Chodov – Karlovy Vary 3:4 (po pr.) | Pardubice – Tatran 2:11 (kon.) | Královské Vinohrady – Bohemians 2:12 (kon.)
Vítkovice – Liberec 14:5 (kon.) | Ostrava – Mladá Boleslav 5:6 (kon.) | Sparta – BUTCHIS 10:6 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
14:5 (6:0, 5:1, 3:4)
FBC Liberec
Pátek 17.11.2023, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z 11. kola Livesport Superligy. Dnes se proti sobě postaví týmy 1. SC TEMPISH Vítkovice a FBC Liberec. Utkání začíná v 18:00.
     
    1. SC TEMPISH Vítkovice

    Vítkovice se zatím nacházejí na skvělé druhé pozici po 10 odehraných utkání! Je potřeba zdůraznit, že Tatran má o dva zápasy více odehráno, takže Vítkovice se dají považovat za první celek tabulky, ale musí vyhrát alespoň jeden ze dvou zápasů, aby tomu tak bylo. Vítkovice s přehledem zatím porazily skoro všechny soupeře, kterými byl BUTCHIS, BLACK ANGELS, Sparta, Pardubice, Ostrava, Bohemka, SKV a Mladá Boleslav. Jediné dvě prohry přišly v prodloužení nejdříve doma s Chodovem a poté v české Lípě. Nejproduktivnějšími hráči Vítkovic jsou Martin Gattnar (15 KB), Marek Matejčík (14 KB) a Rostislav Gattnar (13 KB). Uvidíme, jestli dnes potvrdí roli favorita a podaří se jim vyhrát.

    FBC Liberec

    Liberec je na tom hůře pouze o čtyři body a týmu ze Severu Čech se zatím sezóna daří na jedničku, před sezónou by to nikdo netipoval. Liberec je na čtvrtém místě a také má 10 odehraných zápasů. Liberec zatím porazil SKV, Českou Lípu, Tatran Střešovice, což byl cenný skalp, dále Karlovy Vary, BUTCHIS, BLACK ANGELS a Pardubice. Prohry přišly v Mladé Boleslavi 3:15, na Spartě 6:12 a prohra na nájezdy v televizním utkání s Chodovem 3:4. Nejproduktivnějšími hráči Liberce jsou Vojtěch Wiener (22 KB), Jakub Kopecký a Filip Smutný, kteří mají shodně 19 kanadských bodů. Uvidíme, jestli spanilá jízda Liberce bude pokračovat.
     
    Vzájemné zápasy vyšly v minulé sezóně lépe pro Vítkovice, které braly všech 6 bodů. Nejprve doma vyhrály vysoko 19:4! A poté před Vánoci vyhrály i v Liberci 9:2, což jsou přesvědčivé výsledky, ale Liberec tento rok hraje úplně jiný florbal a může se stát, že překvapí.

    1. SC TEMPISH Vítkovice – FBC Liberec – 19:4
    FBC Liberec – 1. SC TEMPISH Vítkovice – 2:9
     
    Rozhodčími dnešního utkání bude zkušené duo Radim Sýkora a Miroslav Tkáč.
     
    Úvodní sestavy

    Vítkovice: Jasiok (Souček) – Šebesta (C), Pažák, Hatala, Hubálek, Kaleta – M. Gattnar, R. Gattnar, Sidunov, Fukala, A. Šmíd, Šindler, Jankovský, L. Hájek, Zubek, Slončík, Palčinský, Galia, Matejčík.
    Trenér: Tomáš Martiník

    Liberec: V. Dufek (Chlad) – Kárník, Valeš, Fišera, Šoltys, Dolejš, Janeček – Kopecký, Mádlo, Korych, Stýblo, Rozkovec, Velc, Smutný, Ferdan, Macháč, Wiener (C), Faksa, F. Kučera.
    Trenér: Petr Kološ
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu a za chvíli budeme moct začít. Vítkovice pro dnešní zápas zvolily modré dresy. Liberec si pro dnešek zvolil dresy bílé barvy. Přeji příjemnou zábavu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:01
    Úvodní buly vyhráli hráči hostujícího celku.
     
