Betis Kadaň – Arsenal Benešov 5:7 (kon.) | Tiradores Ústí n/L – Jerigo Plzeň 3:3 (kon.) | Boca Chotěboř – Bohemians Praha 1905 futsal 4:3 (kon.)
konec
FC NY Tiradores Ústí nad Labem
3:3 (0:2)
FC Jerigo 1994 Plzeň
Pátek 27.10.2023, 20:30 • Sportcentrum Sluneta, Ústí nad Labem • 2. Futsal liga západ • 6. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Zdravím vás z ústecké haly Sluneta z utkání 6. kola druhé futsalové ligy, skupiny západ mezi týmy FC NY Tiradores Ústí nad Labem a FC Jerigo 1994 Plzeň. Přeji příjemné počtení.
     
    Proti sobě tentokrát nastoupí týmy ze spodní části druholigové tabulky. Domácím Tiradores momentálně patří jedenáctá příčka, když z pěti odehraných klání brali jednu výhru a ve čtyřech dalších soubojích soupeřům podlehli. Bilance plzeňského Jeriga ale není o moc lepší. Podařilo se mu nasbírat jen o bod navíc za jednu výhru, jednu remízu a tři prohry. I v tabulce je tak o jednu pozici výše.
     
    Ústecký tým má ve svých řadách třetího nejproduktivnějšího hráče ligové soutěže. Tím je Chongor Gansukh, který se už šestkrát gólově prosadil a přidal k tomu dvě asistence. Na straně Jeriga se nejvíce dařilo Tomáši Pekníkovi díky dvěma gólům a třemi nahrávkám.
     
    Úvodní sestavy:

    FC NY Tiradores Ústí nad Labem: Skála (Smolař) – Seidl M. (C), Kerner, Štengel Z., Seidl J. – Sloup, Štengel F., Gansukh, Dvořák M. – Mankoš, Vondráček.
    Trenér: Dušan Stibal

    FC Jerigo 1994 Plzeň: Loužecký – Lenk (C), Vitouš, Kristl, Fremund, Papež, Benedikt, Marek, Uchal, Pechr
    Trenér: Jiří Pechr

    Rozhodčí: Vévodová, Dragoun.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Jako první se míče chopili hráči Jeriga, kteří si přihrávají na středu hrací plochy.
     
    00:31
    První rohový kop domácích Tiradores. Ústecký tým sice branku neohrozil, ale na míči zůstal.
     
    01:02
    Příliš dlouhý nákop po křídle v podání Milana Seidla. Míče se tak chopil plzeňský gólman Loužecký, který nasměroval do akce své spoluhráče.
     
    01:38
    Kristlův dlouhý nákop přímo na branku rukama odrazil Dušan Skála.
     
    01:58
    Obrana Tiradores už dvakrát dokázala odrazit rohový kop Jeriga. Napotřetí Plzeňští už zakončili, avšak mimo Skálovu klec.
     
    02:24
    Nákop Václava Sloupa prošel přesně mezi nohama Oleksandra Uchala a mířil přímo na Loužeckého branku. Ani on, ani napadající hráč domácích neměl míč zcela pod kontrolou, přesto za brankovou čáru nepropadl.
     
    03:11
    Míč patří plzeňskému Jerigu, které zaútočilo po pravém křídle. Tentokrát ale bylo na obranu domácího týmu krátké, nicméně alespoň vybojovalo roh.
     
    03:34
    Rychlý výběh s míčem u nohou v podání Chongora Gansukha! Před brankou posunul balon doprava na Františka Štengla, který ale zamířil těsně vedle bližší tyče.
     
    04:04
    Rozehrávka tak znovu patří Jerigu, které se drží na své polovině.
     
    04:27
    Ondřej Lenk si počínal obratně v předbrankovém prostoru. Nakonec ho ale nedovoleným zákrokem zastavil Martin Dvořák. Plzeňští mohou zahrozit přímým kopem ze slibné vzdálenosti.
     
