Arizona – Anaheim 2:1 (kon.) | Montreal – Washington 3:2 (po pr.) | Tampa – Toronto 3:4 (po pr.)
Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Vancouver 3:5 (kon.) | Chicago – Vegas 3:5 (kon.)
Dallas – Philadelphia 5:4 (po pr.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:1 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Colorado – Carolina 6:4 (kon.) | Seattle – NY Rangers 1:4 (kon.)
Edmonton – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Boston 2:4 (kon.) | Detroit – Calgary 6:2 (kon.)
po prodl.
Minnesota Wild
4:5 (0:1, 2:1, 2:2 - 0:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 22.10.2023, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:07 Jack ROSLOVIC - 4:5
     
    63:07
    Columbus právě vstřelil branku! Potvrdilo se pravidlo nedáš – dostaneš! Obrana Wild se nepohodla a nechala volného JACKA ROSLOVICE, který se protáhl skrz domácí beky a zápas ukončil přesnou ranou mezi betony brankáře Gustavssona. Columbus tak vítězí. Asistence: Johnny Gaudreau.
    57:01 Marcus JOHANSSON - 4:4
     
    57:01
    Minnesota právě vstřelila branku! Přestřelka pokračuje! Od mantinelu dostal hezkou přihrávku na pravý kruh MARCUS JOHANSSON, který přesnou ranou nad beton Merzlikinse srovnal skóre. Asistence: Patrick Maroon a Dakota Mermis.
    54:41 Adam FANTILLI - 3:4
     
    54:41
    Columbus právě vstřelil branku! Columbus využívá početní výhodu a ujímá se vedení. Blue Jackets pěkně kombinovali v útočném pásmu, až Danforth našel v levém kruhu stojícího ADAMA FANTILLIHO, který přesnou ranou ke vzdálenější tyči překonal Gustavssona. Pro Fantilliho je to první gól v NHL v kariéře. Asistence: Ivan Provorov a Justin Danforth.
     
    53:05
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Joel Eriksson Ek – 2 min., nedovolené bránění.
     
    51:54
    Zuccarello sice v přesilovce vstřelil branku, ale střídačka Columbusu si vzala trenérskou výzvu na ofsajd, která byla úspěšná, a tak kvůli ofsajdu gól Minnesoty neplatí a pokračujeme za stavu 3:3.
     
    51:02
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Boone Jenner – 2 min., podrážení.
    47:36 Boone JENNER - 3:3
     
    47:36
    Columbus právě vstřelil branku! Máme znovu srovnáno! Minnesota čelila velkému tlaku Columbusu. Gustavsson předvedl během toho několik důležitých zákroků, ale během následujícímu zákroku neudržel puk ve své výstroji a k němu se nakonec dostal po střele Werenskiho, kterou betonem vykopl Gustavsson, kapitán BOONE JENNER, jenž ho z dorážky uklidil do odkryté branky. Asistence: Zach Werenski a Damon Severson.
    44:42 Jonas BRODIN - 3:2
     
    44:42
    Minnesota právě vstřelila branku! Minnesota otáčí skóre a dostává se do vedení. O puk se bojovalo u mantinelu za brankou Columbusu. Odtud kotouč vyplaval na hůl Erikssona Eka, jenž posléze našel krásnou zadovkou v mezikruží JONASE BRODINA, jehož rána se od ramena Merzlikinse odrazila do brány. Asistence: Joel Eriksson Ek.
     
    37:08
    Zuccarello hledal Johanssona, ale tomu kotouč přeskočil hůl!
     
    36:06
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Damon Severson – 2 min., hákování.
     
    30:18
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Patrick Maroon – 2 min., nedovolené bránění brankáři.
    28:15 Mats ZUCCARELLO - 2:2
     
    28:15
    Minnesota právě vstřelila branku! Wild během krátké chvíle srovnávají skóre. Hartman našel pěknou nahrávkou od levého mantinelu MATSE ZUCCARELLA, který skóroval z mezikruží mezi rukou a tělem Merzlikinse. Asistence: Ryan Hartman.
    27:21 Dakota MERMIS - 1:2
     
    27:21
    Minnesota právě vstřelila branku! Radost hostů ale netrvala dlouho, protože domácí se poprvé v zápase prosazují. Jeden z hostujících hráčů ztratil za brankou puk, čehož využil Johansson, který poslal puk na modrou čáru, kde stál nachystaný DAKOTA MERMIS, jehož ránu nikdo netečoval a puk se zastavil až v síti. Asistence: Marcus Johansson a Joel Eriksson Ek.
    26:10 Kent JOHNSON - 0:2
     
    26:10
    Columbus právě vstřelil branku! Columbus zvyšuje náskok! Hned po vyhraném Silingerově buly se kotouč dostal na hůl KENA JOHNSONA, jehož tvrdá střela z levého kruhu zapadla do horního růžku Gustavssonovy brány. Domácí brankář byl bez šance zasáhnout. Asistence: Cole Sillinger.
     
    22:35
    Na druhé straně zvoní levá tyčka za zády Gustavssona, kterou nastřelil Fantilli.
     
    21:41
    Mohlo být vyrovnáno! Obrana Blue Jackets se špatně dohodla a nechala ujet úplně volného Marca Rossiho, který svůj únik zakončil ranou z mezikruží, ale trefil jenom připravenou vyrážečku Merzlikinse.
     
    15:01
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Calen Addison – 2 min., držení.
     
    14:06
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    David Jiříček – 2 min., hákování.
    08:55 Justin DANFORTH - 0:1
     
    08:55
    Columbus právě vstřelil branku! Columbus se dostává do vedení! Jiříček předvedl výborný přehled o hře, když se dostal ke kotouči. Následně pak šikovně nahrával z kruhu před branku, kde se puk dostal k Olivierovi, který ho odrazil od boční sítě přesně na hůl JUSTINA DANFORTHA, jenž už neměl problém doklepnout puk do odkryté branky. Asistence: David Jiříček a Mathieu Olivier.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 28. Mermis (M. Johansson, Eriksson Ek), 29. Zuccarello (Hartman), 45. Brodin (Eriksson Ek), 58. M. Johansson (Maroon, Mermis) – 9. Danforth (Jiříček, Olivier), 27. K. Johnson (Sillinger), 48. Jenner (Werenski, Severson), 55. Fantilli (Provorov, Danforth), 64. Roslovic (J. Gaudreau)


    Minnesota Wild: Gustavsson (M. Fleury) – Addison, Brodin, Faber, Middleton, Merrill, Mermis – Zuccarello, Hartman, Kaprizov (A) – Sa. Walker, Eriksson Ek (A), M. Johansson – F. Gaudreau, Rossi, M. Foligno (A) – Duhaime, Dewar, Maroon.
    Trenér: Dean Evason

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (S. Martin) – Severson, Werenski, Jiříček, Provorov, Gudbranson (A), Bean – Marčenko, Jenner (C), J. Gaudreau – Texier, Fantilli, Roslovic – Bemström, Sillinger, K. Johnson – Olivier, Kuraly (A), Danforth.
    Trenér: Pascal Vincent

    Rozhodčí: McCauley, Lambert – Barton, Galloway

    Diváci: 18 479
    bahis siteleri