Gentofte – Riga FC 1:9 (kon.) | Radnik Bijelina – Interobal Plzeň 5:5 (kon.)
konec
KMF Radnik Bijelina
5:5 (1:1)
SK Interobal Plzeň
Středa 25.10.2023, 19:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Po dvou letech se opět hraje futsalová Liga mistrů v Plzni. Tentokráte Main Round. Domácí Plzeň oficiálně vystupující jako SK Plzeň nastoupí v rámci prvního dne proti bosenskému celku KMF Radnik Bijelina.
     
    Co je oproti Main Round 2021 jinak?
    -hraje se bez covidových opatření
    -Plzeň ho hraje doma
    -Plzeň rozhodně není takový outsider jako ve skupině s Ťjumení, Pesarem a Kajratem Almaty
    -z plzeňské skupiny postupuje jenom jeden, nikoli tři
    -k dispozici nebude Dušan Künstner
    -Ligu mistrů v dresu Plzně nepamatují: Adam Knobloch (tedy Liberec), Kaká, Vitinho, Lukáš Křivánek (Sparta), Francisco Mikuš,
    -v mužstvu už nejsou: Michal Štrajt (dnes plzeňský sportovní ředitel), Jan Havel, Martin Zdráhal (oba Helas Brno, Michal Seidler (Bielsko-Biala)
     
    Co je oproti Main Round 2021 stejné?
    -Plzeň si účast v Lize mistrů znovu zajistila triumfem ve finále proti Chrudimi
    -tu znovu porazila 3:0
    -Ligu mistrů v dresu Plzně pamatují: Lukáš Němec, Ondřej Vahala, Tomáš Buchta, Gabriel Rick, Peter Kozár, Tomáš Vnuk, Michal Holý, Lukáš Rešetár
    -plzeňským trenérem je nadále Marek Kopecký
     
    Futsalisté Plzně mají před sebou svou druhou účast v Lize mistrů. Jdou do ni s podstatn větším kádrem a společně s Rigou by si to měli rozdat o postup. Na úvod narazí na bosenský celek Radnik Bijelina, který prakticky po celý zápas sahá k powerplay. S bosenským futsalem má valná část Interobalu nedávnou zkušenost, protože se s bosenskou reprezentací střetla v první fázi kvalifikace MS 2024. Češi doma zvítězili a v odvetě otočili klíčový duel o postup do baráže finální fáze proti Litvě. V Bosně se na mezinárodní scénu vrátil Tomáš Vnuk a přispěl k obratu.

    Vnuk má celkově krásné vzpomínky na první účast Plzně v Lize mistrů. Proti Halle-Gooik vstřelil hattrick za poločas v den svých narozenin. V souboji s Barcelonou si pak dovolil Zidanovku na posledním proti dvěma. Ukázal, že prožil životní rok 2021 a hlavně jemu mohla Plzeň vděčit za to, že se dočkala vytouženého titulu a z toho plynoucí Champions League.

    V ní byla Plzeň nakonec blízko k tomu, aby postoupila jako historicky první český tým do Final Four. Nejprve šokovala tím, že v Itálii remizovala s Kajratem, ačkoli prohrávala 1:3. Nicméně výhra 1:0 s Tjumení ji poslala do Elite Round. V něm na úvod Interobal porazil Halle-Gooik (dnes Anderlecht Brusel) 6:3. Nicméně o den později nestačila na slovinský Dubovec poměrem 2:3. V přímém souboji o postup do Final Four podlehla Barceloně 1:3. Tehdy by pro ni ani remíza nic neřešila. Jediný plzeňský gól vstřelil právě zmíněný Vnuk.

    Nikdo tou dobou netušil, že na základě toho, že Rusko v únoru 2022 napadlo Ukrajinu, dojde k vyloučení ruských týmů ze soutěží UEFA a Plzni tak reálně stačila k postupu výhra proti Dubovci.
     
    Úvodní sestavy:

    KMF Radnik Bijelina: Ruzcic (Bečirovič) – Pavlovič, Arnautovič, Marinkovic, Pavic (C) – Odžaklič, E. Hodžič, Trifkovič, Jovič, Miljkovič, Isanovič, S. Hodžič, Rakič.
    Trenér: Marin Corluka

    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec, Fořt) – Rešetár (C), Holý, Křivánek, Knobloch – Rick, Buchta, Kozár, Vnuk, Kaká, Mikuš, Vitinho.
    Trenér: Marek Kopecký

    Rozhodčí: Kuckyj (UKR), Goncalo (POR) – Mladenovski (MKD).
     
    Ještě na jaře 2022 hrál Adam Knobloch v Liberci, dnes nastoupí v první čtyřce utkání Ligy mistrů.
     
    Plzeň bude hrát ve variantě „Barcelona“. Bijelina v bílém.
     
    Oba týmy už jsou na palubovce, ale stejně jako před prvním zápasem se čeká na celou hodinu, která je úředním začátkem duelu.
     
    Radnik přicestoval i s několika svými příznivci a že to zrovna není z Bosny, co by člověk šutrem dohodil.
     
    Pro Lukáše Rešetára to můžou být poslední zápasy v Lize mistrů. V nedávném rozhovoru pro iDnes prozradil, že mu po sezoně končí v Plzni smlouva a pak se uvidí. Rešetár vlastně prodlužoval o tři roky po prvním plzeňském titulu. Nikdo nemá s Champions League více zkušeností než on.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Knobloch se jako první plzeňský futsalista v tomto ročníku Ligy mistrů dotkl balónu.
     
    00:14
    Rešetár mu hned narýsoval perfektní křižnou přihrávku z levého obránce na pravou stranu a Knobloch při ložence zakončil na zadní tyč do nohy Ružičiče.
     
    00:35
    Další plzeňská vyložená šance! Vahala nahrával lobem z půle na pravou stranu, Holý sklepával hlavou pod sebe na ránu Rešetára o fous vedle vzdálenější tyče.
     
    00:43
    Marinkovič se otočil kolem obránce a postupoval po pravé straně, Rešetár ho jasně ve skluzu fauloval a k jeho štěstí zvolil sudí domluvu a nikoli kartu v první minutě.
     
    01:01
    Bijelina právě vstřelila branku!
    Bosenský tým se postavil do powerplay! Pavič přihrál zprava na levou stranu a DEJAN PAVLOVIČ napálil střelu z prvního doteku na přední tyč. Po 61 sekundách jdou hosté do vedení.
     
    01:38
    Rešetárovi utekl míč na levé straně do zámezí při kličce obránci a aut vezme Arnautovič.
     
    01:51
    Arnautovič vypálil z pravé strany na bližší tyč, kde zakročil Vahala rukama. Hosté opět sáhli k powerplay a nelze čekat, že ji nebudou praktikovat ve zbytku duelu.
     
    02:21
    Plzeň špatně vystoupila při powerplay soupeře, Arnautovič mířil z pravé strany vedle zadní tyče.
     
    03:06
    Rick se raduje z toho, že zablokoval centr z levé strany.
     
    03:26
    Stalo se to nejhorší, co se mohlo stát, a sice bosenský gól z první střely na bránu. Hosté nyní v poklidu drží balón při powerplay a je evidentní, že Plzeň bude běhat bez míče.
     
    04:10
    Radnik vyšachoval Plzeň skvělou přihrávkou na šest metrů, kde to vypadalo zprvu na situaci dva na nikoho. Rakič udělal kličku Vahalovi na levou stranu a plzeňského brankáře zachránila bližší tyč.
     
    05:11
    Radnik je zatím skvělý při powerplay! Při centru z levé strany zůstal Rakič volný na zadní tyči, ale hlavou neusměrnil balón do sítě.
     
    05:57
    Kaká si pohrál s Arnautovičem, navedl si míč zleva na osu, ale trefil prostor uprostřed brány, kde byl gólman. Vzápětí Brazilec fauloval u lajny. Na fauly 0:2.
     
    06:32
    Plzeň tu powerplay zatím nebrání dobře a klidně mohla prohrávat o dvě branky.
     
    06:55
    Knobloch vystoupil na pokyn Rešetára z pravé strany a Plzeň získala aut u vlastního brankoviště pro Holého.
     
    07:05
    Vahala posílal míč po levé straně Knoblochovi, ten z dobré pozice tlačil balón mezi nohama gólmana.
     
    07:38
    Holý vystihl rozehrávku, v situaci tři na dva posunul na pravou stranu, ale Křivánek trefil levačkou obránce, poté bodlem minul kratší tyč.
     
    07:52
    Bijelině je dopočítaný první faul.
     
    08:13
    Plzeň se snaží na powerplay Radniku reagovat vysokým presinkem, aby nepovolila Bijelině hru v pěti.
     
    10:00
    Po pasu na levou stranu zakončoval Arnautovič do zad otáčejícího se Ricka.
     