    04:28
    Důraznou střelu ale dokázal Skála vyrazit rukama nad sebe do ochranné sítě.
     
    04:46
    O svou rozehrávku na polovině hřiště se přihlásili Tiradores. Nedaří se jim ale přejít přes středovou čáru.
     
    05:27
    Křižnou ránu po zemi v podání Tomáše Kristla srazil před brankovištěm do bezpečí v rohu Zdeněk Štengel. Plzeňští tak rozehrávají poněkud dále od domácí branky.
     
    06:21
    Souhru nakrátko mezi několika hráči Tiradores se definitivně pokusil centrovat před branku Jakub Seidl. Před ním ale stáli hned dva hráči v plzeňském dresu, kteří ho dokázali zablokovat.
     
    07:05
    Důležitý obranný zákrok Zdeňka Štengla proti nabíhajícímu Adamu Fremundovi. Tlak Jeriga směrem dopředu ale ani tímto neustává.
     
    07:34
    Domácím se povedlo uklidnit hru a zmocnit se míče. To vše ale jen na poměrně krátkou dobu, než Milan Seidl vyslal vyšší nákop po křídle na Štengla, jehož balon přeletěl.
     
    08:34
    Jakub Marek přiklepl míč lehce doleva na Jana Benedikta. Jeho obloukovité zakončení dopředu ale mířilo těsně vedle Skálovy branky.
     
    08:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jerigo se ujímá vedení! Z levé strany se důrazně opřel do míče JAKUB PAPEŽ a křižmo ho napasoval přesně mezi tři tyče branky Dušana Skály.
     
    09:26
    Ústecký gólman se sám vydal po levé straně dopředu. Na středu hřiště se ale míč odrazil o prvního stojícího hráče Jeriga a Skála se bleskurychle musel vracet do svého vymezeného prostoru.
     
    09:51
    Daleký centr na vzdálenější nohu nakopl směrem na branku Martin Dvořák. K přesnému zakončení mu ale chybělo pár desítek centimetrů.
     
    10:12
    Sloupovu ránu po zemi ještě tečoval Gansukh. I tak ovšem dokázal míč pokrýt Michal Loužecký a vyslat své spoluhráče do akce.
     
    10:31
    Žlutá karta pro tým FC Jerigo 1994 Plzeň (Adam Fremund).
     
    10:36
    Střelu Martina Dvořáka tělem odrazil směrem na tribunu Tomáš Kristl.
     
    10:48
    Plzeňští po delším náporu na vlastní branku dokázali otočit hru.
     
    11:12
    Tiradores rozehrávají od vlastní branky. Zprava se pokusil o centr Jakub Seidl. Ten mu ale srazil zpátky na nohy Jakub Papež.
     
    12:07
    Oleksandr Uchal nabíhal poměrně rychle dopředu po levém křídle. Po celou dobu byl ale stíněn domácí obranou, proto neměl ani kousek volného prostoru pro možnost nasměrovat míč směrem k brance.
     
    12:50
    Zprava tentokrát pálil Matyáš Kerner. Ani jeho rána neměla dlouhého trvání. V první možné chvíli ji srazil Papež.
     
    13:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jerigu vyšla kombinace a ujímá se dvoubrankového vedení! Úspěšnou souhru na levém křídle přesně nasměroval za Skálova záda opět JAKUB PAPEŽ, který si tak připisuje už druhý zásah do ústecké branky.
     
    13:08
    Oddechový čas pro tým FC NY Tiradores Ústí nad Labem.
     
    13:26
    Dlouhý Skálův výhoz napasoval směrem k brance Zdeněk Štengel. I s touto ránou si ale obrana Jeriga věděla rady a míč na Loužeckého nedoletěl.
     
    14:09
    Po Papežově faulu se pro Tiradores otevřela zajímavá příležitost!
     
