Arsenal – Wolverhampton 2:1 (kon.) | Brentford – Luton 3:1 (kon.) | Burnley – Sheffield Utd. 5:0 (kon.)
Nottingham – Everton 0:1 (kon.) | Newcastle – Manchester Utd. 1:0 (kon.)
konec
Burnley FC
5:0 (2:0)
Sheffield United
Sobota 02.12.2023, 16:00 • Turf Moor • Anglická Premier League • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    80
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou na ručník, Obafemiho patičku sice vystihl Bogle, jenže míč odkopl tak slabě, že z toho byla nechtěná asistence u páté branky. JOSH BROWNHILL se vydal proti míči a dělovkou z velkého vápna napnul síť.
    75. Luca KOLEOSHO - 4:0
     
    75
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Stejná dvojice za necelou minutu zakončuje opět do tyče, jenže tentokrát je z toho angličan a čtvrtý gól. LUCA KOLEOSHO využil Amdouniho přihrávky, která našla adresáta až na druhý pokus, a jako nejaktivnější hráč domácí ofenzívy se konečně zapisuje mezi střelce.
     
    73
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Přímo z trestného kopu se domácí neprosadili, ale po odkopu, směřujícím spíše do výšky, vyhráli dva hlavičkové souboje po sobě, o ten klíčový se zasloužil Jordan Beyer. Do vápna vnikl v rychlosti ZEKI AMDOUNI a tvrdou ranou po zemi k tyči dává třetí gól.
    29. Jacob BRUUN - 2:0
     
    29
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Za obranu si na skvělý pas Dary O´Shey zaběhl u postranní čáry číhající JACOB BRUUN LARSEN, prvním dotykem si míč posunul kolem nestíhajícího Thomase a druhým chladnokrevně proměňuje samostatný nájezd placírkou po zemi kolem stojné nohy brankáře Foderinghama.
    1. Jay RODRIGUEZ - 1:0
     
    1
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Kdo se na Turf Moor nestačil včas usadit, přišel o nejrychlejší gól letošního roku! Dlouhý výkop brankáře Trafforda se dostal po Amdouniho dobré práci na levém křídle k Charlie Taylorovi, do jeho centru se položil na malém vápně JAY RODRIGUEZ a hlavičkou na zadní tyč otevírá skóre v 17. vteřině zápasu.

    Karel Jedlička

    Branky: 1. Rodriguez (Taylor), 29. Bruun Larsen (O'Shea), 73. Amdouni (Beyer), 75. Koleosho (Amdouni), 80. Brownhill

    Karty:   38. O'Shea (BLY), 67. Beyer (BLY) – 34. Fleck (SHU), 37. McBurnie (SHU), 43. Thomas (SHU), 64. Osula (SHU), 72. Ahmedhodžić (SHU), 73. Hamer (SHU)   45+1. McBurnie (SHU)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:13.
    Burnley FC: Trafford – Vitinho, O'Shea (83. Ekdal), Beyer, Taylor – Bruun Larsen (65. Guðmundsson), Berge, Brownhill /C/, Koleosho (77. Ndayishimiye) – Rodriguez (77. Obafemi), Amdouni (77. Redmond).
    Náhradníci: Vigouroux – Ramsey, Massengo, Odobert.

    Trenér: Kompany

    Sheffield United: Foderingham – Baldock (25. Bogle), Robinson, Trusty – Ahmedhodžić, Norwood /C/, Fleck (46. Osula), Thomas (46. McAtee) – McBurnie, Archer (46. Traoré), Hamer.
    Náhradníci: Davies – Lowe, Larúsí, Souza, Slímán.

    Trenér: Heckingbottom

    Rozhodčí: Kavanagh – Bennett, Smith

    Diváci: 21 449
    bahis siteleri