Švýcarsko – Finsko 0:4 (kon.) | Švédsko – Česko cz 2:5 (kon.)
konec
Švédsko
2:5 (0:4, 1:1, 1:0)
Česko
Čtvrtek 09.11.2023, 19:00 • VIDA Arena, Växjö (SWE) • Karjala Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:58 Victor EJDSELL - 2:5


     
    48:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Do třetice všeho dobrého, tedy alespoň pro VICTORA EJDSELLA. Švédský útočník se hnal do brankoviště, kde se od brankové konstrukce odrazilo nahození ze strany přímo před branku a domácí hráč z dorážky snížil. Asistence: Joel Persson, Olle Alsing.
    30:41 Adam KUBÍK - 1:5


     
    30:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velmi důležitá reakce na snížení! ADAM KUBÍK dostal na pravém kruhu kotouč, najel si k brance a bekhendem parádně zavěsil pod horní tyčku, čímž si při svém reprezentačním debutu připisuje také první gól! Bez asistence.
    28:26 Tim HEED - 1:4


     
    28:26
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tohle nemohlo skončit jinak. Češi sice prostřídali, ale Švédové udrželi tempo a jsou za povedenou pasáž odměněni. Obrana nechala na hranici pravého kruhu volného TIMA HEEDA, který přesnou střelou do horní části ukončil Málkovu neprůstřelnost. Asistence: Victor Ejdsell, Dennis Ramussen.
    15:16 Lukáš SEDLÁK - 0:4


     
    15:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vyjde nám, na co sáhneme, ale jdeme štěstí naproti! Dva Češi dobrou prací v rohu kluziště vybojovali kotouč, načež dostal na hranici levého kruhu nabito LUKÁŠ SEDLÁK, jehož rána končí v brance. Asistence: Michal Řepík.
    10:42 Jakub FLEK - 0:3


     
    10:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na přesilovku nedojde! Libor Zábranský zpracoval puk na modré čáře, trpělivě si podíval a jeho šikovně nastřelený kotouč tečoval mezi kruhy JAKUB FLEK, který korunuje parádní střídání gólem. Asistence: Libor Zábranský, Petr Kodýtek.
    04:28 David TOMÁŠEK - 0:2


     
    04:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hosté zvyšují! Třetí česká formace i nadále pokračuje ve své dominanci, Radan Lenc si nyní vyměnil role s DAVIDEM TOMÁŠKEM, kterého po šikovném objetí branky vyzval ke skórování. Dobrou práci v clonění před brankou si rovněž znovu připsal Pavel Kousal. Asistence: Radan Lenc, Libor Zábranský.
    01:42 Radan LENC - 0:1


     
    01:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se hned po první vážnější situaci ujímají vedení! Z otočky v prostoru pravého kruhu kotouč na branku vyslal Tomášek, brankář Lindbom atakovaný Kousalem vyrazil puk nešťastně pouze do prostoru mezikruží na zcela volného RADANA LENCE, který tak měl před odkrytou brankou již jednoduchou práci. Asistence: David Tomášek.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 29. Heed (Ejdsell, Rasmussen), 49. Ejdsell (Persson, Alsing) – 2. Lenc (Tomášek), 5. Tomášek (Lenc, Zábranský), 11. Flek (Zábranský, Kodýtek), 16. Sedlák (Řepík), 31. Kubík


    Švédsko: Lindbom (16. Söderström) – Heed, Fantenberg, Persson, Dahlström, Granberg, Alsing, Hansson – Frödén, Lindberg, Dahlén – Petersson, Kempe, Ejdsell – Sylvegård, Rasmussen, Nygärd – Friberg, Johansson (C), Bengtsson – Eklind.
    Trenér: S. Hallam

    Česko: Málek (Pavlát) – Zámorský (A), Pyrochta, Košťálek, Dvořák, Zábranský, Mašín, Jandus, Galvas – Stránský, Špaček (C), Voženílek – Řepík, Sedlák (A), Kovařčík – Kousal, Tomášek, Lenc – Flek, Kodýtek, Kubík – Jašek.
    Trenér: R. Rulík

    Rozhodčí: Brander (FIN), Hurlimann (SUI)
    bahis siteleri