    14:15
    Realizace přímého kopu v podání Matyáše Kernera vypadala slibně, z prostoru pro rozehrávku poslal rychlý balpon na Zdeňka Štengela, který si s ním už ale neporadil dle představ a nakopl jej do vzdálenějšího rohu hrací plochy.
     
    14:58
    Martin Dvořák vypíchl míč rozběhnutému Tomášovi Kristlovi a sám se s ním vydal rychle směrem na branku. Přesně už ale nezakončil.
     
    15:36
    Střela z půlky hřiště v podání Václava Sloupa našla své vyústění vedle levé tyče Loužeckého branky.
     
    15:52
    Velmi tvrdá střela v podání Martina Dvořáka z těsné blízkosti plzeňské branky! Alespoň tak se zdála v podobě důrazu o zeď haly na ústecké Slunetě, kam míč zamířil a odkud se odrazil.
     
    16:37
    Křižnou střelu Františka Štengela z pravého křídla dokázal Loužecký vyrazit svým tělem na opačnou stranu hrací plochy.
     
    17:15
    Po výběhu na pravém křídle se o zakončení postaral Ondřej Vitouš. Křižný balon ale poslal příliš daleko směrem na vzdálenější tyč Skálovy branky.
     
    17:38
    Uchalův dlouhý odkop rozpohyboval sklopný díl jedné ze sedaček na tribuně ústecké haly.
     
    18:09
    Důrazný zákrok tělem v podání Jakuba Papeže na rozběhnutého Matyáše Kernera. Hosté z Plzně tohoto využili k převzetí míče a výběhu směrem k Skálově svatyni.
     
    18:31
    Na míči jsou stále Tiradores. Do zakončení ze středu předbrankového prostoru se odhodlal Zdeněk Štengel. Jeho snahu ale zmařil gólman Loužecký, který odrazil balon svýma nohama.
     
    19:28
    I přes zakrytý výhled poslal Oleksandr Uchal míč na branku. Matyáš Kerner jej ale nohama dokázal zbrzdit a díky tomu neměl se zakončením Skála téměř žádnou práci.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    První půle je u konce. K vidění byla poměrně vyrovnaná hra, ve které byla k vidění řada střeleckých příležitostí na obou stranách. Jerigu se ale v koncovce dařilo o něco více a díky tomu bude do druhé půle vstupovat s náskokem dvou branek.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:02
    Úvodní rozehrávky druhé půle se chopili Tiradores, kteří zvolili kombinaci a postupné přibližování se dopředu.
     
    20:28
    Tuto souhru ve střelecké zakončení proměnil Chongor Gansukh, jehož rána mířila vedle pravé tyče Loužeckého branky.
     
    20:57
    Tomáš Kristl tělem zablokoval a srazil k zemi Františka Štengela. Vše se odehrálo v mezích pravidel, proto Jerigo může rozehrávat z rohu hrací plochy.
     
    21:20
    O střelu zpoza středové čáry se postaral Adam Fremund. Jeho vysoký nákop mířil těsně nad břevno ústecké svatyně.
     
    21:31
    O volejbalové vystrčení míče se postaral jeden z hráčů Jeriga, aktuálně sedící na střídačce. A to po centru domácích z jedné strany na druhou. Gansukh si tak pro rozehrávku musel počkat, až mu přistane do rukou míč z hlediště.
     
    22:03
    Domácí tým se stále drží na míči a těsně před brankou plzeňského týmu. Přímo k zakončení jej ale Jerigo nechce pustit.
     
    22:41
    Gólman Skála opět v poli a vypomáhá kombinaci na středu hrací plochy.
     
    23:00
    Chongor Gansukh si na křídle obehrál Jakuba Papeže. Už ale nedokázal přesně namířit míč na branku, pouze ho přiklepl vedle bližší tyče.
     
