Kometa Brno – Třinec 5:4 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:3 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:2 (kon.)
HC Litvínov – Tábor 2:3 (kon.) | Kladno – Plzeň 4:10 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Olomouc – Přerov 3:4 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:4 (1:0, 3:3, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 14.11.2023, 15:00 • Winning Group Arena, Brno • Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
     
    50:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa je znovu ve vedení! VOJTĚCH KUBÍN krásnou střelou do horních pater branky završuje hattrick, a tak Brňané odehrají poslední desetiminutovku s brankovým náskokem v zádech.. Asistence: Marek Vyhlídal a David Štulo.
     
    47:28
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Petr Niemczyk – 2 min., hákování.
     
    45:49
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Filip Morcinek.
     
    45:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná individuální akce MICHALA RYBNIKÁRA. Ten po vniknutí do útočného pásma udělal zpětnou kličku a střelou na vzdálenější tyč překonal Váňu. Asistence: Jan Hrček.
     
    39:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krásná akce Brna, které si brzy bere zpět vedení! David Štulo předložil puk VOJTĚCHU KUBÍNOVI na zlaté podnose. Druhý jmenovaný už se poté před prázdnou brankou nemýlil. Asistence: David Štulo a Matyáš Mátl.
     
    38:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná střela JAKUBA MARKA od modré čáry končí za zády Váni! Brněnský brankář proti ní neměl nárok, když střelu vůbec neviděl. Asistence: Vojtěch Kaleta a Michal Rybnikár.
     
    36:20
    Následně měla velkou šanci také Kometa. Šimon Daněk kotouč předložil jednomu ze svých spoluhráčů. Ten však před prázdnou brankou neuspěl.
     
    35:09
    Myroslav Spaskin nepříjemným krosčekem seslal Hamáka k zemi, což se nelíbilo hlavnímu sudímu. Ten jeho zákrok potrestá.
     
    33:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    V rychlém sledu teď ve Winning Group Areně padají branky. Reakce Třince přichází záhy po gólu Komety. Trefuje se JAN HRČEK. Asistence: Robin Švančara a Dominick Radim Byrtus.
     
    33:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa rychle odskakuje zpět do dvoubrankového vedení. Krásnou střelou, která o horní tyč zapadla do sítě se totiž prezentoval JAN KERBLER. Asistence: Dominik Hamák a Tobias Krämer.
     
    32:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovková trefa dostává Třinec do kontaktu! Po rychlé přihrávce se ke střele dostal ANDREJ HEBAR, který puk z pravého kruhu procedil za Váňu. Asistence: Michal Rybnikár a Dominick Radim Byrtus.
     
    32:24
    Oceláři zatlačili na Brno, což nakonec přináší dílčí úspěch. Ne sice branku, ale dvouminutový trest Marka Vyhlídala za nedovolené bránění.
     
    27:39
    Počty na ledě se vyrovnávají. Únik domácích hasil René Řehák nedovoleným zákrokem. Dopustil se podrážení.
     
    26:32
    Krosček Marka Vyhlídala nezůstal bez povšimnutí. Rozhodčí za tento zákrok udělují brněnskému zadákovi dvouminutový trest.
     
    24:12
    V obrovské šanci neuspěl Filip Šebela! Ten se dostal do samostatného úniku, které zakončil bekhendovým blafákem. Skácel měl však beton přilepený k zemi, a tak jej domácí hráč nemohl prostřelit.
     
    22:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa odskakuje do dvou brankového vedení! JAN KERBLER svojí střelou z předbrankového prostoru nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Dominik Hamák a Matěj Stibůrek.
     
    20:35
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Matěj Weiss – 2 min., hákování.
     
    17:25
    Série soubojů u mantinelu po pravém boku Skácela nekončí dobře pro Třinec. Přemysl Trnka si totiž odpočine na dvě minuty za krosček.
     
    14:34
    Znovu fantastický zákrok Davida Skácela! Dominik Hamák narýsoval krásnou přihrávku před branku na volného Matěje Stibůrka. Ten však betony brankáře hostí nepřekonal.
     
    11:51
    Kometa mohla odskočit do dvou brankového vedení, když se před prázdnou brankou objevil Jan Brabenec. David Skácel však proti jeho střele vytáhl neuvěřitelný zákrok, když se na poslední chvíli natáhl přes celé brankoviště a skórování zamezil.
     
    09:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se ujímá vedení! Štulo předložil kotouč před branku VOJTĚCHU KUBÍNOVI, jenž si pohrál se Skácelem a bekhendem za něj kotouč uklidil. Asistence: David Štulo.
    Marken.cz

    Filip Prokeš

    Branky a nahrávky: 10. Kubín (Štulo), 23. Kerbler (Hamák, Stibůrek), 34. Kerbler (Hamák, Krämer), 40. Kubín (Štulo, M. Mátl), 51. Kubín (Vyhlídal, Štulo) – 33. Hebar (Rybnikár, Byrtus), 34. Hrček (Švančara, Byrtus), 39. J. Marek (Kaleta, Rybnikár), 46. Rybnikár (Hrček, Hebar)


    HC Kometa Brno: J. Váňa (V. Král) – Polák, Vyhlídal, J. Veselý, Panasenko, Krämer, M. Mátl – Štulo, Kubín, Šebela – Kerbler, Brabenec, Šulla – Kukleta, Stibůrek, Hamák – Š. Daněk, Prchal.
    Trenér: Jan Zachrla

    HC Oceláři Třinec: Skácel (Čelko) – Byrtus (A), Kaleta, Niemczyk, J. Marek, P. Trnka – Švančara (C), Rybnikár, Weiss – Hrček, Hebar, Makula – Řípa (A), Blahuta, Řehák – Spaskin, Morcinek, Hladoník.
    Trenér: Marek Malík

    Rozhodčí: Jančí J. – Blažek P., Augusta P.
    bahis siteleri