Pelicans Lahti – Vítkovice 0:3 (kont.) | Třinec – Skellefteå 4:3 (kon.) | Ingolstadt – Växjö 1:4 (kon.)
Biel – Färjestad 3:5 (kon.) | Rapperswil – Mannheim 4:1 (kon.) | Innsbruck – Rauma 2:2 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
2:2 (0:2, 1:0, 1:0)
Lukko Rauma
Úterý 14.11.2023, 20:20 • Tiroler Wasserkraft Arena • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:19 Braeden SHAW - 2:2
     
    54:19
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Obrovská radost v Tiroler Wasserkraft Areně! Domácí po nádherné akci vyrovnávají na 2:2. Bylo to opravdu skvěle sehrané. Gordon Green předal puk zadovkou Coreymu Mackinovi, který ho z první posunul doprava na BRAEDENA SHAWA a ten se trefil do odkryté branky. Druhý zásah Shawa v dnešním duelu. Asistence: Corey Mackin a Gordon Green.
     
    51:06
    Senna Peeters byl před brankou v další dobré pozici. Šanci ale neproměnil a následně navíc zahákoval protihráče. Po reklamní přestávce začne přesilovka Raumy.
     
    46:03
    Hosté dobře zakombinovali a finální přihrávka Reunanena směřovala na Burkea, který byl už zakončoval do odkryté branky. Výborně však zakročil bránící Albano, který kotouč tečoval hokejkou!
    39:45 Braeden SHAW - 1:2
     
    39:45
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Domácí snižují klasickým gólem do šatny! Gordon Green zavezl puk do blízkosti branky z pravého křídla. Poté ho naservíroval na osu BRAEDENOVI SHAWOVI, který vypálil k pravé tyčce, kam Lebedeff nedosáhl – 1:2. Asistence: Gordon Green a Corey Mackin.
     
    31:56
    Po ráně Martina Ulmera se už část diváků radovala. Zavlnila se totiž branková síťka. Bohužel pro domácí ale z boku!
     
    31:20
    Joonas Järvinen dostává dvě minuty za vražení a hosté jdou na více než minutu do tří!
     
    30:39
    Vyloučení v týmu Lukko Rauma:
    Sebastian Repo – 2 min., hákování.
     
    27:14
    Nahození Coreyho Mackina dokázal ze vzduchu tečovat Braeden Shaw. Výborně zasáhl Lebedeff, který ukázal, že má skvělý postřeh!
     
    26:01
    Dobrá sehrávka opět na Repa. Proti jeho ráně se rychle přesunul brankář Buitenhuis!
     
    24:33
    Braeden Shaw odpálil puk do hlediště a to znamená vyloučení za zdržování hry. První přesilovka pro Raumu.
    17:14 Sebastian REPO - 0:2
     
    17:14
    Rauma právě vstřelila branku!
    Hosté parádně využili přečíslení 3 na 2! To vzniklo zakopnutím obránce Stefflera poblíž obranné modré. Skvěle to pak vyřešil Brayden Burke, který nahrál z druhé vlny najíždějícímu SEBASTIANOVI REPOVI, jenž pálil z mezikruží a z voleje zamířil k pravé tyčce – 0:2. Asistence: Brayden Burke.
     
    14:21
    Gordon Green se krásně prokličkoval až před hostujícího brankáře, ale Lebedeff opět odolal! Innsbruck nehraje vůbec špatně, ale zatím ho sráží koncovka.
     
    13:36
    Hosté chybovali v rozehrávce a do šance se dostával Luis Ludin. Ten se ocitl tváří v tvář Lebedeffovi, ale bekhendovým zakončením si na brankáře finského celku nepřišel!
    11:52 Brayden BURKE - 0:1
     
    11:52
    Rauma právě vstřelila branku!
    Hostům ale stačilo málo a ujímají se vedení! BRAYDEN BURKE si za brankou rychle vyměnil puk se Sebastianem Repem a vyjel před brankoviště. Tam mu bekhendové zakončení nevyšlo, ovšem znovu si kotouč našel mezi kruhy. Pak využil toho, že ho bránící hráči dostoupili příliš liknavě a švihem hrací předmět vypustil nad lapačku Buitenhuise, kterému clonila výhled dvojice spoluhráčů. Bez asistence.
     
    10:41
    Do zakončení se naopak snaží chodit domácí hráči! Adam Rockwood se po objetí branky rychle natlačil až před brankoviště a hosty musel podržet dalším kvalitním zákrokem Lebedeff.
     
    05:25
    Hostující Järvinen ztratil puk u vlastní branky a nechtěně tak připravil šanci pro Luise Ludina. Ten ale nedokázal dotáhnout do konce svou forhendovou kličku a kotouč mu uskočil z hole vedle!
     
    04:38
    Šance hostí! Jakob Stenqvist střílel v momentě, kdy domácí brankář Evan Buitenhuis padal na záda. Branku však minul.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 40. Shaw (Green, Mackin), 55. Shaw (Mackin, Green) – 12. Burke, 18. Repo (Burke)


    HC TWK Innsbruck: Buitenhuis (Gratzer) – Steffler, Albano, Halbert, Krogsgaard, Jakubitzka, Lattner (C), Kerber – Shaw, Mackin, Green – Roy, Rockwood, Peeters – Bär, Winkler, Ulmer – Ludin, Mader, Ploner – Schintler.
    Trenér: Mitch O'Keefe

    Lukko Rauma: Lebedeff (Salonen) – Reunanen, Brook, Abt, Stenqvist, Almari, Järvinen, Piipponen, Ervasti – Burke, Mattila (C), Repo – Ylitalo, Pathrik Westerholm, Tieksola – Nyman, Krannila, Ponthus Westerholm – Nieminen, Ikonen, Suni.
    Trenér: Tomi Lämsä

    Rozhodčí: Rohatsch, van Grinsven – Nothegger, Riecken
    Středa 22.11.2023
    Rauma - Innsbruck 2:1

    Branky a nahrávky: 2. Po. Westerholm (Stenqvist, Pa. Westerholm), 61. Reunanen (Matilla, Repo) – 57. Albano (Rockwood, Ploner)

    bahis siteleri