Vyškov – Šumperk 2:3 (0:1 po s.n.) | Mostečtí Lvi – Kralupy n. Vltavou 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
Technika Brno – Nový Jičín 3:5 (kon.) | SHKM Hodonín – Kopřivnice 5:4 (kon.) | Písek – Hronov 4:5 (0:1 po s.n.)
Příbram – Vrchlabí 3:0 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 1:4 (kon.) | Vel. Meziříčí – Opava 6:2 (kon.)
Chomutov – Letňany 7:3 (kon.) | Cheb – Ústí n/L 5:2 (kon.)
konec
Technika Hockey Brno
3:5 (1:0, 1:1, 1:4)
HK Nový Jičín
Sobota 18.11.2023, 17:00 • Hokejové haly dětí a mládeže • 2. liga skupina Východ • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:24 Erik POSPÍŠIL - 3:5
     
    58:24
    Technika právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ERIK POSPÍŠIL. Asistence: Filip Picka a Martin Dufek. Krásně odvedená práce od Pospíšila, který si projel sám útočnou třetinou přes několik protihráčů a uklidil puk pod víko.
    55:19 Jiří ZDENĚK - 2:5
     
    55:19
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JIŘÍ ZDENĚK. Asistence: Rostislav Olesz a Adam Flok. Olesz zastavil ve svém obranném pásmu protihráče s pukem a ihned ho posunul dopředu na rozjetého Zdeňka. Ten v samostatném nájezdu z pravé strany uklidil kotouč do branky.
    51:33 Roman MALINÍK - 2:4
     
    51:33
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ROMAN MALINÍK. Asistence: Viktor Konečný a Stanislav Báchor. Hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Skvěle to udělal Maliník, který se nejprve snažil změnit trajektorii puku po střele spoluhráče. Kotouč narazil jen do betonu brankáře, ovšem Maliník se rychle zorientoval a skóroval.
    43:57 Adam FLOK - 2:3
     
    43:57
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ADAM FLOK. Asistence: Jan Holáň a Rostislav Olesz. Flok se před brankou otočil s pukem a přesně zamířil za záda Nešpůrka. Nový Jičín otáčí vývoj utkání na svou stranu!
    42:33 Patrik TARNOCZY - 2:2
     
    42:33
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PATRIK TARNOCZY. Asistence: Martin Škarka a René Hladiš. Škarka najížděl za branku z levé strany a potom přihrál na Tarnoczyho. Ten rychle doklepl puk do sítě.
    28:11 Karel BENÝŠEK - 2:1
     
    28:11
    Technika právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KAREL BENÝŠEK. Asistence: Tomáš Martinec a Nesim Harmim. Domácí se znovu dostávají do vedení! Velkou zásluhu na brance má Martinec, který získal puk ve středním pásmu, narazil si se spoluhráčem a potom jen přihrál před branku na Benýška.
    24:35 Roman MALINÍK - 1:1
     
    24:35
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ROMAN MALINÍK. Asistence: Rostislav Olesz a Martin Dudáš. Maliník si najel z levé strany a tvrdou střelou do horní části branky srovnává.
    01:20 Erik POSPÍŠIL - 1:0
     
    01:20
    Technika právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ERIK POSPÍŠIL. Asistence: Filip Picka a Martin Dufek. Domácí svůj první pobyt v útočném pásmu hned zužitkovali. Nejprve přišla rána Fajmona, ta však do sítě neprošla. Po chvíli se k ráně dostal i Pospíšil a ten už se mohl na levé straně radovat.

    Matěj Šoba

    Branky a nahrávky: 2. Pospíšil (Picka, M. Dufek), 29. Benýšek (Martinec, Harmim), 59. Pospíšil (Picka, M. Dufek) – 25. Maliník (Olesz, Dudáš), 43. Tarnoczy (Škarka, Hladiš), 44. Flok (J. Holáň, Olesz), 52. Maliník (Konečný, Báchor), 56. Zdeněk (Olesz, Flok)


    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Šembera) – K. Holík, Kališ, Úlehla, M. Dufek (C), P. Vašíček, Kubica, Fajmon – Martinec, M. Pigl, Pospíšil (A) – Harmim, T. Pigl, Bartes – Picka, Benýšek, Tomaník – Račický, Kaukič.
    Trenér: Jiří Rech

    HK Nový Jičín: Šimonů (Hořejší) – J. Holáň, Báchor, Hladiš, Kuboš, Dudáš – Juříček, Berka, Olesz – Flok, Květoň, Hilšer – Škarka, Kafka, D. Handl – Tarnoczy, Konečný, Maliník (C) – Zdeněk.
    Trenér: David Dostál

    Rozhodčí: Petr Blaha – Jaroslav Peluha, Martin Voznička
    bahis siteleri