    23:40
    Slibný centr Milana Seidla na Zdeňka Štengela si druhý zmiňovaný trochu nešťastně srazil ramenem do pozice, kterou úplně nechtěl. Cesta k míči se tak otevřela pro plzeňský tým.
     
    24:00
    Z těsné blízkosti brankoviště tvrdě vyslal míč dopředu Ondřej Vitouš. Namísto gólmana Skály ovšem jeho ránu odnesla jedna z reklamních plachet za ústeckou brankou.
     
    24:30
    Zdeněk Štengel byl příliš stíněn jedním z plzeňských hráčů na to, aby si dokázal pokrýt obloučkovitý nákop z nohou Milana Seidla.
     
    24:52
    Nepříjemný střet odnesl Zdeněk Štengel, který se bolestivě svíjel na hrací palubovce. Nakonec se ale dokázal zvednout a Tiradores mají standardku z nadějné pozice.
     
    25:17
    Centrovaný míč nasměroval na branku Jakub Seidl, leč jeho ránu srazil Loužecký vystrčenýma rukama.
     
    25:45
    Gansukh přistrčením zastavil dobíhajícího Tomáše Kristla před branku. Domácí tak mohli otočit hru.
     
    26:08
    Žlutá karta pro tým FC Jerigo 1994 Plzeň (Michal Loužecký).
     
    26:28
    Tiradores opět zvolili kombinační souhru na středu hřiště. Směrem na branku se jí pokusil posunout Václav Sloup. Jeho střelu ale zablokoval hned první stojící hráč plzeňského celku.
     
    27:28
    Volného míče se zmocnil Tomáš Kristl a z první jej poslal přímo na gólmana Skálu. Tomu se podařilo uchopit míč trochu krkolomným zákrokem, přesto v pohodlné vzdálenosti od brankové čáry.
     
    28:05
    Hra Jeriga se začíná přiostřovat. Další střet odnesl Chongor Gansukh, nedovoleně se provinil Jakub Marek.
     
    28:31
    Uchalův nákop takřka okamžitě zastavil Kerner. Domácí tak ihned otočili směr hry.
     
    28:48
    Ústečtí rozehrávají od vlastní branky. Postupně se dostali na opačný konec hřiště, už ale ne do střely. Tu si obrana Jeriga zvládla ohlídat.
     
    29:30
    Další souhru Tiradores zakončil Jakub Seidl. Ani tentokrát nevyzrál na gólmana Loužeckého, který se do míče vložil svýma nohama.
     
    30:28
    Oddechový čas pro tým FC NY Tiradores Ústí nad Labem.
     
    30:41
    Tiradores zkouší hru bez gólmana!
     
    31:07
    A souhra v útočném prostoru jim zatím vychází. Leč vystřelit už nikoliv. O jedinou ránu se postaral Václav Sloup, jehož zakončení ale srazil do bezpečí Adam Fremund.
     
    31:56
    Křižný centr přes brankoviště od vzdálenější tyče směřoval na branku Milan Seidl. K přesnému zakončení mu ale kousek chyběl, míč se pouze odrazil o konstrukci Loužeckého klece.
     
    32:34
    Z podobné pozice se pokoušel o střelu Jakub Seidl. V tomto případě ale chytil Loužecký míč do svého náručí.
     
    32:51
    Žlutá karta pro tým FC NY Tiradores Ústí nad Labem (Milan Seidl).
     
    32:59
    Příliš dlouhý nákop letěl ze strany plzeňských futsalistů. K jeho rozehrávce se postavil Dušan Skála, který následně ihned zamířil na střídačku a přepustil své místo Václavu Sloupovi.
     
    33:53
    Až příliš vysoké hlavičkové zakončení Jakuba Seidla po centru Sloupa. Jerigo z protiakce přeneslo hru na opačnou stranu.
     
    34:06
    Žlutá karta pro tým FC NY Tiradores Ústí nad Labem (Chongor Gansukh).
     