    09:21
    Vitinho a Kaká vybojovali aut z půle vystoupením na Ružičiče při powerplay Radniku.
     
    09:29
    Kaká faulován zprava před lavičkou Radniku, na fauly 2:2.
     
    09:49
    Radnik podle všeho záměrně nechal při hře Plzně v pěti vystřelit Vahalu z pravé strany, Ružičič zasáhl rukama pod břevnem a za dorážkou se natahoval Rick. Nicméně balón ukořistil brankář.
     
    10:22
    Další Vahalova střela z pravé strany lízla protější tyč. Hosté kontrovali výhozem Ružičiče na pivota Marinkoviče, nad ním boxoval Vahala.
     
    10:38
    Oddechový čas pro tým KMF Radnik Bijelina.
     
    10:58
    Kaká měl prostor na středu mezi dvěma, takže mířil k levé tyči, kam se přesunul Vahala. Horší je, že se drží za zadní stehenní sval a leží na zemi. Do akce jde lékařský štáb Interobalu.
     
    11:04
    Radnik má tu powerplay prostě skvělou! Po křižném pasu zleva málem Rakič přehlavičkoval Vahalu, ale padající list se snesl vedle protější tyče na hlavu jednoho z hostů.
     
    11:31
    Kaká nahrazen Tomášem Vnukem, pro kterého to je první střídání v tomto zápase.
     
    12:00
    Ružičič naznačil střelu, místo toho roztáhl hru do levé strany a při nebezpečném nástřelu na druhou tyč se Plzeňáci pořádně zapotili. Té powerplay nelze moc, co vytknout.
     
    12:33
    Dva presující hráči Plzně Křivánek a Knobloch propadli! Arnautovič si navedl míč zprava, dal tělo před Křivánka, ten nemohl faulovat, jinak by následovala žlutá karta. Nicméně jeho střelu přizvedl Rešetár.
     
    13:05
    Zase to hosté sehráli na levou stranu s následným nástřelem Paviče na zadní tyč a hlavně přes levou stranu hrají své signály.
     
    13:24
    To byly dva fauly na Knoblocha během osmi sekund a hosté "vedou" na fauly 4:2.
     
    13:30
    Rick nahrával po levé straně běžícímu Knoblochovi, ten neproměnil svou další šanci.
     
    14:06
    Vnuk pokračuje ve druhé čtyřce Plzně původně složené z Brazilců a Slováků.
     
    14:32
    Vahalovo zakončení z osmnácti metrů doskákala vedle levé tyče.
     
    14:44
    Vitinho udělal kličku bekovi na pravé straně a přichystal centr na vzdálenější tyč, kde spálil Kozár příležitost před poloprázdnou bránou.
     
    15:34
    Oddechový čas pro tým KMF Radnik Bijelina.
     
    15:34
    Bude se hrát powerplay proti powerplay, Rešetár přes sebe hodil dres brankáře a Plzeň vytahuje svou silnou zbraň, díky které se dostala do Ligy mistrů.
     
    16:29
    Domácí si zatím jen přihrávají.
     
    16:58
    Tento stav trvá.
     
    17:36
    Vnukovu přihrávku z pravé strany odkopli hosté za branku Plzně.
     
    17:34
    Vahalův výhoz na levou stranu na Vnuka byl až moc dlouhý, takže domácí se nemůžou vrátit do pěti.
     
    17:50
    Teď už ano a Rešetár se vrací na plac v dresu brankáře, hned vezme aut.
     
    18:24
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Po zhruba třech minutách vyslala Plzeň svou první střelu na bránu při vlastní powerplay a je z toho srovnání. Holý obdržel přihrávku na pravé strany od Vnuka a nastřelil balón na zadní tyč, kde uklízel hlavou GABRIEL RICK.
     
    19:17
    Plzeň nadále pokračuje v powerplay s Rešetárem v dresu brankáře.
     
