Mountfield HK – Pardubice 4:7 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 3:4 (2:3 po s.n.) | Plzeň – Olomouc 6:0 (kon.)
Vítkovice – Třinec 4:5 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Jihlava 4:3 (kon.) | Č. Budějovice – Přerov 2:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (3:1, 1:1, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 11.12.2023, 18:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 3 • O pořadí v play-off
Partner:
     
    42:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava stále není na kolenou. Po chybě brněnského celku se do akce dostal Hynek Peš, který dokázal najít před brankou TOBIASE CHLUBNU, který tak slaví druhý gól! Asistence: Hynek Peš.
     
    37:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno si hned od inkasovaného gólu vytvořilo tlak, který dokázal proměnit DENIS SVOBODA. Rozdíl gólů je opět dvoubrankový. Asistence: Patrik Ulbricht.
     
    36:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš dostaneš. Loffner se skvěle osamostatnil a našel před Kavanem volného ROBERTA VÁŇU, který tak snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Dominik Löffler.
     
    18:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se vrací do dvoubrankového vedení! JAKUB BŮŽEK využil šance, kterou mu nachystal Denis Bárta. Asistence: Denis Bárta a Adam Boltvan.
     
    14:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOBIAS CHLUBNA se dostal hned po výhře hostů k puku a vypálil na Kavana střelu, kterou ale nedokázal domácí brankář zastavit. Asistence: Václav Kudrna.
     
    07:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po velké chybě Jihlavy se do akce dostal DAVID MORAVEC, který jel sám na brankáře Štěbetáka. Klička mu sice nevyšla, ale i tak zvýšil skóre na 2:0. Asistence: Jindřich Habermann, Danny Chludil.
     
    01:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa jde poměrně rychle do vedení! ANTONÍN POSPÍŠIL se napřáhl ke střele od modré čáry a tím dokázal hostujícího brankáře překonat.

    Šimon Kuběna

    Branky a nahrávky: 2. A. Pospíšil (Rakus, Zembol), 8. D. Moravec (Habermann, Chludil), 19. Ekrt (De. Bárta, Boltvan), 38. D. Svoboda (Ulbricht) – 15. Chlubna (Kudrna), 37. R. Váňa (Löffler), 43. Chlubna (Peš, Kudrna)


    HC Kometa Brno: Kavan (Ondráček) – Ulbricht (A), Bůžek, Zubíček, D. Svoboda, A. Pospíšil, Čaňo, Antony – Boltvan (A), Otava (C), De. Bárta – Zembol, Ekrt, Rakus – Habermann, D. Moravec, Chludil – Pavlík, J. Nesvadba.
    Trenér: Karel Beran

    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Sigmund) – Číhal (A), Vildomec, Löffler, Topol, Jeletz, Vovsík (C), Vandas – Katolický, Kudrna, Niederhafner – Peš, R. Váňa, Já. Jungwirth – Coufal, Chlubna, Rauš – Báťa (A), Nosek, Modl.
    Trenér: Michal Broš

    Rozhodčí: Vaněk, Blaha – Vašíček, Augusta