Kometa Brno – Třinec 5:4 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:3 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:2 (kon.)
HC Litvínov – Tábor 2:3 (kon.) | Kladno – Plzeň 4:10 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Olomouc – Přerov 3:4 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:10 (0:1, 0:4, 4:5)
HC Škoda Plzeň
Úterý 14.11.2023, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
    57:53 Dominik PYTLÍK - 4:10
     
    57:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Gólové hody ve třetí třetině pokračují. Hosté zachybovali na modré čáře, do samostatného nájezdu se posléze dostal DOMINIK PYTLÍK, který svižnou ranou poslal puk přesně k tyči. Bez asistence.
    53:38 Jan FODOR - 3:10
     
    53:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A nepopulární desítka pro domácí mužstvo je tady. Matěj Tománek vybojoval kotouč na pravé straně, ten poté předal k druhé tyči, kde byl volný JAN FODOR a ten již neměl problém dopravit puk do prázdné brány. Asistence: Matěj Tománek, Jiří Maxa.
    50:53 Jakub SLOVÁČEK - 3:9
     
    50:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši využívají přesilovou hru a znovu se tak mění skóre. Martin Černý našel mezi kruhy volného JAKUBA SLOVÁČKA, který rychlou ranou překonal bezmocného Šrámka. Asistence: Martin Černý, Matyáš Úbl.
    49:48 Jakub KULICH - 3:8
     
    49:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A další branka v plzeňské síti, kdo by to jen řekl po dvou třetinách. JAKUB KULICH se zmocnil kotouče, podél levého mantinelu si nabruslil do útočného pásma a křižnou ranou překonal brankáře Poustku. Bez asistence.
    45:53 Jiří MAXA - 2:8
     
    45:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je branek najednou panečku! Po třiceti vteřinách střílí Škodovka již osmou branku. Tománek našel JIŘÍHO MAXU, který měl před sebou již jen brankáře Voráčka, kterého překonal forhendovou kličkou. Asistence: Matěj Tománek, Ben Reisnecker.
    45:23 Daniel KŘEPEL - 2:7
     
    45:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak ale pozor, tohle byla hokejová paráda! Plzeň rozjela další smrtící brejk, puk se přes Slačíka s Úblem dostal až k DANIELU KŘEPELOVI, který měl následně před sebou již jen prázdnou bránu. Asistence: Matyáš Úbl a David Slačík.
    45:00 Dominik PYTLÍK - 2:6
     
    45:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Rytíři rázem střílejí svou druhou branku. Jan Valuš našel před brankou volného DOMINIKA PYTLÍKA, který překonal plzeňského brankáře. Asistence: Jan Valuš.
    43:54 Ondřej POLÁŠEK - 1:6
     
    43:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se dočkali čestného úspěchu. Kulich narýsoval hezkou přihrávku za obranu na ONDŘEJE POLÁŠKA, který překonal Poustku rychlou ranou na bližší tyč. Asistence. Jakub Kulich, Matyáš Pěch.
    43:09 Matyáš ÚBL - 0:6
     
    43:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kladno už má v brance půltucet branek. Při dalším přečíslení chtěl přihrával MATYÁŠ ÚBL na pravou, ale domácí obrana jeho pokus nešťastně do vlastní sítě. Asistence: Daniel Křepel, Ben Reisnecker.
    30:49 Jiří MAXA - 0:5
     
    30:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté střílí další druhý gól ve vlastním oslabení. JIŘÍ MAXA dostal kotouč na pravou stranu, v útočném pásmu následně udělal rychlou kličku doprostřed hřiště a z vrcholu kruhů vykouzlil fantastickou ránu pod horní tyčku. Asistence: Matěj Tománek, František Hanzlík.
    27:56 Antonín KLATOVSKÝ - 0:4
     
    27:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Když se daří, tak se daří. Ve vlastním oslabení našel Slačík před brankou volného ANTONÍNA KLATOVSKÉHO, který poslal puk nechytatelně pod horní tyčku. Asistence: David Slačík.
    25:07 Matěj TOMÁNEK - 0:3
     
    25:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši opět trestají, čímž navyšují svůj náskok. Křepel našel mezi kruhy volného MATĚJE TOMÁNKA, který vyprodukoval rychlou ránu k levé tyči, Voráček jeho ránu nedokázal včas zastavit. Asistence: Daniel Křepel, Jan Fodor.
    22:11 Matyáš ÚBL - 0:2
     
    22:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná akce hostujícího týmu a Škoda rázem vede o dvě branky. Mašek rozehrál puk na pravou stranu, kde byl David Slačík, ten ale bleskově oslovil na druhé vlně MATYÁŠE ÚBLA, na kterého už zívala poloprázdná brána. Asistence: David Slačík, Matouš Mašek.
    10:45 Jan FODOR - 0:1
     
    10:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá svou první početní výhodu v zápase a ujímá se vedení. Ben Reisnecker našel na pravém kruhu volného JANA FODORA, který přesnou ranou na první tyč nedal Voráčkovi šanci. Asistence: Ben Reisnecker, Adam Fehér.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 44. Polášek (Kulich, Pěch), 45. Pytlík (Valuš), 50. Kulich, 58. Pytlík – 11. Fodor (Reisnecker, Fehér), 23. Úbl (Slačík, M. Mašek), 26. Tománek (Křepel, Fodor), 28. Klatovský (Slačík), 31. Maxa (Tománek, Hanzlík), 44. Úbl (Křepel, Reisnecker), 46. Křepel (Úbl, Slačík), 46. Maxa (Tománek, Reisnecker), 51. Slováček (M. Černý, Úbl), 54. Fodor (Tománek, Maxa)


    Rytíři Kladno: Voráček (46. D. Šrámek) – Hausner, Borkovec, Dörfl, Krása (A), Müller, Háž, Raulič – Klempíř, Rambousek, Pytlík (C) – Pěch, Kulich, Polášek – Valuš, B. Novák, T. Kozák – V. Trojna.
    Trenér: Radek Hlavatý.

    HC Škoda Plzeň: Poustka (Šátava) – M. Černý (A), M. Mašek, Šulan, Reisnecker, Kocek (C), Hanzlík – Slačík, Úbl, Klatovský (A) – Fodor, Maxa, Tománek – Fehér, Bělík, Slováček – Křepel.
    Trenér: Michal Straka.

    Rozhodčí: Jechoutek – Maňák, Teršíp

    Diváci: 80
    bahis siteleri