    0:40
    Liberec se sice rychle dostal do útoku po úvodním buly, ale Vítkovice jim hned míček odebraly a domácí nyní kombinují před brankou Vojtěcha Dufka.
     
    1:18
    Matejčíkova nepřesná zadovka na Zubka a míček si vzal Wiener, kterému byl ještě navíc dopísknutý faul. Oba týmy jdou ihned střídat.
     
    1:49
    Liberec se zatím vůbec nežene do žádných velkých akcí a pomalu čeká na nějakou chybu svého soupeře, která zatím nepřišla.
     
    2:14
    Domácí také v kombinaci nikam nespěchají, vzápětí střela Martina Gattnara mířila těsně vedle pravé tyče hostující branky.
     
    2:52
    První šance byla i na druhé straně hřiště, ale Wiener zasáhl pouze dobře clonící hráče domácího celku před Jasiokem, který nemusel zasahovat.
     
    3:22
    Obrovská šance Adama Zubka, který měl před sebou prázdnou branku, ale Vojtěch Dufek svou nohou zázračné vytáhl míček z brankové čáry!
     
    3:50
    Korych šel ve velké rychlosti dopředu, ale byl v souladu s pravidly vytlačen mimo prostor odkud mohl střílet a Vítkovice jdou do útoku.
     
    4:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou do vedení! Adam Šmíd skvěle našel volného ROSTISLAVA GATTNARA na pravé straně hřiště, odkud svou střelou z první dokázal prostřelit gólmana Vojtěcha Dufka! Asistence: Adam Šmíd.
     
    4:52
    Jakub Kopecký ležel dlouho na hrací ploše, ale vzápětí se zvedá sám z hrací plochy a jde pomalu na střídačku. Vítkovice vzápětí sportovně odevzdávají míček.
     
    5:19
    Jasiok se skvěle zorientoval a připisuje si první důležitý zákrok, okamžitě rozehrává na své spoluhráče, kteří ale chtějí uklidnit hru.
     
    5:37
    Hra je nyní opět na delší chvíli přerušena, problém je u Jasioka, který si nechává ošetřit své prsty, rozhodčím se to moc nelíbí, ale nejspíše počkají a do branky Souček nepůjde.
     
    6:20
    Už se dokázal vyřešit zdravotní problém Jasioka a Vítkovice se co nejrychleji snaží dostat do střeleckých pozic před Dufkem.
     
    6:58
    Štěpán Kaleta bojoval na středu hřiště tak tvrdě až poničil hrací předmět. Hra je přerušena a buly proběhne na středu hřiště.
     
    7:08
    Lukáš Hájek se dostal do samostatného úniku, ale trestuhodně nastřelil balónek pouze do horní tyče, od které se míček odrazil až za mantinel! Rozehrávat tak bude Liberec.
     
    7:51
    Uvidíme první přesilovou hru v zápase! Vítkovicím je zatím poskytnuta výhoda bez brankáře!
     
    8:28
    Vítkovice nikam nespěchají a stále se snaží ve hře 6 na 5 vymyslet gólovou příležitost, zatím se jim to však nedaří.
     
    9:07
    Vyloučení v týmu FBC Liberec:
    Prokop Ferdan – 2 min., Sekání.
     
    9:26
    Adam Zubek na středu hřiště dostal milimetrovou přihrávku, ale nastřelil pouze Vojtěcha Dufka, který byl dobře postavený!
     
    9:49
    Vojtěch Dufek Vítkovice jsou stále na balónku, ale nedaří se jim už dostávat do střeleckých příležitostí.
     
    10:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.
     
    10:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají přesilovou hru! Adam Zubek poslal skvěle ze středu hřiště přihrávku na volného LUKÁŠE HÁJKA, který z první dokázal dostat míček do branky Liberce a domácí už vedou o dvě branky! Asistence: Adam Zubek.
     
