Benátky n/J – Ústí n/L 3:6 (kon.) | Vrchlabí – Hronov 4:2 (kon.) | Letňany – Kralupy n. Vltavou 2:1 (kon.)
Kobra – Řisuty 4:3 (po pr.) | Cheb – Mostečtí Lvi 1:5 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 3:2 (po pr.)
Opava – Nový Jičín 4:3 (po pr.) | Šumperk – Havířov 1:5 (kon.) | SHKM Hodonín – Havlíčkův Brod 2:7 (kon.)
Žďár n/S – Vyškov 10:4 (kon.) | Příbram – Písek 3:1 (kon.) | Technika Brno – Vel. Meziříčí 1:9 (kon.)
konec
SKLH Žďár nad Sázavou
10:4 (3:2, 5:1, 2:1)
Hokej Vyškov
Středa 08.11.2023, 18:00 • Zimní stadion Bouchalky, Žďár nad Sázavou. • 2. liga skupina Východ • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:47 Jan ŠTEFKA - 10:4
     
    52:47
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Tak jihomoravský tým také ještě skóruje. JAN ŠTEFKA se svou první střelou ještě neuspěl, ovšem Maleček nedokázal udržet puk ve své výstroji, zmíněný hráč se dostal k dorážce a zblízka snadno trefil prázdnou bránu před sebou.
    Asistence: Dominick Vašíček a Vlastimil Hefka.
    50:00 Dominik DUŠEK - 10:3
     
    50:00
    Žďár právě vstřelil branku!
    Domácí střílí desátý gól symbolicky v době, kdy do konce třetí třetiny, a jistě i celého zápasu, zbývá přesně deset minut. Zasloužil se o to DOMINIK DUŠEK, jenž zamířil z pravého kruhu ke vzdálenější tyči, puk proletěl nad betonem Šarmana.
    Asistence: Jaroslav Ludvík a Tomáš Kulhánek.
    44:39 Jiří PŮHONÝ - 9:3
     
    44:39
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny nemají dost a už jen jeden zásah jim chybí k desítce. JIŘÍ PŮHONÝ to udělal velice šikovně, v přečíslení naznačil přihrávku, pak si položil gólmana, kterému udělal kličku do forhendu a puk poslal po ledě do odkryté brány. Velice pohledná akce hráče týmu z Vysočiny.
    Asistence: Dominik Dušek a Miroslav Rohlík.
    31:49 Jakub ČEJKA - 8:3
     
    31:49
    Žďár právě vstřelil branku!
    Šarman si ani nesáhl na puk a už jej loví ze své sítě. Kadleček dobře přihrával před volnou část hostující klece a JAKUB ČEJKA rychlou střelou nedal muži v masce šanci k zásahu.
    Asistence: Slavomír Kadleček.
    31:21 Jiří PŮHONÝ - 7:3
     
    31:21
    Žďár právě vstřelil branku!
    Vyškov zcela přestal hrát. Po chybě v jeho rozehrávce se puku zmocnil JIŘÍ PŮHONÝ, nabruslil do mezikruží a střelou do protipohybu gólmana rozjásal domácí fanoušky posedmé. Synek následně přepouští své místo v brankovišti.
    Asistence: Dominik Dušek a Miroslav Rohlík.
    30:08 Petr VAMPOLA - 6:3
     
    30:08
    Žďár právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné gólové hody, domácí se prosazují podruhé v oslabení. PETR VAMPOLA dostal přihrávku do samostatného úniku, napoprvé ještě brankáře nepřekonal, podruhé už byl úspěšný.
    Asistence: Petr Koukal a Martin Pleva.
    28:34 Petr KOUKAL - 5:3
     
    28:34
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny střílí gól ve vlastním oslabení. PETR KOUKAL nahazoval od modré a kotouč možná trochu překvapivě skončil až za zády gólmana Vyškova.
    Asistence: Miroslav Kukla a Petr Vampola.
    26:43 Tomáš KAUT - 4:3
     
    26:43
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak tohle je odpověď. TOMÁŠ KAUT sebral puk na obranné modré, zajel s ním až do útoku, nabruslil do mezikruží, odkud střelou zápěstím zamířil k bližší tyči do protipohybu hostujícího gólmana. Domácí borec ukázal své zkušenosti v plné parádě.
    Asistence: Petr Koukal.
    26:24 Dominick VAŠÍČEK - 3:3
     
