzzi – Nylander, Tavares (C), Knies – Järnkrok, Kämpf, Domi – Reaves, Holmberg, Gregor.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: T. Luxmore, B. Pochmara – R. Daisy, K. Mcnamara
    bahis siteleri