North wings Ústí – BO Ostrava 8:3 (kon.) | Engineers Prague – HC MUNI 5:3 (kon.) | VUT Cavaliers Brno – Akademici Plzeň 1:12 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
8:3 (1:0, 3:1, 4:2)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Středa 08.11.2023, 19:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Osm vteřin do konce utkání a osmý gól North Wings v tomto utkání! TOMÁŠ JARÝ se utrhl k samostatnému úprku a přestože se ho snažil dostihnout jeden z bránících hráčů Ostravy, umístil kotouč přesně k bližší tyči. Asistence: Jakub Tot a Adam Janoušek
     
    55:47
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Vzápětí se ale přeci jen domácí dostali k dalšímu navýšení skóre! Po buly se dostal kotouč na modrou k HANUŠOVI PETRŽÍLKOVI, který důrazně napasoval puk mezi tři tyče ostravské svatyně. Asistence: Lukáš Sajdl.
     
    53:35
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Nádherná trefa LUKÁŠE SAJDLA! Ústecký forvard si najel křižmo od mantinelu směrem na vzdálenější tyč, obhodil si ostravského gólmana a bekhendem umístil přesně kotouč do jeho svatyně. Bez asistence.,
     
    51:56
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí ale záhy odpovídají a berou si zpět dvoubrankový náskok! Po buly se North Wings bleskově vydali dopředu a po několika přesných nahrávkách se opřel do kotouče TOMÁŠ JARÝ, který jej přesně umístil za záda ostravského brankáře. Asistence: Hanuš Petržílka a Michal Svoboda.
     
    50:53
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Utkání se začíná zamotávat! Ostravský tým využívá už třetí přesilovku, opět po rychlé kombinaci hostujícího celku. Sérii rychlých přihrávek tentokrát přetavil v přesné zakončení MATĚJ POTOČNÝ. Asistence: David Gřesík a Daniel Zajíc.
     
    43:16
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Už druhé využití přesilovky Báňské univerzity v tomto utkání! Rychlou kombinaci hostujícího týmu využil JIŘÍ HEPNAR, který našel volnou skulinu v Kožnarově brance, kam rychle kotouč uklidil. Asistence: Vojtěch Plánka a Daniel Zajíc.
     
    38:44
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Ostravští už po osmnácti vteřinách využívají přesilovku a snižují nepříznivý stav! V těsné blízkosti brankoviště se dokázal nejlépe zorientovat PATRIK MIKULA a umístit kotouč přesně za Kožnarova záda. Asistence: David Gřesík.
     
    29:57
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Náskok domácích Křídel severu se navyšuje už na čtyři góly! JAKUB TOT to vzal na sebe a nikým nehlídán se rychle vydal do útočného pásma. Z mezikruží poslal kotouč přesně mezi nohy gólmana Moryse. Asistence: Adam Janoušek.
     
    26:06
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí odstupují už na rozdíl třech branek! Lukáš Sajdl našel přesným pasem zpoza branky DAVIDA NEDOMU, který z první uklidil kotouč k bližší tyči ostravské svatyně. Asistence: Lukáš Sajdl.
     
    21:42
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Domácí tým navyšuje své vedení! A jednalo se o velmi povedené zakončení v podání LUKÁŠE SAJDLA , který se vydal před branku obloukem zleva a vymetl pavučiny v pravém horním rohu Morysovy svatyně. Asistence: David Nedoma.
     
    15:04
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre utkání! Po krátkém, avšak intenzivním tlaku si MICHAL SVOBODA najel obloukem zleva mezi kruhy a z této pozice umístil kotouč naprosto přesně pod horní víko ostravské svatyně. Asistence: Jan Vrba
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 16. Svoboda (Vrba), 22. Sajdl (Nedoma), 27. Nedoma (Sajdl), 30. Tot (Janoušek), 52. T.Jarý (Petržílka, Svoboda), 54. Sajdl, 56. Petržílka (Sajdl), 60. T.Jarý (Tot, Janoušek) – 39. Mikula (Gřesík), 44. Hepnar (Plánka, Zajíc), 51. Potočný (Gřesík, Zajíc)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Blažek) – Petržílka (A), Filip, Werner, Kadlec, Miškovič, Šubrt, Martínek, Jarý P. (A) – Vrba, Sajdl, Velhartický, Jindra, Dykast, Kušej, Tot, Nedoma, Prchal, Jarý T., Janoušek (C), Svoboda.
    Trenér: Martin Štěpánek

    BO Ostrava Vítkovice Steel: Morys – Zapletal, Zajíc (A), Paclík, Paško, Spurný, Gřesík (C) – Byčkov, Bernát (A), Krisčák, Plánka, Mikula, Pohl, Potočný, Dvořák, Šmatelka, Adamczyk, Hepnar, Béreš.
    Trenér: Jan Dětský

    Rozhodčí: Petružálek, Micka – Štěpánek, Dědek

    Diváci: 1055
    bahis siteleri