    26:24
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Jihomoravané srovnávají poté, co domácí nevyužili velkou možnost. DOMINICK VAŠÍČEK obehrál protihráče a bekhendem poslal kotouč na bližší tyč, kde našel volné místo.
    Asistence: Jan Štefka.
    19:13 Jan WASSERBAUER - 3:2
     
    19:13
    Žďár právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná první třetina pokračuje, domácí otáčí stav a jdou poprvé do vedení. Vše začalo neúspěšným vyhozením kotouče na straně hostů a také zlomenou hokejkou jednoho z hráčů, Čejka se následně dostal do šance, kterou nevyužil, když bekhendem trefil jen betony brankáře, ovšem k dorážce si sjel JAN WASSERBAUER, který trefil odkrytou část soupeřovy klece.
    Asistence: Jakub Čejka a Slavomír Kadleček.
    18:36 Martin PLEVA - 2:2
     
    18:36
    Žďár právě vstřelil branku!
    Žďárští přeci jen přesilovou hru využívají a podruhé dotahují jednogólové manko. Vyškovu se nepovedlo puk vyhodit, následovala kombinace, kterou zakončil Dušek střílenou přihrávkou, jež tečoval do odkryté hostující svatyně MARTIN PLEVA.
    Asistence: Dominik Dušek a Jiří Půhoný.
    11:25 Jakub LEHEČKA - 1:2
     
    11:25
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Jihomoravský celek se vrací do vedení. Komínek nejprve udělal dobrý manévr za brankou Žďáru, kdy se rychlým navrácením k bližší tyči pokoušel překvapit brankáře, to se mu nepovedlo, ale následné skrumáže využil JAKUB LEHEČKA, jenž klepl do volného puku a odehrál jej do horní bližší části domácí brány, kde bylo volné místo.
    Asistence: Tomáš Komínek.
    09:21 Dominik DUŠEK - 1:1
     
    09:21
    Žďár právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově odpovídají. DOMINIK DUŠEK velice hezky obehrál vyjetého gólmana a poté snadno zasunul kotouč do jeho opuštěné svatyně.
    Asistence: Jiří Půhoný.
    08:41 Matěj SEBERA - 0:1
     
    08:41
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou v polovině první části do vedení. Komínek výborným pasem do pravého kruhu našel volného MATĚJE SEBERU, jenž zamířil k bližší tyči, kde bylo volné místo. Štěpán Maleček se už nestihl přesunout.
    Asistence: Tomáš Komínek a Michal Janeček.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 10. Dušek (Půhoný), 19. Pleva (Dušek, Půhoný), 20. Wasserbauer (Čejka, Kadleček), 27. Kaut (Koukal), 29. Koukal (Kukla, Vampola), 31. Vampola (Koukal, Pleva), 32. Půhoný (Dušek, Rohlík), 32. Čejka (Kadleček), 45. Půhoný (Dušek, Rohlík), 50. Dušek (Jar. Ludvík, Kulhánek) – 9. Sebera (Komínek, Janeček), 12. Lehečka (Komínek), 27. D. Vašíček (J. Štefka), 53. J. Štefka (D. Vašíček, Hefka)


    SKLH Žďár nad Sázavou: Maleček (Sláma) – Kukla, Pleva (C), Adam, Kulhánek, Jar. Ludvík, Půža, Grauer – Vampola, Koukal, Kaut – Půhoný (A), Rohlík, Dušek – Kadleček, Wasserbauer (A), Čejka – Maštera, T. Ludvík, Jícha – Gregar.
    Trenér: M. Řehoř.

    Hokej Vyškov: Synek (32. Šarman) – Hefka, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – Lehečka, D. Vašíček, Janeček – Tomajko, Lekeš, Sebera – D. Štefka, J. Štefka, Popelka – Krejčiřík, Kořenek, Komínek (A).
    Trenér: M. Konečný.

    Rozhodčí: M. Maršálek – M. Tichý, J. Štěrba

    Diváci: 1294
    bahis siteleri