    19:49
    Rick udělal skvělý faul z levé strany a ještě zdržel čas tím, že se omluvil Arnautovičovi. Tím umožnil, aby Rešetár pustil Vahalu do brány, protože po plzeňské ztrátě nebyla dlouho reálná šance na to, aby na palubovku mohl vletět klasický gólman.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Statistiky prvního poločasu
    Střely – 11:17
    Střely na branku – 5:7
    Střely mimo branku – 6:10
    Rohy – 6:3
    Akumované fauly – 4:3
     
    Plzeň vstoupila do zápasu dvěma vyloženými šancemi v úvodní minutě, nicméně po 61 sekundách inkasovala z první střely na bránu, kdy nepohlídala křižnou nahrávku a Pavlovič z jedničky udeřil na přední tyč. Radnik nadále nepřekvapivě pokračoval v powerplay a tu Interobal nebránil vůbec dobře. Špatně vystupoval a rozhodně by se nikdo nemohl divit, kdyby prohrával vyšším rozdílem. Ostatně Rakićem z šestky trefil tyč a hrozil zejména centry zleva na zadní tyč.

    Plzeň se dlouho hledala. Navíc přišla o Kaká, který se držel za zadní stehnení sval. Ve druhé čtyřce jej nahradil Vnuk. Každopádně stále trvalo, že powerplay Bijeliny je hodně účinná a Interobal není zvyklý na to, že tak málo drží míč. Do toho samozřejmě věděl, že pak se pořádně nadře na to, aby jej získal zpět. Nakonec zhruba pět minut před pauzou sáhl kouč Kopecký k timeoutu a začal hrát powerplay proti powerplay s Rešetárem v dresu gólmana. Plzeň se v pěti docela dlouho trápila, vystřelila až po třech minutách, ale přineslo to kýžené srovnání. Holý nacentroval na zadní tyč a hlavu Gabriela Ricka.

    Ve druhém poločase tak lze očekávat nadále taktickou bitvu a to, že se budou hrát šachy.
     
    Trenér Kopecký do toho sáhl a poslal do první čtyřky Vnuka místo Knoblocha.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:17
    Cestovatel Tomáš Vnuk tak během jednadvaceti minut zažil pozici osm až dvanáct, druhou i první čtyřku.
     
    20:35
    Holý si seběhl na roh z levé strany a jeho šance z prvního doteku štípla Ružičiče do ruky.
     
    20:38
    Při rohu zprava zakončoval Rešetár zblízka u přední tyče do nohy gólmana.
     
    20:59
    Vahala nahrál na střed Rešetárovi, ale jeho nahrávku na pravou stranu na Holého dokázala zavřít obrana.
     
    21:19
    Ružičičův prohoz mezi Vnukem a Rešetárem na pravou stranu skončil v autu.
     
    21:47
    Knobloch si píchl míč na levé straně kolem obránce, ten si počínal u brankoviště hodně na hraně.
     
    21:51
    Vitinho postrčený zleva před brankovištěm hostů, Knobloch střídá, Holý rozehraje standardku.
     
    21:54
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Holý měl proti sobě při volném přímém kopu mezi devítkou a šestkou z pravé strany dva hráče ve zdi. Rozehrál při signálu na Vnuka a ten předložil balón na levou stranu, odkud LUKÁŠ REŠETÁR pod břevno.
     
    21:54
    Žlutá karta pro tým KMF Radnik Bijelina (Miljkovič).
     
    22:25
    Bijelina právě vstřelila branku!
    CVIJETIN PAVIČ překonává Vahalu potom, co zůstal v brankovišti úplně volný. Míč těsně přešel čáru.
     
    22:44
    Ne nadarmo jsou Balkánci považování za horké hlavy! Už jeden zákrok na Vitinha byl na hraně, teď mu Jovič přepálil Achillovku.
     
    22:54
    Arnautovič fauloval z pravé strany Knoblocha, ten ještě dal najevo, že se mu ten zákrok vůbec nelíbí a lehce se ohnal po soupeři. Hosté jsou na třech faulech.
     
    23:46
    Plzeňáci chytali Marinoviče ten se snažil procpat míč ze sedmi metrů mezi nohama Vahaly.
     
    24:01
    Hosté zatím ve druhém poločase nesáhli. Celkově to začíná být vyhrocené o sto šest a je se nač těšit. Bohužel Kaká zůstává divákem a vypadá to, že dnes už si nezahraje.
     
    24:28
    To je parádní futsal ve druhé půli! Vahala natáhl ke střele z pravé strany na zadní tyč, kde clonil Kozár. Brankář byl rukou připraven.
     
    24:49
    Plzeň dobře přečetla rodící se hru v pěti a Vnuk možná pomýšlel na vracení míče do prázdné brány, ale neměl takové štěstí jako Radim Záruba v Itálii!
     
    25:22
    Dvakrát výborně Vahala! Isanovičovi se odrazil míč na levou stranu a hostující hráč poslal míč do pravé nohy gólmana. Vzápětí se Vahala činil skokem proti střele z pravé strany.
     