    11:28
    Martin Gattnar dával míček skvěle na nabíhajícího Adama Šmída, ale nevystřelil, protože mu míček sjel z čepele.
     
    12:05
    Vítkovice budou mít k dispozici trestné střílení po faulu na Adama Palčinského!
     
    12:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice už jdou do trháku! ADAM PALČINSKÝ si skvěle rozhýbal Vojtěcha Dufka v brance a poslal míček přesně do středu branky, kde Dufek neměl šanci na zákrok! Bez asistence.
     
    12:48
    Vítkovice jsou při chuti a stále se snaží navyšovat své vedení, které už v tuto chvíli vypadá velmi dobře. Liberec se zatím do ničeho nedodtal.
     
    13:21
    Kaleta se skvěle vrátil a zneškodnil Valešovi zakončit, rozhodčí potvrdili, že vše bylo čisté.
     
    13:49
    Vítkovičtí šli 2 na 0, ale i tak nedokázal Hájek zakončit přesně i když před ním byla prázdná branky Liberce! Neuvěřitelné štěstí pro Liberec.
     
    14:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už to máme o čtyři branky! Marek Matejčík se vymotal u pravého mantinelu ze sevření obránců, následně předal míček nabíhajícímu JANU ŠEBESTOVI, který už pouze sám před prázdnou brankou uklidil míček do svatyně Dufka! Asistence: Marek Matejčík.
     
    15:17
    Liberec se dostal po delší době do útoku a snaží se vymyslet něco nebezpečného, ale vzápětí kvůli faulu na Gattnara přicházejí o míček.
     
    15:46
    Adam Palčinský se dral do zakončení, ale to mu nevyšlo, na druhé straně Rozkovec nedokázal dostat míček do odkryté branky!
     
    16:29
    Liberec už zkouší i střely z poloviny hřiště, ale Jasiokovi střela nenadělala tentokrát žádné problémy.
     
    17:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přidávají další branku! Jan Šebesta se skvěle vytočil z rohu hřiště za brankou Dufka, našel milimetrově volného ADAMA PALČINSKÉHO, který už dnes přidává druhou branku na své konto! Asistence: Jan Šebesta.
     
    17:51
    Kárník se ohnal po Rostislavu Gattnarovi, ale rozhodčí si toho nevšimli a hraje se dál.
     
    18:18
    Machačova střela na vzdálenější tyč neprošla, protože domácí obrana opět vše skvěle vyřešila.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:20
    Nedovolený zákrok Adama Zubka je hned odpískaný a Liberec bude mít ještě šanci snížit na rozdíl čtyř branek.
     
    19:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice těsně před koncem první třetiny dávají na 6:0! Marek Matejčík krásnou zadovkou předal míček na nabíhajícího ADAMA PALČINSKÉHO, který v první třetině kompletuje hattrick! Asistence: Marek Matejčík.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina a Vítkovice jasně přehrávají svého soupeře! Liberec prakticky nemá nic ze hry a nedokáže si vytvořit gólové příležitosti! Vítkovice zatím hrají svou standart a ukazují, že dnes si doma chtějí nechat tři body. Stav je po první třetině 6:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    Střely v první části: 15:6.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly vyhráli hráči Liberce.
     
    20:01
    Střídání v týmu FBC Liberec:
    ze hřiště odchází Vojtěch Dufek, přichází Petr Chlad.
     
    20:41
    Nebezpečná střela Jakuba Kopeckého ze středu hřiště, ale Jasiok předvedl skvělý zákrok u pravé tyče!
     
    21:16
    Liberec začal druhou třetinu velmi slušně, ale stále jim chybí větší důraz v zakončení. Vzápětí je hra přerušena za brankou Jasioka a budou rozehrávat právě hosté.
     
