Liberec – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Poruba – Zlín 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 6:1 (kon.)
Plzeň – Tábor 14:3 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 1:2 (po pr.)
Pardubice – Jihlava 3:0 (kon.) | Třinec – Přerov 5:1 (kon.) | K. Vary – Slavia 1:3 (kon.)
Vítkovice – Kometa Brno 5:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:3 (1:2, 3:1, 1:0)
HC Kometa Brno
Sobota 18.11.2023, 17:00 • MFH Ostrava • Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
     
    46:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. MICHAEL NAZAD se ocitl před bránou a z otočky se výborně trefil mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Patrik Zatloukal a Šimon Fasner.
     
    29:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No tak to je obrat. Matěj Fojtík přihrál ADAMU DAŇKOVI, který nezaváhal a puk poslal do ledě do brány. Asistence: Matěj Fojtík.
     
    27:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno. Vítkovice se usadily v pásmu a vysoká střela MAXMILÁNA MANA propadla Královi za záda. Asistence: Matthias Rončka a Olaf Zachariasz.
     
    25:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí přesilovou hru využívají. ŠIMON FASNER si na pravém kruhu počkal na přihrávku a poslal puk pod horní tyč, kam se gólman Komety nedokázal natáhnout. Asistence: Alex Drábek.
     
    21:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Díky souhře dvou Jakubů vedou hosté znovu o dvě branky. Kometa po vlastním icingu rychle přešla přes modrou a po pár přihrávkách se do střely opřel JAKUB ŠULLA, jenž propálil brankáře Vítkovic. Asistence: Jakub Veselý.
     
    17:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí snižují. Po přihrávce Maxmiliána Mana se mezi obránci prosmýkl OLAF ZACHARIASZ, jenž se přiblížil k brankáři, kterého zmátl a zakončil kolem jeho betonu k tyči. Asistence: Maxmilián Man a Patrik Zatloukal.
     
    15:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už však hosté znovu skórují. Kometa předvedla pěknou akci a několik přesných přihrávek, po kterých se z prostoru před brankovištěm prosazuje JAN BRABENEC. Asistence: Jaroslav Panasenko a David Štulo.
     
    12:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu. Varga si myslel, že má kotouč pod kontrolou, jenže opak byl pravdou. A tak DAVID ŠTULO neměl moc práce, neboť před ním byla prázdná brána, do které se vítkovický gólman nestihl vrátit. Asistence: Artěm Čajka.
    Marken.cz

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 18. Zachariasz (Max. Man, Zatloukal), 26. Fasner (A. Drábek), 28. Max. Man (Rončka, Zachariasz), 30. A. Daněk (M. Fojtík), 47. Nazad (Zatloukal, Fasner) – 13. Štulo (Čajka), 16. Brabenec (Panasenko, Štulo), 22. Šulla (J. Veselý)


    HC Vítkovice Ridera: Varga (Skoumal) – Zatloukal, A. Drábek, A. Vítek, Kisza (A), Sedlák, M. Fojtík, Szarowski – M. Hofman, Fasner (A), Nazad – A. Daněk, Svozil, Douda (C) – Rončka, Zachariasz, Max. Man – Plško.
    Trenér: Jan Vavrečka

    HC Kometa Brno: V. Král (J. Váňa) – Polák, Vyhlídal (A), Panasenko, J. Veselý, Krämer, M. Mátl (C), Bína – Šebela (A), Kubín, Štulo – Šulla, Brabenec, Kerbler – Š. Daněk, Stibůrek, Čajka – Kukleta.
    Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Koziol – Vengřín, Klimek

    Diváci: 186
    bahis siteleri