Česká Lípa – Black Angels 3:4 (kon.)
konec
FBC 4CLEAN Česká Lípa
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
Black Angels
Středa 15.11.2023, 18:30 • SH Česká Lípa • Livesport Superliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    53:54
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa snižuje na rozdíl opět jedné branky! VÁCLAV VARUŠKA si celou akci vybojoval sám, když byl zahnán k mantinelu, ale to mu nebránilo v tom, aby se vytočil do středu hřiště a zakončil přesně ker vzdálenější tyči! Asistence: Štěpán Slaný.
     
    49:30
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci rychle odskakují do dvoubrankového vedení! Vladimír Bačinský přihrál přesně na MARKA FRYŠE, který střelou dokázal propálit Jukla a domácí jsou velmi smutní! Asistence: Vladimír Bačinský.
     
    49:04
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Už je to pouze o jednu branku! RADIM KŘENEK dlouho váhal co má s míčkem udělat, ale udělal to skvěle, protože si potáhl míček na forhendovou stranu a zakončil přesně pod Matiáška, který se nestihl přesunout! Bez asistence.
     
    29:42
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa stahuje ztrátu na dvě branky! Daniel Štěrba skvěle ze středu hřiště našel u levé tyče volného VLADIMÍRA TRČKU, který konečně propasíroval míček za Matiáška a dnes bude ještě v České Lípě na co se dívat! Asistence: Daniel Štěrba.
     
    24:16
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Už je to o tři branky! Vilém Doležal v útoku dokázal nahrát ve velké skrumáži na RADKA HANÁKA, který dokázal z pravé strany překonat Jukla, který to měl v této situaci velmi těžké a inkasuje potřetí v zápase! Asistence: Vilém Doležal.
     
    23:45
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci jdou do vedení o dvě branky! Jakub Renčín skvěle nahrál od mantinelu na DANIELA LUDVÍKA, který si potáhl míček až na levou stranu, tím položil brankáře Daniela Jukla a nekompromisně zakončil pod horní tyč! Asistence: Jakub Renčín.
     
    5:27
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci jdou jako první do vedení! Velké zmatky před brankou Jukla, které potrestal nakonec VLADIMÍR BAČINSKÝ, který po rychlé otočce dokázal dostat míček po zemi do branky České Lípy! Asistence: Tomáš Čáslava.

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 30. Trčka (Štěrba), 50. Křenek (TS), 54. Vavruška (Slaný) – 6. Bačinský (Čáslava), 24. Ludvík (Renčín), 25. R. Hanák (Doležal), 50. Fryš (Bačinský)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 7:23.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Jirka (Jukl) – Mlejnek, Seibert, Stárek, Slaný, F. Šedivý, Křenek – Vavruška, Pekárek, Dzierža, Kouba, Trčka, Pšenička, Cobl, Kopič, Jirsa, Štěrba, Krajcigr (C).
    Trenér: Vladimír Trčka

    Black Angels: Matiášek (Pfeifer) – Fryš, V. Novotný, Kozák, Bauman, Bouček – Beriac, M. Boček, M. Burian, Doležal, Ludvík (C), Bačinský, Sirotek, Hejda, Čáslava, Krahulec, Hromada, R. Hanák, Renčín.
    Trenér: Tomáš Janeček

    Rozhodčí: Přemysl Bališ a Peter Varga

    Diváci: 278
    bahis siteleri