Arizona – Anaheim 2:1 (kon.) | Montreal – Washington 3:2 (po pr.) | Tampa – Toronto 3:4 (po pr.)
Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Vancouver 3:5 (kon.) | Chicago – Vegas 3:5 (kon.)
Dallas – Philadelphia 5:4 (po pr.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:1 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Colorado – Carolina 6:4 (kon.) | Seattle – NY Rangers 1:4 (kon.)
Edmonton – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Boston 2:4 (kon.) | Detroit – Calgary 6:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Boston Bruins
Neděle 22.10.2023, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Carl GRUNDSTRÖM - 2:4
     
    58:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nahození od modré čáry sklepl před Swaymanem CARL GRUNDSTRÖM a snižuje na rozdíl dvou branek – 2:4. Domácí tak ještě vykřesali malou jiskru naděje. Asistence: Matt Roy a Trevor Lewis.
    57:48 Brad MARCHAND - 1:4
     
    57:48
    Boston právě vstřelil branku!
    A je zřejmě hotovo. Po sehrané kombinaci poslal puk od zadního mantinelu před Talbota David Pastrňák a tam si se zakončením věděl rady BRAD MARCHAND – 1:4. Asistence: David Pastrňák a Pavel Zacha.
    35:33 Brad MARCHAND - 1:3
     
    35:33
    Boston právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vyššího náskoku. Nad levým kruhem vystřelil BRAD MARCHAND a domácí brankář se snažil kotouč zastavit sklapnutím betonů, ale inkasované brance nakonec nezabránil. Kotouč se došoural za jeho záda – 1:3. Asistence: David Pastrňák a Derek Forbort.
    34:45 Morgan GEEKIE - 1:2
     
    34:45
    Boston právě vstřelil branku!
    Hosté skórují a opět strhávají vedení na svou stranu. Kotouč po ráně od modré čáry byl sražen jen před branku Talbota, kde ho poté do částečně odkryté sítě dorazil MORGAN GEEKIE – 1:2. Asistence: Milan Lučić a Derek Forbort.
    26:28 Alex LAFERRIERE - 1:1
     
    26:28
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Do samostatného úniku se dral ALEX LAFERRIERE, jenž poté mezi kruhy tvrdou ranou o tyč dostal kotouč za záda Swaymana, a to i když byl sražen soupeřem k ledu a začíná se znovu od začátku. A tenhle puk si střelec Kings schová na památku, protože to byl jeho první kariérní bod v NHL! Asistence: Pierre-Luc Dubois a Kevin Fiala.
    13:10 David PASTRŇÁK - 0:1
     
    13:10
    Boston právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra a hosté jdou do vedení. Marchand nabil na levý kruh DAVIDU PASTRŇÁKOVI, který poté pohotově švihem zakončil a jeho zvednutá střela skončila pod víkem soupeřovy branky – 0:1. Asistence: Brad Marchand a James van Riemsdyk.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 27. Laferriere (Dubois, Fiala), 59. Grundström (M. Roy, Lewis) – 14. Pastrňák (Marchand, J. van Riemsdyk), 35. Geekie (Lučić, Forbort), 36. Marchand (Pastrňák, Forbort), 58. Marchand (Pastrňák, Zacha)


    Los Angeles Kings: Talbot (Copley) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Gavrikov, Spence, Englund – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Laferriere, Dubois, Fiala – Kaliyev, Danault (A), Moore – Lewis, Lizotte, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy (A), Grzelcyk, Carlo, H. Lindholm, Mitchell, Forbort – Pastrňák (A), Zacha, Lučić – Geekie, Poitras, Marchand (C) – Frederic, Coyle, J. van Riemsdyk – Lauko, Beecher, P. Brown.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: Charron, Beach – Toomey, Gibbons
    bahis siteleri