    21:52
    Vítkovice získaly konečně míček na své čepele, ale s kombinací nikam nespěchají a zatím vyčkávají na polovině hřiště.
     
    22:19
    Adam Šmíd vystřelil tvrdě ze středu hřiště a jeho střela byla tečovaná mimo hřiště. Vítkovice zůstanou na balónku.
     
    22:49
    Druhá třetina je na začátku velmi opatrná, ani jeden z týmů nechce udělat zbytečnou chybu.
     
    23:14
    Velká příležitost pro Fukalu, který byl volný na hranici malého brankoviště, jenže přihrávka na něj nakonec neprošla a Liberec vše zvládl.
     
    23:54
    Výhoda pro Matejčíka byla přerušena, protože byl v obležení Kopeckého. Domácí budou rozehrávat z poloviny hřiště.
     
    24:18
    Wienerova střela byla skvěle vidět a domácí gólman dokázal zasáhnout i s přispěním toho, že střela mířila do středu branky.
     
    24:55
    Další střela na domácího gólmana, který míček bez problému zachytil a rozehrává na své spoluhráče.
     
    25:25
    Vítkovice se už opět dostaly do pasáže, kdy nepůjčují míček soupeři a kombinují dlouho kolem branky Petra Chlada.
     
    25:56
    Lukáš Machač vystřelil k levé tyči Jasiokovy branky, ale ten skvělým zákrokem vykopl míček vedle své branky!
     
    26:26
    Martin Gattnar šel sám na Petra Chlada, ale nedokázal zakončit přesně a míček pouze proplul brankovištěm ven.
     
    26:58
    Na druhé straně Jakub Kopecký měl před sebou už ležícího Jasioka, ale tomu skvěle pomohla domácí obrana, když pokus hostujícího hráče zablokovala!
     
    27:39
    Ve druhé třetině stále čekáme na první gól, který nepřichází, Liberec však ve druhé třetině hraje mnohem lépe.
     
    28:17
    Fukala za brankou nahrál na Rostislava Gattnara, ale Chlad v brance Liberce bez problému chytá a připisuje si další úspěšný zákrok.
     
    28:59
    Štěpán Kaleta se dostal ke střele z pravé strany hřiště, ale mířil vysoko nad branku Liberce, hostující gólman nemusel zasahovat.
     
    29:36
    Domácí nyní uklidňují hru na své polovině, Vítkovice za stavu 6:0 se nemusí nikam hnát.
     
    30:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny zápasu!
     
    30:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice střílejí šťastnou sedmičku! Adam Zubek vystihl rozehrávku Liberce, našel skvěle na středu hřiště volného MICHALA PAŽÁKA, který střelou do pravého horního rohu upravuje skóre už na 7:0! Asistence: Adam Zubek.
     
    30:54
    Vítkovice si stále hrají své a Liberec už vypadá trochu odevzdaně a nevypadá to s ním dnes vůbec dobře.
     
    31:26
    Dorážka Martina Gattnara bohužel pro domácí neprošla za Petra Chlada, který si skvěle povyjel a zmenšil střelecký úhel.
     
    32:01
    Další dva střelecké pokusy domácích, tentorkát od Fukaly, ale ani jeden neskončil v brance.
     
    32:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další branka v podání Vítkovic! Ondřej Sidunov skvěle našel nabíhajícího MARTINA GATTNARA, který jednou rukou si dokázal stáhnout míček před sebe a následně zakončit do pravého horního rohu! Asistence: Ondřej Sidunov.
     
    32:58
    Dobrá pasáž Liberce končí přerušením rozhodčích, protože se hrací předmět ocitl mimo hrací plochu.
     
    33:29
    Ostrý souboj za brankou Jasioka nejdřív zůstával bez povšimnutí, ale rozhodčí nakonec přerušují hru. Na zemi leží Rostislav Gattnar.
     
    33:35
    Vypadá to na problém s kolenem. Do hry půjde místo něj David Slončík, který se jde rozcvičovat.
     