    26:03
    Vahala šel ven zleva, míč propadl, ale Kozár jej odpálil do hlediště.
     
    26:18
    Bijelina právě vstřelila branku!
    DAVOR ARNAUTOVIČ si zpracoval křižnou nahrávku na pravé straně, zasekl na levačku, Vahala vyběhl na šestku a soupeř skóroval mezi jeho nohama na opačnou tyč.
     
    26:51
    Radnik vyhodil na pivota Marinoviče, ten se otočil a trefil Holého.
     
    27:03
    Pavič dostal nahrávku středem od Ružičiče, viděl na pravé straně Arnautoviče, ten tentokráte nepřekonal Vahalu na šestce.
     
    27:11
    Bijelina právě vstřelila branku!
    Kulantně řečeno – to není ideální situace pro Plzeň! Při nástřelu Arnautoviče z pravé strany stál MIRKO MARINOVIČ na vzdálenější tyči před prázdnou bránou. Domácí si berou timeout.
     
    27:11
    Plzeň jde do powerplay, dres gólmana má na sobě tentokráte Holý na pravé straně.
     
    27:33
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Za dvaadvacet sekund rozebrala Plzeň soupeře až do kuchyně! Vnuk servíroval na konci signálu zleva pod sebe na MICHALA HOLÉHO před prázdnou bránu.
     
    27:53
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Pane jo, tak to je s prominutím regulérní porno, co nabízí druhý poločas! Plzeň srovnává za čtyřicet sekund z 2:4 na 4:4! TOMÁŠ VNUK se rozeběhl na levé straně a v souboji jedefn na jednoho práskl do výstavního bodla do bližší šibenice. Ružičič zůstal stát na čáře a jen se ohlédl na svou pravou stranu.
     
    28:49
    Plzeňáci znovu volí powerplay s Holým v dresu brankáře! Vnuk přenášel zleva na pravou stranu právě na Holého a ten prodlouženým míčem hledal na zadní tyči Ricka.
     
    29:27
    Plzeň se brání powerplay soupeře, ten zatím dnes v pěti neudělal větší chybu.
     
    29:48
    Kozár srazil centr Paviče z pravé strany na roh.
     
    30:27
    Interobal odvrátil nástřel Arnautoviče z pravé strany hlavně díky natažené noze Vahaly.
     
    30:50
    Marinovičovi sjela střela z levé strany ze sálovky tak prapodivně na přední tyč, kam se stačil přemístit Vahala. Možná, že to pro něj bylo ještě nepříjemnější než, kdyby to soupeř trefil čistě.
     
    32:16
    Bijelina právě vstřelila branku!
    DEJAN PAVLOVIČ využil nahrávky Paviče zprava na levou stranu před prázdnou bránu a bosenský mistr znovu vede.
     
    32:38
    Plzeň se postavila do powerplay s Holým, ale Kozár přišel o míč, potom zablokoval rozehrávku Arnautoviče.
     
    32:58
    Vahala chytil křižnou přihrávku z pravé strany na zadní tyč a Holý se tak vrací na plac v dresu brankáře.
     
    33:23
    Rešetár šel do bloku, bosenský tým pak přečkal centr z pravé strany.
     
    33:26
    Rakič vyfasoval za faul na Knoblocha na polovině hřiště žlutou kartu, čtvrtý faul Radniku, Interobal nemá jediný.
     
    34:02
    Holý převzal míč na levé straně a zakončil do vzdálenější tyče, od ní se odrazil míč do autu.
     
    34:02
    Oddechový čas pro tým KMF Radnik Bijelina.
     
    34:06
    Mikuš s Vitinhem presovali a Plzeň může jít opět do powerplay.
     
    34:32
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    To vypadalo, že to Plzeň znovu sehraje Vnukem zleva pod sebe na střelu Holého do prázdné brány, ale jeho pokus se odrazil tak tři metry před čáru a LUKÁŠ REŠETÁR doklepl míč do sítě.
     
    35:12
    Pavlovič zakřičel na přihrávku zprava do brankoviště, kde ho Plzeň při druhé vlně nechala volného a očima vytlačila jeho šanci vedle levé tyčky.
     
    35:56
    Vnuk zůstal ležet u lajny, ale těžko říci proč. Upřímně člověk nepostřehl, co se stalo. Nicméně Plzeň se může znovu postavit do powerplay a hraje prostě všechno, nebo nic.
     
