New Jersey – Minnesota 4:3 (kon.) | Washington – San Jose 3:1 (kon.) | Edmonton – Calgary 5:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:2 (3:1, 0:1, 2:0)
Calgary Flames
Pondělí 30.10.2023, 00:00 • Commonwealth Stadium, Edmonton (Heritage Classic) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Evander KANE - 5:2
     
    59:14
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je definitivně vymalováno, letošní Heritage Classic bude patřit Edmontonu. EVANDER KANE poslal kotouč do odkryté branky ze středního pásma s velkou jistotou. Asistence: Derek Ryan.
    46:16 Vincent DESHARNAIS - 4:2
     
    46:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí opět vedou o dvě branky! Nahození VINCENTA DESHAIRNAISE překvapivě poskočilo po ledě, jak kdyby byl puk tečovaný a proti tomu neměl Markström šanci zasáhnout. Asistence: Evander Kane a Zach Hyman.
    31:28 A. J. Greer - 3:2
     
    31:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    V momentě, kdy se vracel Desharnais z trestné lavici nakonec hosté snižují. Weegar se nádherně protáhl mezi obránci, jeho střelu ještě Skinner vyrazil, jenže skvěle si našel místo pro dorážku A. J. GREER a snižuje. Asistence: MacKenzie Weegar, Jacob Markström.
    16:06 Evan BOUCHARD - 3:1
     
    16:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Odpověď na sebe nenechala čekat a to od elitní lajny. Draisaitl nabil na modrou čáru puk na volej pro EVANA BOUCHARDA, který z první vymetl nádherně šibenici hostující branky! Asistence: Leon Draisaitl a Connor McDavid.
    14:55 Nazem KADRI - 2:1
     
    14:55
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec přece jen využitá dvojnásobná přesilovka, ačkoliv se hosté hodně nadřeli. NAZEM KADRI projížděl před brankovištěm a byl zkrátka ve správný čas na spravném místě, protože ho trefila střela Weegara a zapadla do branky. Asistence: MacKenzie Weegar a Jonathan Huberdeau.
    09:38 Zach HYMAN - 2:0
     
    09:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers nejprve ubránili dvojnásobné oslabení a poté z brejku sami udeřili! Draisatil vyřešil přečíslení dva na jednoho fantasticky, když citovou přihrávkou vyzval k zakončení ZACHA HYMANA a ten se střelou mezi betony nemýlil. Asistence: Leon Draisaitl.
    04:19 Brett KULAK - 1:0
     
    04:19
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích nese ovoce! Nahození Nugenta-Hopkinse od levého mantinelu vyrazil Markström betonem přesně do místa, kde byl připraven na dorážku BRETT KULAK a ten poslal puk do sítě. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Zach Hyman.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 5. Kulak (Nugent-Hopkins, Hyman), 10. Hyman (Draisaitl), 17. Bouchard (Draisaitl, McDavid), 47. Desharnais (Kane, Hyman), 60. Kane (Ryan) – 15. Kadri (Weegar, Huberdeau), 32. Greer (Weegar, Markström)


    Edmonton Oilers: S. Skinner (Campbell) – Nurse, Ceci, Ekholm, Broberg, Kulak, Bouchard, Desharnais – Draisaitl, McDavid, Foegele – Kane, Nugent-Hopkins, Hyman – Holloway, R. McLeod, C. Brown – Erne, Janmark, Ryan.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, Weegar, Solovjov, C. Tanev, Zadorov, Gilbert – Huberdeau, Kadri, Coronato – Hunt, E. Lindholm, Dubé – Mangiapane, Backlund, Coleman – Greer, Šarangovič, Duehr.
    Trenér: Ryan Huska

    Rozhodčí: Rank, Furlatt – Smith, Toomey

    Diváci: 55 411
    bahis siteleri