Švýcarsko – Česko 2:7 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:7 (1:1, 1:3, 0:3)
Česko
Sobota 11.11.2023, 09:30 • Baltiska hallen, Malmö • Euro Floorball Tour (junioři)
     
    Branky a nahrávky: 16. Castelberg (Hocevar), 25. Murer (Peter) – 17. Bergman (Wertheim), 25. Bergman, 27. Ruber, 27. Smolka (Vařecha), 55. Klápa, 58. Holásek (Bergman), 60. Bergman. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. Zásahy brankářů: 16:14. Rozhodčí: Joni Kokkonen a Tommi Virkki. (11:27:29)
     
    Češi zvládli i druhé utkání na EFT v Malmö. V třetí třetině ještě Češi své vedení navýšili, když nejdříve chybu v rozehrávce potrestal Jakub Klápa. Následně Filip Bergman krásně vybídl ke skórování Lukáše Holáska. Gólový účet dnešního utkání pak uzavřel právě sám Filip Bergman, jenž také touto brankou završil první hattrick tohoto reprezentačního cyklu. Češi tak Švýcarsko porazili jasně 7:2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    FILIP BERGMAN přeci jen zkompletuje hattrick. Utkání nejspíše gólově uzavírá skvělým obloučkem přes půli hřiště do prázdné branky. Bez asistence.
     
    58:48
    Yves Walliser stále odbíhá na střídačku Švýcarska.
     
    57:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělá práce Filipa Bergmana, který narýsoval LUKÁŠI HOLÁSEKOVI míček před poodkrytou klec. Ten už se poté nemýlil. Asistence: Filip Bergman.
     
    54:55
    Po vyhraném vhazování ihned Švýcaři přechází do hry v šesti.
     
    54:43
    Oddechový čas pro tým Švýcarsko.
     
    54:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrovskou chybu v rozehrávce trestá střelou do dolních pater branky střešovický JAKUB KLÁPA. Bez asistence.
     
    53:37
    Kosťantyn Šlosar s kličkou do bekhendu proti brankáři Walliserovi neuspěl. Míček se poté ještě snažil do sítě protlačit zpoza branky. I tato šance však zůstane nepotrestaná.
     
    52:49
    Bergman posouval míček na volného Rubera, jenž ovšem s jeho zpětnou přihrávkou nepočítal, a tak se na ni nestihl připravit.
     
    52:21
    Další z útoku Bergmana na hattrick není úspěšný. Walliser jeho ránu chytá.
     
    50:54
    Švýcaři ačkoli vedou, tak se dopředu nijak neženou. Teď celou minutu strávili tím, že si Nicola Hocevar s Janisem Schwarzem vyměňovali míček na vlastní polovině.
     
    49:31
    Bureš s velkou várkou štěstí udržel míček a vyvezl jej až na útočnou polovinu, kde našel Jakuba Smutného. Ten však nebyl na zakončení připravený.
     
    48:49
    Švýcaři sice kombinují na útočné polovině. Zatím ovšem pouze kolem bránící pětice Česka, která se nenechává rozhodit.
     
    47:26
    Jamie Martinjas po svém průniku z pravé strany zvolil zpětnou kličku do bekhendu, na kterou si ovšem počíhal Lev Kliment, jenž vytáhl skvělý zákrok.
     
    47:01
    Bartoloměj Smolka hledal v brejku hokejku Petra Margholda, jenž ovšem měl problémy se zpracováním, a tak míček netrefil ideálně.
     
    45:51
    Ke střele se dostal dnes dvougólový Filip Bergman. Ten mohl přidat od levého mantinelu třetí branku, ale jeho pokus zblokoval Dario Bürgler.

    Filip Prokeš

    Branky a nahrávky: 16. Castelberg (Hocevar), 25. Murer (Peter) – 17. Bergman (Wertheim), 25. Bergman, 27. Ruber, 27. Smolka (Vařecha), 55. Klápa, 58. Holásek (Bergman), 60. Bergman


    Využití: 0:1. Zásahy brankářů: 16:14.
    Švýcarsko: Walliser (Kunz) – Mathis, Anderegg ''C'', Bühler, Hänni, Murer, Fleisch – Gervasoni, Reusser, Peter – Bisig, Bürgler, Martinjas – Schwarz. Hocevar, Castelberg – Christen, Meier, Greber.
    Trenér: Olli Oilinki

    Česko: Kovařík (30. Kliment) – Ruber, Wertheim ''C'', Šlosar, Tomášek, Borek, Eliáš, Smutný – Bergman, Holásek, Bureš – Smolka, Vařecha, Vizváry – Pecka, Krejča, Klápa – Dolejš, Marghold.
    Trenér: Ladislav Štancl

    Rozhodčí: Joni Kokkonen a Tommi Virkki
    bahis siteleri