Arizona – Anaheim 2:1 (kon.) | Montreal – Washington 3:2 (po pr.) | Tampa – Toronto 3:4 (po pr.)
Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Vancouver 3:5 (kon.) | Chicago – Vegas 3:5 (kon.)
Dallas – Philadelphia 5:4 (po pr.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:1 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Colorado – Carolina 6:4 (kon.) | Seattle – NY Rangers 1:4 (kon.)
Edmonton – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Boston 2:4 (kon.) | Detroit – Calgary 6:2 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
5:4 (2:2, 1:0, 1:2 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 22.10.2023, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:12 Joe PAVELSKI - 5:4
     
    62:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    American Airlines Center bouří, Dallas je vítězem! JOE PAVELSKI porazil na buly Couturiera a šel číhat mezi kruhy. Johnston mu poslal přihrávku z pravého mantinelu a devětatřicetiletý rodák z Wisconsinu měl spoustu prostoru na to, aby si Erssona vychutnal bekhendovým obloučkem. Asistence: Wyat Johnston.
    52:45 Sean WALKER - 4:4
     
    52:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je nevídané, Flyers potřetí v zápase skórují v oslabení a vyrovnávají stav na 4:4! Duchene při střele zlomil hokejku. Zamula neváhal a rozehrál na SEANA WALKERA, jenž měl před sebou pouze Lundkvista a zprava našel místo pod vyrážečkou Scotta Wedgewooda. Asistence: Jegor Zamula.
    51:57 Travis KONECNY - 4:3
     
    51:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dallas se nepoučil a podruhé v zápase si nechal dát gól ve vlastní přesilovce! Sanheim v přečíslení tři na dva napálil Pavelského. Puku se ale zmocnil ještě jednou a posunul ho doleva na TRAVISE KONECNÉHO, jenž přesně zamířil do odkryté branky. Asistence: Travis Sanheim, Scott Laughton.
    50:36 Jamie BENN - 4:2
     
    50:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Čtvrtá střela Stars ve třetí třetině končí gólem na 4:2! U obranné modré vybojoval kotouč pro svého kapitána Wyatt Johnston. Sean Walker čelil přečíslení dvou na jednoho. JAMIE BENN místo riskantní přihrávky na Dadonova vystřelil a z pravého kruhu uklidil puk k vzdálenější tyči. Asistence: Wyatt Johnston.
    20:30 Roope HINTZ - 3:2
     
    20:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    ROOPE HINTZ v přechodové fázi poskytl puk Robertsonovi. Ten mu ho u vrcholku pravého kruhu vrátil a finský útočník střelou na zadní tyč vrátil Texasanům alespoň jednobrankový náskok! Asistence: Jason Robertson, Joe Pavelski.
    16:36 Travis KONECNY - 2:2
     
    16:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají v oslabení! Cates vystihl Heiskanenovu rozehrávku na Pavelského. Puk si vzal TRAVIS CONECNY a v samostatném úniku vstřelil svůj čtvrtý gól v sezoně. Asistence: Noah Cates.
    10:09 Joel FARABEE - 2:1
     
    10:09
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers ukrajují polovinu domácího náskoku! Catesovu prudkou střelu Wedgewood levou rukou vyrazil před sebe. Brink místo dorážky pohotovně předložil puk k levé tyči a nachystal JOELU FARABEEMU jednoduchou střelu do prázdné brány. Asistence: Bobby Brink, Noah Cates.
    07:52 Tyler SEGUIN - 2:0
     
    07:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Suterův centr proletěl kolem Erssonovy na vystrčené lapačky. Na zadní tyči v tu chvíli stál TYLER SEGUIN. Puk si nohou zpracoval na bekhend a propašoval ho mezi betony do sítě. Asistence: Ryan Suter, Miro Heiskanen.
    04:02 Wyatt JOHNSTON - 1:0
     
    04:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ersson je překonán! Nick Seeler byl ve středním pásmu okraden WYATTEM JOHNSTONEM, jenž si to namířil do levého kruhu a střelou na vyrážečku poslal Dallas do vedení. Jamie Benn.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. W. Johnston (Benn), 8. Seguin (R. Suter, Heiskanen), 21. Hintz (J. Robertson, Pavelski), 51. Benn (W. Johnston), 63. Pavelski (W. Johnston) – 11. Farabee (Brink, N. Cates), 17. Konecny (N. Cates), 52. Konecny (Sanheim, Laughton), 53. Se. Walker (Zamula)


    Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – Heiskanen (A), R. Suter, Lundkvist, Lindell, Hakanpää, Harley – Pavelski (A), Hintz, J. Robertson – Seguin, Duchene, Marchment – Dadonov, W. Johnston, Benn (C) – Cr. Smith, Faksa, Steel.
    Trenér: Peter DeBoer

    Philadelphia Flyers: Ersson (Hart) – Sanheim, York, Se. Walker, Zamula, Seeler, Andrae – Atkinson, Couturier, Tippett – Foerster, Laughton (A), Konecny – Brink, N. Cates, Farabee – Hathaway, Poehling, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Hebert, Syvret – Johnson, O´Quinn

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri