Chrudim – FTZS Liberec 10:0 (kon.)
konec
FK Chrudim
10:0 (8:0)
FTZS Liberec
Sobota 11.11.2023, 18:00 • Sportovní hala Heřmanův Městec • 1. Futsal liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    29:49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí dokonávají desítku! Matěj Slováček dostal míč po rohu na prsa, následně zakončil a po zákroku Dlaska dorazil balon do odkryté branky PAVEL DROZD, jenž vsítil už svoji pátou branku – 10:0!
     
    28:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Předchozí tvrzení již neplatí. Domácí vysunuli Jacksona na útočnou polovina a právě brankář Chrudimi našel MATĚJE SLOVÁČKA, který upravil již na 9:0!
     
    17:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí ofenzíva dnes naprosto ničí liberecké FTZS! Radim Záruba si na pravé straně vytáhl brankáře, následně naservíroval míč na ANDRÉHO a ten bez jakýchkoliv problémů zakončil do prázdné branky – 8:0!
     
    16:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tomáš Koudelka dnes rozdává přesné přihrávky a zapisuje již čtvrtou asistenci! Tentokrát našel neobsazeného DAVIDA DROZDA a ten po zemi zakončil mimo dosah brankáře Vogta – 7:0!
     
    15:00
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A PAVEL DROZD ještě nemá dost! S Koudelkovi postupovali ve dvou sami na gólmana, vyměnili si míč a první jmenovaný přidal svoji čtvrtou branku v zápase – 6:0!
     
    14:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme tu hattrick! PAVEL DROZD dostal míč po lajně od Koudelky, udělal chytře kličku do středu a následně mezi nohama Vogta přidal pátou trefu – 5:0!
     
    10:47
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je to 4:0! Radim Záruba vyrazil směrem dopředu středem hřiště, následně připravil skvělou přihrávku pro MAXE stojícího před brankou, kterému již stačilo pouze správně nastavit nohu – 4:0!
     
    08:02
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Dva rohové kopy za sebou znamenají další chrudimskou radost! Koudelka našel před brankou PAVLA DROZDA, jenž si dorazil svoji vlastní střelu za Vogta a zvýšil náskok chrudimského celku – 3:0!
     
    07:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nyní to dvojčata Drozdovi vykombinovali opravdu ukázkově! PAVEL DROZD si narazil se svým bratrem Davidem a následně zakončil milimetrově mezi nohy gólmana Vogta – 2:0!
     
    03:28
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tentokrát se již domácí prosazují a kdo jiný by to mohl dnes být, než právě MAX! André ho našel skvěle osamoceného před brankou a chrudimský ostrostřelec zamířil přesně k tyči z voleje – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 4. Max (André), 8. P. Drozd (D. Drozd), 9. P. Drozd (Koudelka), 11. Max (Záruba), 15. P. Drozd (Koudelka), 15. P. Drozd (Koudelka), 17. D. Drozd (Koudelka), 18. André (Záruba), 29. Slováček (Jackson), 30. P. Drozd (Slováček)

    Karty:   6. Žoček (ZSL), 18. Šorsák (ZSL)


    FK Chrudim: Jackson (35. Špánik) – Záruba, Everton, Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, André, Balog, Krotil, Slováček
    Trenér: Alecio

    FTZS Liberec: Vogt (21. Dlask) – Žoček, Daněk, Bína, Šorsák, Žampa, Jelínek, Allanzin, Rabisco, Vyčítal
    Trenér: Karel Vrabec

    Rozhodčí: Slanina, Šenkýř – Jurča
    bahis siteleri