    33:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už tu máme devátý gól! Martin Gattnar zpoza branky našel volného LUKÁŠE HÁJKA, který si bez problému míček přehodil na bekhend a zakončil do pravého horního rohu! Asistence: Martin Gattnar.
     
    33:47
    Pozor! Liberec si bere trenérskou výzvu a gól možná nebude uznán!
     
    33:47
    Trenérská výzva nebyla úspěšná a Vítkovice si zahrají přesilovou hru! K žádnému přestupku u branky Petra Chlada nedošlo!
     
    33:48
    Vyloučení v týmu FBC Liberec:
    Adam Stýblo – 2 min., Zdržování hry.
     
    34:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají přesilovou hru! Lukáš Hájek skvěle našel volného ŠTĚPÁNA KALETU na hranici velkého brankoviště a následnou střelou dokázal přesně zamířit k levé tyči! Asistence: Lukáš Hájek.
     
    34:38
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice:
    Štěpán Kaleta – 2 min., Sekání.
     
    35:02
    Skvělý zákrok Denise Jasioka, který dnes působí v brance domácích velmi sebejistě.
     
    35:45
    Velká šance pro Prokopa Ferdana před brankou Vítkovic, ale nedokázal trefit míček přesně a minul branku!
     
    36:13
    Vítkovice stihly vystřídat a Liberec se stále nedokázal dostat do gólové situace, která by znamenala jejich první gól v utkání.
     
    36:38
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    37:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se dokázal ke konci druhé třetiny prosadit! Radek Valeš nahodil ze své půlky balónek před branku Denise Jasioka, kde stál připravený PATRIK ROZKOVEC, který jako první z Liberce prostřelil domácího gólmana v zápase! Asistence: Radek Valeš.
     
    38:05
    Denis Jasiok opět předvedl další důležitý zákrok, který mohl klidně i skončit gólem.
     
    38:41
    Vítkovice uklidňují hru a pomalu se nám bude blížit konec druhé třetiny.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:25
    Jan Šebesta zlomil florbalku před svou brankou, vzápětí je hra přerušena kvůli faulu na jeho osobu.
     
    39:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jedenáctá branka v podání Vítkovic! Šimon Hatala se dokázal dostat ze sevření obránců Liberce, přesně našel volného ADAMA ŠMÍDA, který střelou pod horní tyč upravuje skóre na 11:1! Asistence: Šimon Hatala.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, kde už byl sice Liberec lepší, ale stačilo mu to pouze na jednu branku. Vítkovice stále zakončují většinu svých příležitostí do branky Liberce. Třetí třetina je už nyní pouze formalitou a je jasné, že Vítkovice dnes budou brát tři body do tabulky. Stav je po druhé třetině 11:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:29.
     
    Střely ve druhé části: 11:8.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly vyhráli hráči Liberce.
     
    40:08
    Branka Vítkovic není uznána z důvodu faulu Adama Zubka na Jana Šoltyse!
     
    40:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec střílí druhou branku v zápase! Marek Korych nahrál na VOJTĚCHA JANEČKA, který dlouho s míčkem přemýšlel co udělá a nakonec se vytočil a z pravé strany zamířil přesně k bližší tyči! Asistence: Marek Korych.
     
    41:29
    Faul Vítkovic na své polovině, je jasné, že cíl Liberce je tuto poslední třetinu alespoň vyhrát a snížit zatím nepříznivý výsledek.
     
    42:07
    Vítkovice si vybojovaly míček na polovině soupeře a Matejčík měl dostatek času na zakončení, ale Petr Chlad ho dokázal vychytat!
     
    42:49
    Nebezpečná střela Filipa Smutného těsně minula branku Jasioka! Liberec zatím sehrává nejlepší třetinu, ale ještě máme do konce zápasu dostatek času.
     
    43:28
    Štěpán Kaleta byl přidržený na polovině hřiště a to rozhodčím neuniklo. Vítkovice budou rozehrávat z poloviny hřiště.
     
