North wings Ústí – Engineers Prague 3:6 (kon.) | BO Ostrava – Riders Univerzita Pardubice 9:3 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
9:3 (2:0, 3:1, 4:2)
Riders Univerzita Pardubice
Pondělí 23.10.2023, 20:30 • Ostrava, Multifunkční hala • Univerzitní liga ledního hokeje • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:25 TOMSA - 9:3
     
    56:25
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Kubík ujel ve dvojici se svým parťákem. VOJTĚCH TOMSA jel sám na ose hřiště a prostřelil Novotného mezi betony. Asistence: Martin Kubík.
     
    54:05
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Hosté snižují po pěkné souhře. Novotný si vyměnil dvakrát touš s ONDŘEJEM SŤASTNÝM, který nakonec střílel do odkryté branky domácího celku. Asistence: Adam Novotný.
     
    53:03
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Ostrava opět vede o šest branek. Byčkov byl sice dohrán, ale ještě zabojoval o puk, který se přesunul z levé strany na osu hřiště. Tam byl VOJTĚCH TOMSA, který z první poslal kotouč do sítě. Asistence: Martin Kubík.
     
    52:03
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují podruhé v zápase. RADEK PILNÝ se dostal na touš hned po buly, ihned jej expedoval forhendem na branku Daňy a ten si jej zřejmě na kalhotách dovezl až do branky. Asistence: Jan Stolín.
    51:18 SYSALA - 7:1
     
    51:18
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Tak nyní obránci gólmanu Novotnému vůbec nepomohli. DAVID SYSALA dostal touš na levou stranu, kde nikdo z hostů nebyl. Ostravský šikula se podíval na brankáře a pak poslal prudký projektil nad jeho lapačku. Asistence: Jan Bernát.
    43:55 MIKULA - 6:1
     
    43:55
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    BO už vstřelilo šestou branku. Pohl poslal z levé strany černou gumu do mezikruží. Tam se dostal k puku PATRIK MIKULA, jenž vyslal pumelici, která zapadla k tyčce. Asistence: Přemysl Pohl a Adam Spurný.
    39:50 HEBEK - 5:1
     
    39:50
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Pardubice se dostali na střeleckou listinu v přesilové hře. LUKÁŠ HEBEK přebruslil na levé straně obránce a poté poslal zápěstím ostrý projektil nad rameno gólmana Daňi. Asistence: Dominik Kopecký a Ondřej Šťastný.
    32:02 KUBÍK - 5:0
     
    32:02
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Obrana hostů připomíná průtokový ohřívač a v Ostravě odbila pátá. Filip Zapletal měl volno a z vlastního pásma oslovil rozjetého MARTÍNA KUBÍKA, ten si najel před brankáře a poslal mu forhendem touš přesně k tyčce. Asistence: Filip Zapletal.
    29:37 KUBÍK - 4:0
     
    29:37
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Zmatky v obraně Riders skončily čtvrtou brankou Ostravanů. Tomsa jel po pravé straně a dostal touš na osu. Tam byl najetý MARTIN KUBÍK, který si přehodil puk na bekhend a poslal jen přesně k levé tyčce. Asistence: Vojtěch Tomsa a Filip Zapletal.
    22:08 KOVALSKI - 3:0
     
    22:08
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Jenže Ostrava se v přesilovce prosadila. MAREK KOVALSKI dostal parádní pas do jízdy a překonává Novotného střelou nad beton. Asistence: David Gřešík
    11:30 SYSALA - 2:0
     
    11:30
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Ostrava se prosadila v přesilovce. K odraženému puku se dostal na pravém kruhu DAVID SYSALA, ten chtěl původně hledat lépe postaveného spoluhráče. Jenže trefil jenom brusli obránce, od kterého šel touš do branky zaskočeného Novotného. Asistence: David Gřešík.
    09:54 BYČKOV - 1:0
     
    09:54
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Ostravané jdou do vedení. FILIP BYČKOV dostal touš do mezikruží a po pěkné kličce do forhendu překonal brankáře Novotného. Asistence: Martin Kubík.
    Marken.cz

    Vít Káňa

    Branky a nahrávky: 10. Byčkov (Kubík), 12. Sysala (Gřešík), 23. Kovalski (Gřešík), 30. Kubík (Tomsa, Zapletal), 33. Kubík (Zapletal), 44. Mikula (Pohl, Spurný), 52. Sysala (Bernát), 54. Tomsa (Kubík), 57. Tomsa (Kubík) – 40. Hebek (D., Šťastný), 53. Pilný (Stolín), 55. Štastný (Novotný)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Daňa (Halouzka) – Dvořák, Gřešík (C), Spurný, Paclík, Šmatelka, Zapletal, Zajíc – Sysala (A), Kovalski (A), Adamczyk, Byčkov, Bernát, Pohl, Béreš, Paško, Mikula, Plánka, Tomsa, Kubík, Hepnar.
    Trenér: Jan Dětský

    Riders Univerzita Pardubice: Novotný (Sodomka) – Lenoch, Kopecký D., Kopecký J, Štohanzl, Vacek (C), Frühbauer, Pražák (A) – Novotný, Kopecký, Vinkler, Hebek (A), Voldán, Pilný, Stolín, Šťastný, Skryp.
    Trenér: Martin Šejba

    Rozhodčí: Václav Šutara – Michal Vengřín, Filip Návrat
    bahis siteleri