Humenné – Košice 4:1 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Poprad – Nitra 3:2 (kon.)
Nové Zámky – Spišská N. Ves 3:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 5:3 (kon.) | Michalovce – HC Slovan 10:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
3:5 (3:1, 0:1, 0:3)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 01.12.2023, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky (Nové Zámky) • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Spišská Nová Ves prelomila nepriaznivú sériu prehier na ľade súperov a to po vynikajúcom obrate z 1:3 na 5:3 v Nových Zámkoch. Domáci síce dlho viedli o dva góly, ale napokon si pripisujú štvrtú prehru za sebou, keď v poslednej tretine hostia výsledok úplne otočili. Najprv vyrovnal s veľkým prispením šťastia Kerbashian, potom hostí poslal do vedenia Džugan, pričom tento gól sa napokon ukázal ako víťazný a tri body pre Spišiakov definitívne spečatil Burgess gólom do prázdnej brány. Hostia sa tak priblížili k lídrovi z Košíc na rozdiel jedného bodu, ktoré dnes nečakane prehrali u nováčika z Humenného. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a teším sa na Vás znova nabudúce pri hokejových prenosoch! (20:28:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:48
    Spišská Nová Ves dala gól! Domácim hra bez brankára však vôbec nevyšla, keďže nedokázali podržať puk v útočnom pásme, naopak Vandas posunul na TODDA BURGESSA, ktorý mieril presne do prázdnej brány už zo stredného pásma! Asisntecia: Vandas
     
    58:14
    Oddychový čas pre tím HC MIKRON Nové Zámky.
     
    58:14
    Surák s istým zákrokom proti strele Novajovského z ľavej strany a domáci už pri tomto vhadzovaní zrejme vyskúšajú power play.
     
    56:37
    Hostia prežili dlhé oslabenie, navyše Nellis sa vydal do rýchleho protiútoku a donútil Kantora puk podržať, čo Spišskej Novej Vsi v tejto chvíli maximálne stačí.
     
    54:25
    Domáci dlho kombinovali bez streleckého pokusu, nakoniec to vyskúšal Juraj Mikúš, ale Surák bol pripravený a schoval puk vo výstroji.
     
    53:37
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    Burgess – 2 min., hákovanie.
     
    50:12
    Ďalší útok domácich zastavilo postavenie mimo hry a zatiaľ márne hľadajú svoju hru z prvej tretiny, keď v krátkom časovom úseku strelili tri góly.
     
    49:10
    Domáci už nemajú na čo čakať, keďže stratili dvojgólové vedenie a už musia dohánať manko, ale v tejto chvíli sa dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    47:28
    Spišská Nová Ves dala gól! Hostia síce nevyužili druhú presilovku, ale už sú vo vedení, keď dlhou prihrávkou Merezhko vysunul do nájazdu RÓBERTA DŽUGANA, ktorý ho vyriešil vynikajúcim spôsobom a strelou do ľavej hornej časti domácej brány prekonal Kantora po štvrtýkrát! Asistencia: Merezhko
     
    44:04
    Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
    Kozák – 2 min., zdržiavanie hry / brankár – hranie puku mimo lichobežníka.
     
    44:04
    Spišská Nová Ves dala gól! Tak aj vyrovnávajúci gól hostí musel byť potvrdený až po preskúmaní videa, ale aj tu si Majdan ustrážil ofsajdové postavenie a nastrelil puk na zdaný mantinel, ktorý sa veľmi šťastným spôsobom odrazil pred bránu pre KALEA KEBASHIANA a ten už trafil len prázdnu bránu, keďže Kantor chcel puk po tomto nahodení rozohrať, a preto sa vydal za svoju bránku! Asistencie: Majdan, Merezhko
     
    41:50
    Hostia síce v presilovej hre nič nevymysleli a veľkú príležitosť si vypracovali až keď sa hralo s piatimi hráčmi na oboch stranách, keď Archambault pri rýchlom výpade nezištnou spätnou prihrávkou na stred našiel Burgessa, ktorého však vychytal skvelý Kantor.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine zápasu medzi Novými Zámkami a Spišskou Novou Vsou nebolo k videniu už toľko šancí, ale hostia sa predsa len raz presadili, keď svoj druhý gól v zápase pridal Nellis. Potom prišla pasáž, keď hostia zvýšili ofenzívnu snahu a napokon si vybojovali aj vôbec prvú presilovú hru v zápase pri vylúčení Leeho, ktorá bude pokračovať na začiatku poslednej tretiny. Tretia tretina sa začne približne o 19:44.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:14
    Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
    Lee – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 8. Mikúš (Johson), 9. Michnáč (Kozák, Roy), 12. Roy (Mikúš, Roman) – 1. Nellis (Archambault, Burgess), 35. Nellis (Archambault, Merezhko), 45. Kerbashian (Majdan, Merezhko), 48. Džugan (Merezhko), 59. Burgess (Vandas)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor(Ovečka) – Roman, Lee, Mamčics, Ligas, Kozák, Novajovský – Prokeš, Ondrušek, Števuliak – T. Mikúš, Johnson, J. Mikúš – Stupka, Roy, Michnáč – Fafrák, Barto, Kováč
    Trenér: E. Čaládi

    HK Spišská Nová Ves: Surák(Varša) – Ališauskas, Merezhko, Knižka, Valach, Romaňák, Žiak, Veverčák, Zöld – Burgess, Nellis, Archambault – Majdan, Kerbashian, Bakoš – Džugan, Myklukha, Vandas – Drábek, Bortňák, Danielčák
    Trenér: V. Wojnar

    Rozhodčí: Hronský, Stano – Orolin, Gegáň
    bahis siteleri