    43:58
    Vítkovice se dostaly velmi lehce na polovinu soupeře a ze středu hřiště střílel Fukala, ale branku Liberce vysoko přestřelil.
     
    44:37
    Zubek si skvěle sběhl na přihrávku od Matejčíka, ale jeho střela z otočky napálila pouze prvního blokujícího hráče před ním.
     
    45:14
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice:
    Adam Palčinský – 2 min., Nedovolené vrážení.
     
    45:30
    Adam Šmíd dokázal míček odpálit po pár vteřinách do bezpečí. Jasiok zatím v oslabení nemusel zasahovat.
     
    46:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá přesilovou hru! Vojtěch Wiener skvěle našel nabíhajícího PROKOPA FERDANA, který dokázal bez větších problémů uklidit míček do branky Jasioka, který se v tu chvíli nacházel na druhé straně! Asistence: Vojtěch Wiener.
     
    46:49
    Vítkovice sice obdržely v této třetině již druhý gól, ale stále mají skvělý a dostatečný polštář sedmi branek.
     
    47:22
    Hosté jsou teď zatažení na své polovině a Vítkovice se s balónkem nikam neženou. Utkání se už hraje ve velmi klidném tempu.
     
    48:08
    Skvělý zákrok Jasioka proti Dolejšovi a na druhé straně se vyznamenal i Petr Chlad! Oba brankáři nyní předvedli skvělé zákroky.
     
    48:47
    Velká šance Šimona Hataly, který sám před brankářem Liberce minul míček, který doputoval až mimo hrací plochu.
     
    49:29
    Dobrá myšlenka od Lukáše Fukaly, který se snažil přihrát krosem na svého spoluhráče, ale hostující obrana si vše pohlídala.
     
    50:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny.
     
    50:35
    Obrovské zmatky před brankou Liberce, který teď vyvázl bez obdrženého gólu s velikým štěstím!
     
    51:01
    Liberec kombinuje za brankou Jasioka, ale nedaří se mu podniknout nic překvapivého. Domácí obrana má vše pokryto.
     
    51:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice dávají dvanáctý gól v utkání! Matyáš Šindler skvěle našel přes kros volného ADAMA ŠMÍDA, který z pokleku dokázal přesně zamířit do branky Petra Chlada! Asistence: Matyáš Šindler.
     
    52:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vítkovice rychle odpovídají! Michal Fišera našel volného RADKA VALEŠE na polovině hřiště, který to zkusil a podařilo se mu vstřelit branku, protože Jasiok toho moc neviděl! asistence: Michal Fišera.
     
    53:07
    Michal Pažák ze středu hřiště napálil pravou tyč hostující branky! Velká škoda pro Vítkovice, které nejspíše tato příležitost nemusí mrzet.
     
    53:49
    Na druhé straně se Liberec dostal do většího tlaku, ale domácí obrana si opět vše pohlídala a Jasiok nemusel zasahovat.
     
    54:00
    Dnešní utkání sleduje 196 diváků!
     
    54:45
    Martin Gattnar dostal skvělou krosovu přihrávku, ale jeho střela mířil těsně vedle levé tyče Chladovy branky!
     
    55:33
    Adam Palčinský dostal přihrávku do prázdné branky, ale nedokázal míček dostat do branky, protože orazítkoval pouze pravou tyč hostující branky!
     
    56:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec ještě přidává pátou branku v zápase! Vojtěch Wiener našel přihrávkou přes velké brankoviště JAKUBA FAKSU, který střelou z úhlu dokázal zamířit do branky Vítkovic a upravit kosmeticky skóre! Asistence: Vojtěch Wiener.
     
    57:05
    Vítkovice byly opět ve velkém sevření od soupeře, ale nakonec se z toho dostaly a mohou kombinovat na vlastní polovině.
     
    57:45
    Adam Zubek neúnavně napadá rozehrávku Liberce, který si s jeho akčností zatím dokázal poradit.
     