    34:14
    Tiradores pokračují v přesilovkové hře a stále volí stejný scénář v podobě kombinace na polovině soupeře, leč málokdy přetavenou ve střelecké zakončení.
     
    34:48
    Z hranice středního pásma poslal míč směrem na branku Jakub Seidl. Jeho střelu ale do bezpečí poslal jeden z obránců Jeriga.
     
    35:08
    FC Tiradores Ústí nad Labem právě vstřelil branku!
    Přesilovkový tlak domácímu týmu vyšel a dokázal snížit na rozdíl jediného gólu! Těsně v předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval Chongol Gansukh, který sklepl míč na branku, avšak trochu nešťastně jej do ní definitivně dorazil hostující OLEKSANDR UCHAL.
     
    36:02
    Na útočné přesilovkové souhře Tiradores se nic nemění. Stále je aktivní Gansukh, který tentokrát zakončil těsně vedle Loužeckého klece.
     
    36:23
    Oddechový čas pro tým FC Jerigo 1994 Plzeň.
     
    36:56
    Tvrdá střela v podání Michala Vondráčka. Znovu jí ale srazil první obránce hostujícího celku.
     
    37:03
    FC Tiradores Ústí nad Labem právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Přihrávky zleva se zmocnil VÁCLAV SLOUP, který neváhal ani nejmenší okamžik a ránou z první přesně rozvlnil síť Loužeckého branky.
     
    37:29
    Ani po vyrovnání útočná hra Tiradores neustává. K zakončení se znovu odhodlal Gansukh, který ale tentokrát na gólmana Loužeckého recept nenašel.
     
    38:18
    FC Tiradores Ústí nad Labem právě vstřelil branku!
    Ústecký tým otáčí v krátkém čase hru a ujímá se vedení! Prsty v tom má VÁCLAV SLOUP, který napasoval míč na branku z obdobné pozice jako před malou chvilku předtím!
     
    38:18
    Pošťuchovanou při oslavě vedoucího gólu Tiradores odnesl Martin Dvořák žlutou kartou z rukou sudí Vévodové.
     
    39:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Utkání se dramatizuje! Svůj přesilovkový tlak tentokrát využilo Jerigo, a konkrétně Tomáš Kristl, který z rychlé kombinace svého týmu překvapil gólmana Skálu. Jednalo se ovšem o vlastní gól, neboť ho definitivně srazil do branky JAKUB SEIDL.
     
    39:33
    Za své oslavy ovšem i plzeňský Vitouš obdržel žlutou kartu.
     
    Konec zápasu.
     
    Páteční večerní drama z ústecké Slunety je u konce! Domácí Tiradores byli v druhé půli o poznání lepší a také se zcela po zásluze dostali do vedení. Plzeňskému Jerigu se ale v úplném závěru ještě povedlo zachránit alespoň bod. Oba týmy tak odcházejí se smírem po jednom bodu.
     
    Já se s vámi odsud z ústeckého stadionu pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek večera! (22:12:44)

    Vít Trubička

    Branky: 36. Uchal (vla.), 38. Sloup, 39. Sloup – 9. Papež, 14. Papež, 40. J.Seidl (vla.)

    Karty:   33. Seidl (TIR), 35. Gansukh (TIR), 39. Dvořák (TIR) – 11. Fremund (JPL), 27. Loužecký (JPL), 40. Vitouš (JPL)


    FC NY Tiradores Ústí nad Labem: Skála (Smolař) – Seidl M. (C), Kerner, Štengel Z., Seidl J. – Sloup, Štengel F., Gansukh, Dvořák M. – Mankoš, Vondráček.
    Trenér: Dušan Stibal

    FC Jerigo 1994 Plzeň: Loužecký – Lenk (C), Vitouš, Kristl, Fremund, Papež, Benedikt, Marek, Uchal, Pechr
    Trenér: Jiří Pechr

    Rozhodčí: Vévodová, Dragoun
    bahis siteleri