Winnipeg – Buffalo 3:2 (kon.) | Anaheim – Florida 1:2 (kon.) | Ottawa – Minnesota 2:1 (1:0 po s.n.)
Philadelphia – Vegas 4:3 (po pr.) | Nashville – Chicago 4:2 (kon.) | Tampa – Edmonton 6:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 18.11.2023, 20:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Cole SMITH - 4:2
     
    59:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    Snažení v powerplay nevyšlo. Hosté ztratili puk na útočné modré čáře, prázdnou branku tak měl před sebou COLE SMITH, který rozhoduje zápas. Asistence: Jakov Trenin.
    52:15 Tyler JOHNSON - 3:2
     
    52:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks získali puk v útočném pásmu a TYLER JOHNSON nevýmšlel nic složitého a okamžitě poslal puk na branku. Vyuižil dobrého clonění Perryho a snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Jason Dickinson.
    36:20 Cole SMITH - 3:1
     
    36:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nepříliš čisté svědomí nyní bude mít Söderblom, který sice zastavil střelu Tomasina z úhlu, jenže si myslel že puk nadále drží. Naopak, puk mu vypadl a toho dokonale využil COLE SMITH. Asistence: Philip Tomasino a Michael McCarron.
    33:05 Philipp KURASHEV - 2:1
     
    33:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Velmi povedená souhra hostujících hokejistů. Jones skrz pásmo nabil na levý kruh Bedardovi, jehož ránu ještě Lankinen dokázal vyrazit, ovšem PHILIPP KURASHEV byl na správném místě na dorážku a nemýlil se. Asistence: Connor Bedard a Seth Jones.
    18:32 Gustav NYQUIST - 2:0
     
    18:32
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tentokrát se už švédský útočník dočkal. Ve skrumáži před Söderblomem důrazně dorážel O'Reilly ale nakonec to byl GUSTAV NYQUIST, který dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Ryan O'Reilly a Filip Forsberg.
    12:07 Jakov TRENIN - 1:0
     
    12:07
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí díky dobrému postavení Sissonse udrželi puk v útočném pásmu, navíc do střelecké pozice se dostal JAKOV TRENIN a střelou nad rameno Söderbloma dostává Predators do vedení. Asistence: Colton Sissons.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 13. Trenin (Sissons), 19. Nyquist (O'Reilly, F. Forsberg), 37. Co. Smith (Tomasino, McCarron), 60. Co. Smith (Trenin) – 34. Kurashev (Bedard, S. Jones), 53. T. Johnson (Dickinson)


    Nashville Predators: Lankinen (Saros) – Josi, Fabbro, Lauzon, A. Carrier, Barrie, Stastney – F. Forsberg, O'Reilly, Nyquist – Sherwood, Glass, Evangelista – Trenin, Pärssinen, Sissons – Tomasino, McCarron, Co. Smith.
    Trenér: Andrew Brunette

    Chicago Blackhawks: Söderblom (Mrázek) – A. Vlasic, S. Jones, Korchinski, Murphy, Kaiser, I. Phillips – N. Foligno, Bedard, Kurashev – Hall, Reichel, T. Raddysh – T. Johnson, Dickinson, Perry – Donato, Entwistle, Re. Johnson.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: Lee, Syvret – Flemington, McNamara

    Diváci: 17 397
    bahis siteleri