Carolina – Buffalo 3:2 (po pr.) | Montreal – Tampa 3:5 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 2:4 (kon.)
NY Rangers – Detroit 5:3 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.) | Arizona – Seattle 4:3 (1:0 po s.n.)
Calgary – Nashville 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Colorado – New Jersey 6:3 (kon.)
San Jose – Philadelphia 2:1 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
Buffalo Sabres
Středa 08.11.2023, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:30 Martin NEČAS - 3:2
     
    61:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    A tento kolotoč nakonec končí gólem MARTINA NEČASE, který si sjel před brankoviště a protečoval přihrávku Sebastiana aha za záda brankáře Luukkonena! Carolina vítězí po prodloužení a ve středovém kruhu domácí hráči roztleskávají publikum. Asistence: Sebastian Aho, Brady Skjei.
    49:23 Rasmus DAHLIN - 2:2
     
    49:23
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic, ač byli Sabres neustále vyháněni do středního pásma, tak to na sebe vzal RASMUS DAHLIN, který si narazil puk o mantinel, obhodil si tak soupeře a prosmýkl se do levého kruhu, odkud propálil Raantu! Neskutečná akce švédského zadáka. Asistence: Tage Thompson, Casey Mittelstadt.
    47:54 Brady SKJEI - 2:1
     
    47:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    A už to neplatí! BRADY SKJEI se opřel do střely z voleje z pravého kruhu a nedal šanci přesouvajícímu se Luukkonenovi, který to zkrátka k tyči nestihl. Asistence: Sebastian Aho, Dmitrij Orlov.
    23:51 Alex TUCH - 1:1
     
    23:51
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Průnik Peterky se sice domácím povedlo na hranici pravidel zastavit, ale pak ALEX TUCH vypíchl před brankovištěm puk soupeři, Raanta musel nečekaně na led a kotouč vyrazil jen před sebe, zpět na hůl Tucha. A tomu se na druhý pokus povedlo vsítit gól. Bez asistence.
    12:43 Anthony DEANGELO - 1:0
     
    12:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jenže pak se Carolina vrátila do útočného pásma, TONY DEANGELO zachytil další vyhození soupeře a vypálil od modré čáry do levého horního rohu Luukkonenovy branky, čímž překonává hostujícího brankáře! Velmi rychle využitá přesilová hra. Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 13. DeAngelo, 48. Skjei (S. Aho II, Orlov), 62. Nečas (S. Aho II, Skjei) – 24. Tuch, 50. Dahlin (T. Thompson, Mittelstadt)


    Carolina Hurricanes: Raanta (Kočetkov) – Slavin (A), Burns, Skjei, Chatfield, Orlov, DeAngelo – Noesen, S. Aho II (A), Jarvis – Svečnikov, Kotkaniemi, Teräväinen – Martinook, J. Staal (C), Fast – Bunting, Drury, Nečas.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Buffalo Sabres: Luukkonen (Levi) – Dahlin (A), Ry. Johnson, Power, Jokiharju, Clifton, E. Johnson – J. Skinner, T. Thompson, Tuch – Greenway, Mittelstadt, Peterka – Girgensons (A), Jost, Okposo (C) – V. Olofsson, Krebs, Rousek.
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: McIsaac, Halkidis – Marquis, O'Quinn

    Diváci: 18700
    bahis siteleri