Košice – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Zvolen 4:3 (po pr.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 1:4 (kon.)
Humenné – Poprad 4:3 (kon.) | Trenčín – Michalovce 4:1 (kon.)
po prodl.
HK Spišská Nová Ves
4:3 (0:0, 3:0, 0:3 - 1:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 03.11.2023, 17:30 • Spiš Aréna Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:38
    Spišská Nová Ves dala gól! Spišiaci sa dostali do prečíslenia dvaja proti jednému. OLIVIER ARCHAMBAULT poslal puk medzi betóny brankára Kupskeho a o víťazovi stretnutia je rozhodnuté. Asistencie: Kale Kerbashian a Igor Merežko.
     
    51:13
    Zvolen dal gól! V Spišskej Novej Vsi je vyrovnané. Divoká tretia tretina a najmä úspešná pre Zvolenčanov. Tretím premožiteľom Melicherčíka je MAREK VIEDENSKÝ, s ktorým hralo aj kus šťastia. Asistencie: Mitch Hults a Matej Kašlík.
     
    50:02
    Zvolen dal gól! Zvolenský vicemajster sa vracia do stretnutia. Navrátilec do zostavy DRAKE RYMSHA vykresal drámu. Asistencia: Mitch Hults.
     
    45:47
    Zvolen dal gól! Zvolen prvýkrát skóruje na Spiši. Melicherčík si nevedel poradiť s pukom, ktorý nezovrel v lapačke. Úspešnou dorážkou reagoval MAREK HECL. Asistencie: Mitch Hults a Cole Hults.
     
    26:36
    Spišská Nová Ves dala gól! Jednoduchá akcia Spišskej Novej Vsi. Z prihrávky Majdana sa presadil ukrajinský obranca IGOR MEREŽKO. Kupsky nemal šancu. Asistencie: Juraj Majdan a Anthony Nellis.
     
    25:52
    Spišská Nová Ves dala gól! Spiš Aréna sa otriasa v základoch. Archambault na konci svojej individuálnej akcie neohrozil Kupskeho. Puk sa následne dostal ku TODDOVI BURGESSOVI, ktorý ho všemožne poslal do poloprázdnej brány, keďže americký brankár bol z nej vytiahnutý. Asistencia: Michael Vandas.
     
    21:46
    Spišská Nová Ves dala gól! Bomba Todda Burgessa sa ešte neujala, pretože ju zachytil Kupsky. Hneď na to poslal nekompromisný príklep KALE KERBASHIAN a otvára skóre. Asistencie: Igor Merežko a Todd Burgess.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 22. Kerbashian (Merežko, Burgess), 26. Burgess (Vandas), 27. Merežko (Majdan, Nellis), 63. Archambault (Kerbashian, Merežko) – 46. Hecl (M. Hults, C. Hults), 51. Rymsha (M. Hults), 52. Viedenský (M. Hults, Kašlík)


    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík – Ališauskas (A), Merežko, Žiak, Groch, Romaňák, Beaudry – Archambault, Kerbashian, Burgess – Majdan, Nellis, T. Danielčák – Džugan, Myklucha, Vandas – Vartovník (C), Bortňák (A), Hamráček.
    Trenér: Vlastimil Wojnar.

    HKM Zvolen: Kupsky – Kapcheck, Hain, C. Hults, Mudrák, Rauhauser, Kubka (A), Čulík – R. Bondra, Langkow, Kašlík – Hecl, M. Hults, Mucha – Zuzin (A), Viedenský (C), Marcinek – Csányi, Šiška, Rymsha.
    Trenér: Peter Oremus.

    Rozhodčí: Výleta, Jobbágy – Kacej, Pribula.

    Diváci: 3697.
    bahis siteleri