Kometa Brno – Přerov 8:2 (kon.) | Poruba – Mountfield HK 4:3 (2:0 po s.n.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Kladno – Tábor 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 2:1 (po pr.) | K. Vary – Sparta 10:0 (kon.)
Jihlava – Olomouc 5:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:4 (2:1, 1:1, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Pondělí 23.10.2023, 16:15 • Liberec, Svijanská aréna • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
    57:15 Adam KURKA - 3:4
     
    57:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Těsně před koncem základní hrací doby obrací Boleslav skóre! ADAM KURKA přetlačil obránce Liberce a z levého kruhu zamířil přesně nad rameno Charváta do vzdálenějšího růžku branky! Asistence: Petr Hanyš a Vojtěch Beran.
    43:59 Petr HANYŠ - 3:3
     
    43:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno! Beran ukázal svůj přehled, nabruslil si s kotoučem na holi na brankovou čáru, odkud přihrál do zahuštěného slotu na PETRA HANYŠE, jemuž stačilo jen dorazit do odkryté branky. Asistence: Vojtěch Beran a David Kovář.
    38:21 Marek ŠŤÁSTKA - 3:2
     
    38:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přeci jen ale Bílí Tygři využívají přesilovku! Po rychlém přechodu Ehrenbergera do pásma mu kotouč sice ujel, ale přesně k rozjetému MARKU ŠŤÁSTKOVI, jenž z levého kruhu zamířil těsně nad betonem Skleničky přesně k přední tyči. Asistence: Lukáš Ehrenberger a Matěj Bajer.
    33:03 Petr HANYŠ - 2:2
     
    33:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! PETR HANYŠ se povedenou stahovačkou zbavil obránce a velmi rychlou ranou po ledě přesně našel mezírku mezi betony Charváta! Asistence: Karel Macháček.
    19:09 Adam KURKA - 2:1
     
    19:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté krátce před pauzou snižují. ADAM KURKA převzal puk na modré čáře, podél pravého mantinelu si vyjel do kruhu pro vhazování a se štěstím vymetl vzdálenější horní růžek branky. Asistence: Petr Hanyš a Filip Kříž.
    15:37 Matěj BAJER - 2:0
     
    15:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři navyšují své vedení! Domácí vyhráli souboj o kotouč za brankou. Stromský poté přihrál z levé strany před branku a MATĚJ BAJER nadvakrát propasíroval kotouč za záda Skleničky. Asistence: Vít Stromský.
    04:32 Štěpán GREBENÍČEK - 1:0
     
    04:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre ve vlastním oslabení! ŠTĚPÁN GREBENÍČEK obral na modré čáře o kotouč Davida Kováře. Následně ho zvládl i přebruslit a úprk završil zakončením pod horní tyč. Bez asistence.
    Marken.cz

    Štěpán Navrátil

    Branky a nahrávky: 5. Grebeníček, 16. Bajer (Stromský), 39. Šťástka (Ehrenberger, Bajer) – 20. Kurka (Hanyš, Kříž), 34. Hanyš (K. Macháček), 44. Hanyš (V. Beran, D. Kovář), 58. Kurka (Hanyš, V. Beran)


    Bílí Tygři Liberec: Charvát (O. Maxin) – Kachlíř, Vaněček, Ehrenberger, Stromský, Seidl, S. Zeman – D. Hrouda, Krajdl, Pekr – Grebeníček, Šťástka (C), Bajer – Kinter, Šejc, Choma.
    Trenér: Milan Plodek

    BK Mladá Boleslav: Sklenička (F. Kovář) – T. Čermák, R. Šilhavý, D. Kovář, Kříž, K. Macháček, Doležel – Kurka, V. Beran, Hanyš – Fink, Kristek (C), I. Maxin – O. Hrouda, Churáček, K. Hájek – Vasiak.
    Trenér: Martin Škaloud

    Rozhodčí: Mareš – Juránek, Janíček

    Diváci: 62
    bahis siteleri