Vyškov – Havířov 5:4 (2:1 po s.n.) | Mostečtí Lvi – Benátky n/J 6:3 (kon.) | SHKM Hodonín – Šumperk 2:3 (1:2 po s.n.)
Písek – Ústí n/L 2:7 (kon.) | Vel. Meziříčí – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Žďár n/S – Kopřivnice 5:4 (po pr.)
Tábor – Hronov 8:4 (kon.) | Řisuty – Kralupy n. Vltavou 4:6 (kon.) | Cheb – Vrchlabí 2:3 (kon.)
Kobra – Letňany 4:2 (kon.) | Děčín – Příbram 3:2 (po pr.)
konec
HC Řisuty
4:6 (0:0, 2:3, 2:3)
HK Kralupy nad Vltavou
Sobota 02.12.2023, 18:00 • VSH Slaný • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání dvou trápících se celků se rozjíždělo dost pozvolna. Na úvodní branku se čekalo až do 26. minuty, nakonec jich ale bylo k vidění hned deset. Řisuty v sobě v poslední třetině vydolovaly zbytky sil a byly Kralupům v závěru vyrovnaným soupeřem, nakonec se ale z výhry přesto radují hosté, které zachránil dvěma "last minute" góly Václav Zídek. Kralupy tak ukončily sedmizápasové čekání na vítězství, zatímco Řisuty padly už potřinácté v řadě. (20:24:42)
     
    Konec zápasu.
    59:37 Václav ZÍDEK - 4:6
     
    59:37
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Řisuty se znovu tlačily do branky. Kralupy se štěstím odolaly. Následně došlo ve středním pásmu k zákroku na VÁCLAVA ZÍDKA, ale až těsně poté, co odpálil kotouč směr prázdná klec! Kralupy dnes přeci jen zvítězí. Bez asistence.
    58:47 Jan VÝRUT - 4:5
     
    58:47
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí se po vyhraném buly ihned vrhli do útoku. JAN VÝRUT nabral rychlost na levé straně a křižnou střelou zápěstím do vzdálenějšího horního růžku branky okamžitě snížil. Asistence: Marek Pulda.
    58:42 Václav ZÍDEK - 3:5
     
    58:42
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. VÁCLAV ZÍDEK se z vlastní třetiny vydal na zteč zcela sám proti přesile. Z levé strany vystřelil a kotouč se štěstím skočil za záda Zeithamla. Ten teď určitě nemá úplně čisté svědomí. Asistence: Adam Kellerstein.
     
    58:00
    Daniel Čech se nadechl k individuální akci. S kotoučem se prodral až do pravého kruhu, bekhendem nechal vyniknout Sochůrka. Do konce třetiny schází poslední dvě minuty.
     
    57:32
    Aktivita je teď jednoznačně na straně domácího celku. Uvidíme, kdy se Řisuty odhodlají ke hře v šesti bez Zeithamla.
     
    56:50
    Kryštof Pejchal se před brankou dral za odraženým pukem. Za záda Sochůrka ho neprocedil. Domácí si žádali odpískání faulu, pokračuje se ale ve hře.
     
    56:01
    Nebezpečná akce Řisut po pravém křídle. Lukáš Sochůrek si připsal důležitý zákrok, betony vyrážel do ochranné sítě za brankou.
     
    55:20
    Tadeáš Zeithaml nadvakrát zkrotil pokus Kryštofa Kapouna z levé strany. Puk uschoval po odrazu od betonů do lapačky.
     
    54:32
    Dnešní utkání sleduje 150 diváků.
     
    53:45
    Tečovaná střela Adama Kellersteina zamířila zleva křižmo kousek za zadní tyč. Řisuty dostávají touš ze své třetiny.
     
    52:09
    Řisuty hrají v plném počtu. Po ubráněné přesilovce Kralup jsou stále ve hře o bodový zisk.
     
    51:58
    Domácí dostali kotouč z třetiny. Hrací předmět se poté vrátil k Pavlu Husarikovi, jenž střílel z levé strany na bližší tyč do připraveného Zeithamla.
     
    51:39
    Svěřenci trenéra Pavly Křepelky si zatím počínají v oslabení naprosto příkladně. Dá se říci, že Řisuty jsou dokonce o něco lepším týmem.
     
    50:40
    Řisuty vyrazily ve třech dopředu ve vlastním oslabení. Lukáš Sochůrek ukryl slabý pokus ze svého pohledu z levé strany do výstroje.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 28. Petráš (Janda, Zich), 35. Janeček (Chamrád, Čech), 48. Janda (Bílek, Chamrád), 59. Výrut (Pulda) – 26. Marek (Zajíc, T. Pejchal), 31. Kellerstein (Husarik, T. Pejchal), 35. Šilhavý (Zídek, Kapoun), 42. Hrala (Kellerstein, Zídek), 59. Zídek (Kellerstein), 60. Zídek


    HC Řisuty: Zeithaml (Pánek) – Volráb, Zich, Malovický, Růžička, Řepka, Janda – K. Pejchal, Bílek (C), Čech – Janeček, Petráš, Okegawa – Pulda, Patyk, Výrut – Chamrád.
    Trenér: Pavel Křepelka

    HK Kralupy nad Vltavou: Sochůrek (L. Novotný) – Kapoun, A. Straka, Kehar, Chládek, Zajíc, David (C), J. Kučera – Zídek, Kellerstein, Hrala – Binko, Bradáček, Marek – Šilhavý (A), T. Pejchal, Husarik – Bezouška (A), Soukup.
    Trenér: Martin Příhoda

    Rozhodčí: Jílek – Goltsch, Kučera

    Diváci: 150
    bahis siteleri