    36:09
    Kozárův pas na pravou stranu na Holého byl až moc vysoký, aut pro Pavloviče.
     
    36:15
    Po hrubce v rozehrávce prošla nadvakrát přihrávka po levé straně na Rešetára, ten neproměnil šanci pod břevno!
     
    36:26
    Holý neprocpal centr z pravé strany mezi nohama Arnautoviče na vzdálenější tyč.
     
    37:06
    Konečně vyšla Plzni křižná nahrávka na Holého na pravou stranu, ten měl u sebe Pavloviče.
     
    37:40
    Vnuk s Kozárem drží míč na půli.
     
    38:19
    Na tom se nic nemění. Jako kdyby se Plzeň snažila vycukat soupeře.
     
    38:43
    Nakonec Vnuk zrychlil křižným pasem z levé strany a Holý zůstal ležet na zemi na hranici brankoviště, kde došlo ke kontaktu s Ružičičem. Faul se nepískal.
     
    39:11
    Radnik hrála powerplay! Ružičič ale odevzdal lobem na pravou stranu do autu.
     
    39:23
    Takže powerplay Plzně.
     
    39:59
    Zápas skončí remízou! Rešetár zablokoval roezhrávku z pravé strany po své ztrátě a útočil Rakič. Toho dokázala obrana chytit. Vnuk chtěl ještě rozhodnout v poslední sekundě střelou u vlastní střídačky á la Halle Gooik.
     
    Konec zápasu.
     
    Plzeň remizuje s Radnikem Bijelina 5:5. Tím se plzeňská skupina pořádně zamotává. Nebudeme si nic nalhávat. Interobal rozhodně mohl prohrát a v tu chvíli by v podstatě přišel o šanci na postup, protože se šesti body si to opravdu člověk nedokáže představit. Plzeňáci v prvním poločase moc nevěděli rady s powerplay soupeře. Na to reagoval kouč Kopecký stejnou mincí a z hry v pěti srovnal favorit hlavou Ricka.

    Domácí pak skvěle vstoupili do druhého poločasu a ujali se vedení ze standardky. Nicméně soupeř otočil na 4:2 a situace byla kritická. Marek Kopecký sáhl k timeoutu a Západočeši během čtyřiceti sekund vyrovnal na 4:4. Pokračovali v powerplay. Každopádně Radniku vyšla souhra do prázdné brány se zakončujícím Pavlovičem. V 35. minutě vystřelil alespoň bod Lukáš Rešetár svým druhým gólem v utkání.

    Kromě výsledku je pro Interobal pořádnou nepříjemností, že přišel o Kaká, jenž odstoupil v prvním poločase. Skupina se pořádně zamotává a je jisté, že se bude hodně počítat a budou to pořádné nervy. Nutno uznat, že Interobal dnes narazil na kvalitu.
     
    Plzeň potřebuje zítra porazit Rigu a v sobotu Gentofte. Zároveň doufat, že Riga porazí v sobotu Gentofte. Pak by platilo, že Plzeň bude mít sedm bodů a Riga s Bijelinou maximálně šest.
     
    Statistiky zápasu
    Střely – 27:36
    Střely na branku – 17:18
    Střely mimo branku – 10:18
    Rohy – 9:7 (20:39:52)

    Vít Muzikář

    Branky: 2. Pavlovič (Pavič), 23. Pavič (Marinkovič), 27. Arnautovič (Pavič), 28. Marinovič (Arnautovič), 33. Pavlovič (Pavič) – 19. Rick (Holý), 22. Rešetár (Vnuk), 28. Holý (Vnuk), 28. Vnuk (Vitinho), 35. Rešetár (Kozár)

    Karty:   22. Miljkovič (BIJ), 23. Jovič (BIJ), 34. Rakič (BIJ)


    KMF Radnik Bijelina: Ružičič (Bečirovič) – Pavlovič, Arnautovič, Marinkovič, Pavič (C) – Odžaklič, E. Hodžič, Trifkovič, Jovič, Miljkovič, Isanovič, S. Hodžič, Rakič.
    Trenér: Marin Čorluka

    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec, Fořt) – Rešetár (C), Holý, Křivánek, Knobloch – Kaká, Rick, Kozár, Vitinho – Buchta, Vnuk, Mikuš.
    Trenér: Marek Kopecký

    Rozhodčí: Kuckyj (UKR), Goncalo (POR) – Mladenovski (MKD)
    bahis siteleri