BUTCHIS – Black Angels 4:6 (kon.) | Liberec – Pardubice 9:5 (kon.) | Královské Vinohrady – Ostrava 8:5 (kon.)
Tatran – Chodov 6:5 (kon.) | Karlovy Vary – Sparta 7:8 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
8:5 (2:1, 2:2, 4:2)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 05.11.2023, 17:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
    59:42 Daniel GÄRTNER - 8:5
     
    59:42
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Jakmile Strakoš vyběhl z branky tak domácí pečetí své vítězství! Daniel Keller přihrál svému jmenovci DANIELU GÄRTNEROVI, který přeloboval všechny hráče Ostravy a míček skončil až v brance Ostravy. Asistence: Daniel Keller.
    56:51 Daniel KELLER - 7:5
     
    56:51
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Ale gól přišel na druhé straně! Matěj Horák skvěle našel na středu hřiště nabíhajícího DANIELA KELLERA, který střelou ke vzdálenější tyči kompletuje hattrick! Asistence: Matěj Horák.
    52:14 Ivan PERGLER - 6:5
     
    52:14
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady jdou opět do vedení! Ondřej Plíhal skvěle shodil míček na volného IVANA PERGLERA, který rychle vrací vedení na hole Vinohrad! Strakoš neměl šanci na zákrok! Asistence: Ondřej Plíhal.
    51:53 Martin ŠULC - 5:5
     
    51:53
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava znovu vyrovnává! Lukáš Kučera přihrál přes celou šířku hřiště přesně na MARTINA ŠULCE, který svou střelou bekhendem dokázal dostat míček až za brankovou čáru! Asistence: Lukáš Kučera.
    49:31 Ondřej PLÍHAL - 5:4
     
    49:31
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady si berou zpět vedení! Obrovská chyba Mikoláše v rozehrávce! ONDŘEJ PLÍHAL si míček bez problému vzal, sice byl zezadu faulován, ale domácí útočník dotáhl vše do konce a střílí důležitou branku! Bez asistence.
    44:56 Šimon KUCZERA - 4:4
     
    44:56
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Skvělá přihrávka Adama Mikoláše z levé strany přes celou šířku hřiště na ŠIMONA KUCZERU, který střelou z první dokázal dostat míček až za záda Křepelky! Asistence: Addam Mikoláš.
    32:29 David FRIEDEL - 4:3
     
    32:29
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš platí i na druhé straně! Adam Mikoláš nahrál na DAVIDA FRIEDELA, který dlouho táhl míček až nakonec vystřelil od pravého mantinelu a zamířil přesně k bližší tyči! Asistence: Adam Mikoláš.
    28:22 Ivan PERGLER - 4:2
     
    28:22
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Nakonec se to daří domácím! Daniel Gärtner přihrál na střed hřiště, kde stál IVAN PERGLER, který z otočky dokázal dostat míček ke vzdálenější tyči! Asistence: Daniel Gärtner.
    24:31 Marek BRÄUER - 3:2
     
    24:31
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Daniel Chatrný skvěle našel krosovou přihrávkou hůl MARKA BRÄUERA, který pouze doklepl míček do odkryté klece Vinohrad! Asistence: Daniel Chatrný.
    20:36 Ondřej PLÍHAL - 3:1
     
    20:36
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš! Jan Procházka jednoduše předal balónek na nabíhajícího ONDŘEJE PLÍHALA, který nenápadnou střelou z pravé strany prostřelil Strakoše, který tuto střelu rozhodně mohl chytnout, ale nestalo se. Asistence: Jan Procházka.
    19:42 Martin ŠULC - 2:1
     
    19:42
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava před koncem první třetiny ještě snižuje! Ze své poloviny zkusil vystřelit na branku Aleše Křepelky MARTIN ŠULC, který domácího brankáře dokázal propálit! Asistence: Lukáš Kučera.
    14:00 Daniel KELLER - 2:0
     
    14:00
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Už je to o dvě branky! Zbyněk Stuchlík jako přes kopírák nahrál na nabíhajícího DANIELA KELLERA, který opět i na podruhé dokázal míček dostat až za záda Jakuba Strakoše! Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    11:21 Daniel KELLER - 1:0
     
    11:21
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady jdou do vedení! Zbyněk Stuchlík skvělou přihrávkou z otočky dokázal najít volného DANIELA KELLERA, který střelou ke vzdálenější tyči nedal šanci Strakošovi na zákrok! Asistence: Zbyněk Stuchlík.

    Adam Náhončík


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 12. Keller (O. Stuchlík), 14. Keller (O. Stuchlík), 21. Plíhal (Ja. Procházka), 29. Pergler (D. Gärtner), 50. Plíhal, 53. Pergler (Plíhal), 57. Keller (M. Horák), 60. D. Gärtner (Keller) – 20. Šulc (L. Kučera), 25. Bräuer (Chatrný), 33. Friedel (Mikoláš), 45. Kuczera (Mikoláš), 52. Šulc (L. Kučera)


    Využití: 0:1. Zásahy brankářů: 16:17.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Futschik (Křepelka) – Ji. Procházka, Trojáček, O. Stuchlík, Araks, Krupička, Martan, Ja. Procházka (C) – Keller, Plíhal, Žiška, Pužman, M. Horák, Pražák, P. Hájek, D. Gärtner, Pergler, Mervart.
    Trenér: Miroslav Purkrábek

    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Strakoš (Binder) – Friedel, Šulc, Pum, Jakubec (C), Mikoláš, Šubert, Kuczera, Košarišťan, Němec – Chatrný, Turoň, Herblich, Pešat, Daniš, Bräuer, M. Sedláček, L. Kučera.
    Trenér: Jakub Robenek

    Rozhodčí: Přemysl Bališ a Peter Varga

    Diváci: 132
    bahis siteleri