Gentofte – Riga FC 1:9 (kon.) | Radnik Bijelina – Interobal Plzeň 5:5 (kon.)
konec
KMF Radnik Bijelina
5:5 (1:1)
SK Interobal Plzeň
Středa 25.10.2023, 19:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    Statistiky zápasu
    Střely – 27:36
    Střely na branku – 17:18
    Střely mimo branku – 10:18
    Rohy – 9:7 (20:39:52)
     
    Plzeň potřebuje zítra porazit Rigu a v sobotu Gentofte. Zároveň doufat, že Riga porazí v sobotu Gentofte. Pak by platilo, že Plzeň bude mít sedm bodů a Riga s Bijelinou maximálně šest.
     
    Plzeň remizuje s Radnikem Bijelina 5:5. Tím se plzeňská skupina pořádně zamotává. Nebudeme si nic nalhávat. Interobal rozhodně mohl prohrát a v tu chvíli by v podstatě přišel o šanci na postup, protože se šesti body si to opravdu člověk nedokáže představit. Plzeňáci v prvním poločase moc nevěděli rady s powerplay soupeře. Na to reagoval kouč Kopecký stejnou mincí a z hry v pěti srovnal favorit hlavou Ricka.

    Domácí pak skvěle vstoupili do druhého poločasu a ujali se vedení ze standardky. Nicméně soupeř otočil na 4:2 a situace byla kritická. Marek Kopecký sáhl k timeoutu a Západočeši během čtyřiceti sekund vyrovnal na 4:4. Pokračovali v powerplay. Každopádně Radniku vyšla souhra do prázdné brány se zakončujícím Pavlovičem. V 35. minutě vystřelil alespoň bod Lukáš Rešetár svým druhým gólem v utkání.

    Kromě výsledku je pro Interobal pořádnou nepříjemností, že přišel o Kaká, jenž odstoupil v prvním poločase. Skupina se pořádně zamotává a je jisté, že se bude hodně počítat a budou to pořádné nervy. Nutno uznat, že Interobal dnes narazil na kvalitu.
     
    Konec zápasu.
     
    39:59
    Zápas skončí remízou! Rešetár zablokoval roezhrávku z pravé strany po své ztrátě a útočil Rakič. Toho dokázala obrana chytit. Vnuk chtěl ještě rozhodnout v poslední sekundě střelou u vlastní střídačky á la Halle Gooik.
     
    39:23
    Takže powerplay Plzně.
     
    39:11
    Radnik hrála powerplay! Ružičič ale odevzdal lobem na pravou stranu do autu.
     
    38:43
    Nakonec Vnuk zrychlil křižným pasem z levé strany a Holý zůstal ležet na zemi na hranici brankoviště, kde došlo ke kontaktu s Ružičičem. Faul se nepískal.
     
    38:19
    Na tom se nic nemění. Jako kdyby se Plzeň snažila vycukat soupeře.
     
    37:40
    Vnuk s Kozárem drží míč na půli.
     
    37:06
    Konečně vyšla Plzni křižná nahrávka na Holého na pravou stranu, ten měl u sebe Pavloviče.
     
    36:26
    Holý neprocpal centr z pravé strany mezi nohama Arnautoviče na vzdálenější tyč.
     
    36:15
    Po hrubce v rozehrávce prošla nadvakrát přihrávka po levé straně na Rešetára, ten neproměnil šanci pod břevno!
     
    36:09
    Kozárův pas na pravou stranu na Holého byl až moc vysoký, aut pro Pavloviče.
     
    35:56
    Vnuk zůstal ležet u lajny, ale těžko říci proč. Upřímně člověk nepostřehl, co se stalo. Nicméně Plzeň se může znovu postavit do powerplay a hraje prostě všechno, nebo nic.
     
    35:12
    Pavlovič zakřičel na přihrávku zprava do brankoviště, kde ho Plzeň při druhé vlně nechala volného a očima vytlačila jeho šanci vedle levé tyčky.
     
    34:32
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    To vypadalo, že to Plzeň znovu sehraje Vnukem zleva pod sebe na střelu Holého do prázdné brány, ale jeho pokus se odrazil tak tři metry před čáru a LUKÁŠ REŠETÁR doklepl míč do sítě.
     
    34:06
    Mikuš s Vitinhem presovali a Plzeň může jít opět do powerplay.
     
    34:02
    Oddechový čas pro tým KMF Radnik Bijelina.

    Vít Muzikář

    Branky: 2. Pavlovič (Pavič), 23. Pavič (Marinkovič), 27. Arnautovič (Pavič), 28. Marinovič (Arnautovič), 33. Pavlovič (Pavič) – 19. Rick (Holý), 22. Rešetár (Vnuk), 28. Holý (Vnuk), 28. Vnuk (Vitinho), 35. Rešetár (Kozár)

    Karty:   22. Miljkovič (BIJ), 23. Jovič (BIJ), 34. Rakič (BIJ)


    KMF Radnik Bijelina: Ružičič (Bečirovič) – Pavlovič, Arnautovič, Marinkovič, Pavič (C) – Odžaklič, E. Hodžič, Trifkovič, Jovič, Miljkovič, Isanovič, S. Hodžič, Rakič.
    Trenér: Marin Čorluka

    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec, Fořt) – Rešetár (C), Holý, Křivánek, Knobloch – Kaká, Rick, Kozár, Vitinho – Buchta, Vnuk, Mikuš.
    Trenér: Marek Kopecký

    Rozhodčí: Kuckyj (UKR), Goncalo (POR) – Mladenovski (MKD)
    bahis siteleri