    58:10
    Denis Jasiok se skvěle přesunul k levé tyči a dokázal zasáhnout proti střele Jakuba Kopeckého!
     
    58:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přidávají ještě jednu branku! Lukáš Fukala nahodil míček na polovinu hostů a zdálo se, že míček bude mít bez problému obrana Liberce, ale MARTIN GATTNAR všechny předběhl a dokázal jednou rukou ve výskoku zakončit do branky Petra Chlada! Asistence: Lukáš Fukala.
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice nejspíše přidávají poslední gól v dnešním zápase! Marek Matejčík oběhl celou obranu Liberce, na středu hřiště si všiml volného MICHALA PAŽÁKA, který zakončil přesně k levé tyči Chladovy branky! Asistence: Marek Matejčík.
     
    Konec zápasu.
     
    Branky a nahrávky: 5. R. Gattnar (A. Šmíd), 11. L. Hájek (Zubek), 13. Palčinský (TS), 15. Šebesta (Matejčík), 18. Palčinský (Šebesta), 20. Palčinský (Matejčík), 31. Pažák (Zubek), 33. M. Gattnar (Sidunov), 34. L. Hájek (M. Gattnar), 35. Kaleta (L. Hájek), 40. A. Šmíd (Hatala), 52. A. Šmíd (Šindler), 59. M. Gattnar (Fukala), 60. Pažák (Matejčík) – 38. Rozkovec (Valeš), 41. Janeček (Korych), 47. Ferdan (Wiener), 53. Valeš (Fišera), 57. Faksa (Wiener). Vyloučení: 2:2. Využití: 2:1. Zásahy brankářů: 18:17. Diváci: 196. Rozhodčí: Radim Sýkora a Miroslav Tkáč.
     
    Je konec! Vítkovice si dnes zasloužily jasně vyhrát a zásluhou porážejí Liberec 14:5! Liberec tak domů pojede s prázdnou a čeká je propad v tabulce o dvě místa, protože se před ně dostane Mladá Boleslav a Sparta Praha. Vítkovice zůstanou o bod na druhé pozici za Tatranem Střešovice, který má odehráno o dvě utkání více.
     
    Střely ve třetí části: 6:8.
     
    To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. Budu se těšit v neděli u dalších dvou Superligových zápasů. (20:07:26)

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 5. R. Gattnar (A. Šmíd), 11. L. Hájek (Zubek), 13. Palčinský (TS), 15. Šebesta (Matejčík), 18. Palčinský (Šebesta), 20. Palčinský (Matejčík), 31. Pažák (Zubek), 33. M. Gattnar (Sidunov), 34. L. Hájek (M. Gattnar), 35. Kaleta (L. Hájek), 40. A. Šmíd (Hatala), 52. A. Šmíd (Šindler), 59. M. Gattnar (Fukala), 60. Pažák (Matejčík) – 38. Rozkovec (Valeš), 41. Janeček (Korych), 47. Ferdan (Wiener), 53. Valeš (Fišera), 57. Faksa (Wiener)


    Využití: 2:1. Zásahy brankářů: 18:17.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Šebesta (C), Pažák, Hatala, Hubálek, Kaleta – M. Gattnar, R. Gattnar, Sidunov, Fukala, A. Šmíd, Šindler, Jankovský, L. Hájek, Zubek, Slončík, Palčinský, Galia, Matejčík.
    Trenér: Tomáš Martiník

    FBC Liberec: V. Dufek (21. Chlad) – Kárník, Valeš, Fišera, Šoltys, Dolejš, Janeček – Kopecký, Mádlo, Korych, Stýblo, Rozkovec, Velc, Smutný, Ferdan, Macháč, Wiener (C), Faksa, F. Kučera.
    Trenér: Petr Kološ

    Rozhodčí: Radim Sýkora a Miroslav Tkáč

    Diváci: 196
    bahis siteleri