Carolina – Buffalo 3:2 (po pr.) | Montreal – Tampa 3:5 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 2:4 (kon.)
NY Rangers – Detroit 5:3 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.) | Arizona – Seattle 4:3 (1:0 po s.n.)
Calgary – Nashville 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Colorado – New Jersey 6:3 (kon.)
San Jose – Philadelphia 2:1 (kon.)
konec
New York Islanders
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Minnesota Wild
Středa 08.11.2023, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Lane Lambert (NYI) si ještě vybírá svůj oddechový čas.
     
    57:32
    A tak ještě budou domácí hrát i přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří Brock Faber (MNS) na dvě minuty za držení.
     
    55:20
    Tak tohle je další příležitost pro Wild minimálně ušetřit další čas, protože Minnesota bude hrát přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Scott Mayfiedl (NYI) a opět se jedná o hru vysokou holí.
     
    47:54
    A málem to mohlo být hned o tři branky, protože hosté šli do přečíslení dvou na jednoho, když akci řešil Dewar střelou, která skončila mezi betony Varlamova.
    47:32 Joel Eriksson Ek - 2:4
     
    47:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté okamžitě odskakují na rozdíl dvou branek! Engvall ztratil kotouč v obranném pásmu, kde jej o něj obral Maroon, jenž ihned poslal puk před klec Islanders JOELU ERIKSSON EKOVI, a ten už ho nasměroval za záda domácího brankáře. Asistence: Pat Maroon.
    46:50 Kirill KAPRIZOV - 2:3
     
    46:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild využívají přesilovou hru! Kotouč se dostal na levou stranu k Zuccarellovi, jenž sice koukal směrem k domácí bráně, ale následně vyslal křižný pas na KIRIILA KAPRIZOVA, jehož pohotová střela zaletěla přesně pod břevno domácí klece. Asistence: Mats Zuccarello, Marcus Johansson.
     
    46:03
    A další vysoká hůl domácích. Noah Dobson (NYI) totiž svou holí trefil do obličeje Duhaima, a tak bude Minnesota hrát další přesilovou hru.
     
    42:59
    Minnesota bude hrát přesilovou hru, když se Casey Cizikas (NYI) nejprve domníval, že byl faul spáchán na jeho osobu, ale to nechali rozhodčí bez povšimnutí a posílají domácího hráče na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    36:14
    Dvě minuty za hákování totiž dostává Calen Addison (MNS).
    32:03 Vinni LETTIERI - 2:2
     
    32:03
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild uzavřeli svého soupeře v jeho obranném pásmu až se nakonec kotouč dostal na modrou čáru, kde byl zrovna VINNI LETTIERI, jenž využil velké clony před Varlamovem a jeho následné nahození skončilo až za zády ruského brankáře. Asistence: Matt Boldy, Brock Faber.
     
    29:38
    Následně se strhla potyčka mezi Calem Clutterbuckem (NYI) a Ryanem Hartmanem (MNS), jenž oba dostávají dvě minuty za hrubost. Oba hráči si očividně stále mají co říct i na trestné lavici, kde si vyměňují na dálku své názory.
    28:34 Oliver WAHLSTROM - 2:1
     
    28:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders využívají přesilovou hru! OLIVER WAHLSTROM dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, kde se mu ještě podařilo udělat kličku mezi dvěma hráči Minnesoty a následně se trefil přesně do vzdálenější šibenice hostující klece. Asistence: Pierre Engvall, Sebastian Aho.
     
    26:38
    Connor Dewar (MNS) oslabuje svůj tým, když za podrážení v útočném pásmu Wild dostává dvě minuty.
     
    22:09
    Minnesota držela puk ve svém útočném pásmu, jenže přichází hodně hloupý faul Matta Boldyho (MNS), jenž si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
    21:33 Brodin mohl poslat Minnesotu do vedení, ale břevno bylo proti.
     
    21:33
    Na druhé straně hned z prvního útoku Wild zazvonilo břevno domácí klece, když Brodin dostal kotouč na střed útočného pásma a jeho následnou střelu Varlamov vůbec neviděl, ale jak už bylo napsáno, tak jej zachránila branková konstrukce.
     
    14:48
    Hokejisté z New Yorku jeli do přečíslení tří proti jednomu, jenže domácí celou akci příliš překombinovali a závěrečný pas Holmströma na Wahlstroma byl příliš dlouhý.
     
    11:13
    Domácí mohli hrát přesilovou hru, protože dvě minuty za nedovolené bránění dostal Connor Dewar (MNS), jenže Isles na led poslali příliš brzy svého šestého hráče, a tak domácí střídačka dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
    11:00 Noah DOBSON - 1:1
     
    11:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté srovnávají stav utkání! Ostrované nahodili puk do svého útočného pásma, kde za bránou vyhráli souboj a díky tomu poté mohl Cizikas nahrát do pravého kruhu najíždějícímu NOAHU DOBSONOVI, jehož dělovka skončila až v hostující bráně. Asistence: Casey Cizikas, Cal Clutterbuck.
     
    09:28
    Domácí hokejisté šli do přečíslení dvou na jednoho, kde Barzal celou akci řešil svou střelou z velké blízkosti, jenže opět klec hostí minul.
     
    05:15
    Taktéž hostující hokejisté si vyzkouší přesilovou hru, protože dvě minuty za krosček dostává Cal Clutterbuck (NYI).
     
    02:21
    Mats Zuccarello (MNS) se stává prvním vyloučeným hráčem v utkání, jelikož si odsedí dvě minuty za krosček.
    00:19 Patrick MAROON - 0:1
     
    00:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je tedy bleskový vstup do utkání v podání hostů z Minnesoty! Wild nahodili touš za domácí bránu, kam se k němu dostal Eriksson Ek, jenž ihned přihrál před Varlamova na volného PATA MAROONA, jehož okamžitá střela letí za záda ruského brankáře. Asistence. Joel Eriksson Ek, Jacob Middleton.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 11. Dobson (Cizikas, Clutterbuck), 29. Wahlstrom (Engvall, S. Aho I) – 1. Maroon (Eriksson Ek, Middleton), 33. Lettieri (Boldy, Faber), 47. Kaprizov (Zuccarello, M. Johansson), 48. Eriksson Ek (Maroon)


    New York Islanders: Varlamov (Sorokin) – Pelech, Dobson, Romanov, Pulock, S. Aho I, Mayfield – Lee, Barzal, Wahlstrom – Engvall, Nelson, Palmieri – Holmström, Pageau, Fasching – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck.
    Trenér: Lane Lambert

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Faber, Brodin, Mermis, Middleton, Addison, Da. Hunt – Kaprizov, Rossi, Boldy – M. Johansson, Hartman, Zuccarello – M. Foligno, Eriksson Ek, Maroon – Duhaime, Dewar, Lettieri.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Furlatt, Kea – Hughes, Jackson

    Diváci: 13 527
    bahis siteleri