Vyškov – Dukla Praha 2:0 (kon.) | Chrudim – Vlašim 1:0 (kon.) | Prostějov – Kroměříž 0:1 (kon.)
Brno – Olomouc B 0:1 (kon.)
konec
MFK Vyškov
2:0 (2:0)
FK Dukla Praha
Sobota 11.11.2023, 10:15 • Drnovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    V samotném závěru se po centru zprava dostal do obrovské šance domácí Kessy Coulibaly, který ale v tutovce nechal vyniknout Šťovíčka!
     
    90+1
    Na začátku nastavení největší šance Dukly! Po centru Douděry se v pádu na zadní tyči dostal do zakončení Buchvaldek, ale jeho koníček směřující do šibenice Stejskal skvělý skokem vyrazil!
     
    88
    Střídání v týmu MFK Vyškov:
    ze hřiště odchází Bienvenue Kanakimana, přichází Kessy Coulibaly.
     
    86
    Až nyní dokázala nalevo Peterka přetlačil Musu, který jej na okraji šestnáctky fauloval. Domácí obránce uviděl žlutou kartu a navrch přijde zajímavá standardka.
     
    83
    Střídání v týmu MFK Vyškov:
    ze hřiště odchází Idjessi Metsoko, přichází Ondřej Vintr.
     
    80
    Střídání v týmu MFK Vyškov:
    ze hřiště odchází Fahad Bayo, přichází Amidou Diallo,
    ze hřiště odchází Filip Štěpánek, přichází Lukáš Lahodný.
     
    78
    Střídání v týmu FK Dukla Praha:
    ze hřiště odchází David Ludvíček, přichází Marek Červenka.
     
    76
    Musa výborným skluzem na polovině vyslal do úniku Metsoka, který šel do akce dvou na jednoho. Místo přihrávky na úplně volného Kanakimanu zkoušel Holišovi udělat zbytečnou kličku a ten ji přečetl. S akcí šlo naložit daleko, daleko lépe...
     
    71
    Střídání v týmu FK Dukla Praha:
    ze hřiště odchází Filip Špatenka, přichází Jakub Zeronik.
     
    65
    Stejskal si nyní při jednoduché rozehrávce naprosto zbytečně zavařil a Matějka mu před vápnem málem míč sebral! Domácí gólman nakonec v pádu a na několikrát balón sebral do své moci. Moc však nechybělo, aby si hostující borec míč propíchl a vybojoval alespoň penaltu.
     
    46
    Střídání v týmu FK Dukla Praha:
    ze hřiště odchází Jakub Barac, přichází Jiří Hudec,
    ze hřiště odchází Pavel Moulis, přichází Lukáš Buchvaldek,
    ze hřiště odchází Tomáš Vondrášek, přichází Ondřej Ullman.
     
    44
    A domácí měli poté další tutovku! Golden Mafwenta krásnou kolmicí vyslal už od poloviny hřiště do úniku Kanakimanu, který šel úplně sám na Šťovíčka, ale jesličky mu nenasadil a hostující brankář výtečně zasáhl nohou!
     
    41
    Na druhé straně přízemní centr Matějky vypadl Stejskalovi z rukavic, chybičku však napravil a byl u míče dřív než dobíhající Douděra.
     
    39
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    V závěru půle domácí zdvojnásobují svůj náskok. Po Souarého nákopu si míč za polovinu hřiště zpracoval FILIP ŠTĚPÁNEK a postupoval směrem vpřed. Hosté na jeho postup moc nereflektovali, a tak domácí kapitán kousek za vápnem natáhl levačkou k přízemní ráně a o pravou tyč trefil kapitán MFK milimetrově přesně – 2:0.
     
    37
    Následná standardka nebyla vůbec špatná, na zadní tyči vracel Holiš Moulisův centr zpět do ohně, Matějka se ale k zakončení nedostal, a domácí nadvakrát míč odkopli.
     
    36
    Holiš dobrým míčem po levé lajně nastartoval Ludvíčka, který utekl Ilkovi a slovenský bek jej musel stáhnout k zemi, a od sudího uviděl žlutou kartu.
     
    34
    Na druhé straně Matějka dokázal ustát souboj se Syllou a ukrást mu míč, zpoza vápna levačkou vypálil, nicméně Stejskal byl připraven a pohodlně kryl.
     
    25
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    A z něj jdou domácí do vedení. Po centru Ilka dokázal Štěpánek hlavou posunout míč do ohně, kde Metsoko ustál v pádu souboj s Holišem, načež se k balónu dostal FAHAD BAYO a u levé tyče z těžké pozice propasíroval lehce tečovanou střelu pod pravou rukou Šťovíčka do sítě – 1:0.
     
    19
    Po kombinaci s Vondráškem centroval Douděra, ale pas byl odvrácen. Poté napřáhl z nějakých 30 metrů stoper Holiš a jeho rána nebyla vůbec špatná, šla o pár decimetrů nad břevno.
     
    15
    Bayo na chvíli utekl Peterkovi a dostal dobrý míč za obranu, hostující kapitán lehce klopýtl a domácího útočníka zezadu fauloval. Vyškov chtěl po rozhodčím dokonce červenou kartou, sudí Peterkovi ukázal žlutou kartu.
     
    8
    Eneme v souboji podklouzl a chtěl si říci o faul, ten však pískán nebyl. Domácí záložník po míči sáhnul rukou a uviděl žlutou kartu.

    Daniel Kinc

    Branky: 25. Bayo, 39. F. Štěpánek

    Karty:   8. Eneme (VKV), 36. Ilko (VKV), 86. Musa (VKV) – 15. Peterka (DUK)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 9:8. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 8:9.
    MFK Vyškov: Stejskal – F. Štěpánek (C) (80. Lahodný), Musa, Ab. Sylla – Ilko, Eneme, Mafwenta, Souaré – Kanakimana (88. Coulibaly), Metsoko (83. Vintr), Bayo (80. Diallo).
    Náhradníci: Borek – Kamara, Němeček.

    Trenér: Jan Kameník

    FK Dukla Praha: Šťovíček – Vondrášek (46. Ullman), Holiš, Peterka (C), Ludvíček (78. M. Červenka) – Douděra, J. Jeřábek, Barac (46. Hudec), Moulis (46. Buchvaldek) – Špatenka (71. Zeronik), Matějka.
    Náhradníci: Rada – Hrubeš.

    Trenér: Petr Rada

    Rozhodčí: Všetečka – Hrabovský, Hádek

    Diváci: 1211
    bahis siteleri